مساجد با تکیه بر قرآن جوانان را از آسیبهای فضای مجازی حفظ کنند
حجت الاسلام روح الله مختاری مدیر حوزه های علمیه هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، درباره اهميت مسجد، گفت: پيامبر بزرگ اسلام بعد از انجام رساندن رسالت بزرگش، اقدام به ساخت مسجد کرد تا از این طریق بتواند پایگاهی جهت تبليغ و ترویج دین مبين اسلام داشته باشد.
وی افزود: مسجد در زمان پیامبر اکرم(ص) محور تمام سیاستهای اسلام بوده و همه حرکت ها از سوی پیامبر در بحث اقتصاد، سیاست، فرهنگ، صلح و جنگ حول محور مسجد انجام می شده است.
مدیر حوزه های علمیه هرمزگان تاکید کرد: مساجد باید بر بصیرت افزایی و افزایش بینش و هوشیاری جامعه اثرگذار باشند و اجازه تهاجمات فرهنگی را به دشمنان ندهند.
حجت الاسلام مختاری، مسجد را محل گردهمایی مسلمانان و تجلی گاه پرشکوه انسجام و یک پارچگی ملت مسلمان دانست و ابراز داشت: مسجد، حافظ سلامت دین و جامعه است و نمایش وحدت و همدلی نمازگزاران، بقای اسلام را تضمین میکند.
وی اذعان داشت: مساجد باید با تکیه بر قرآن و فرهنگ اسلامی جوانان را در مقابل هجمه های ماهواره و فضای مجازی حفظ کنند و اجازه ندهند نسل جوان در جوامع اسلامی به بیراهه کشیده شوند.
مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با تاکید بر اینکه باید سياست جذب جوانان علاقه مند را از اولویتهای کار قرار دهيم، گفت: کانونهای فرهنگی تبلیغی می بایست در همه حرکتهای فرهنگی و اجتماعی نقش تاثيرگذاری داشته باشند.
حجت الاسلام مختاری با تاکید بر اینکه حضور نمازگزاران در مسجد، سبب نا امیدی دشمنان اسلام می شود اذعان داشت: حوزه های علمیه می توانند امام جماعت تراز مورد نیاز مسجد را تربیت کنند.
وی گفت: متولیان امور مساجد باید با تأسی از بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی که توانست زمينه های پيروزی این انقلاب را از طریق جذب جوانان به مساجد کشور فراهم کند در جهت پيشبرد اهداف جمهوری اسلامی از طریق مساجد اقدام کنند.
مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با اشاره به نقش مساجد در ابعاد مختلف تصریح کرد: مسجد به عنوان یکی از مقدس ترین کانونهای ذکر خدا، باید بتواند نقش خود را در ابعاد مختلف ایفا کند و افرادی که به عنوان بنیانگذار مسجد و یا اداره کنندگان آن و خدمتگزاران را که به عبارتی، «اهل مسجد» می نامیم نقش مهمّی در شایستگی و صلاح مسجد دارند.
حجت الاسلام مختاری با بیان اینکه مساجد پایگاه اصلی ارتباط مردم با حوزه علمیه است ابراز داشت: باید امام جماعت پروری در وجهه همت حوزه عملیه باشد، یعنی طلابی را با فنون پیچیده امام جماعتی پرورش دهد.
وی از مردم و امام جماعت مساجد به عنوان دو رکن اصلی و اساسی مسجد در تراز اسلامی نام برد و افزود: امروز برای نزدیک شدن به مسجد تراز اسلامی باید مردم و امام جماعت مساجد با هم هماهنگ شوند.
مدیر حوزه های علمیه هرمزگان با اشاره به تعریف کارکردهای حوزه مساجد گفت: مساجد کارکردهای فراوانی از جمله مسجد و اخلاق، مسجد و خانواده که حوزه وسیع و مجموعه بزرگی است وجود دارد و می تواند جامعه را مدیریت کند./302/851/ب1