وزیر کشور در برابر برخی از تخلفات پاسخگو باشد

حجتالاسلام علیرضا سلیمی، عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، با بیان اینکه وزیر کشور باید در برابر برخی از تخلفات پاسخگو باشد.
وزیر کشور در رابطه با سوالات به صورت شفاف پاسخ دهد
عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی در این رابطه خاطر نشان کرد: اسناد و مدارک عجیبی پیرامون انجام برخی کارهای خلاف قانون در وزارت کشور در اختیار داریم که در این راستا پاسخ می خواهیم.
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بنده از وزیر کشور خواستهام در جلسه ای در رابطه با تخلفات پاسخگو باشد، تصریح کرد: وزیر کشور باید در رابطه با سوالاتی که مطرح خواهد شد، به صورت شفاف پاسخ دهد.
تخلف در نظام اسلامی جایگاهی ندارد
عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تخلف در نظام اسلامی جایگاهی ندارد، اظهار داشت: امروز باید با تخلفات و امورات غیر قانونی در کشور جلوگیری شود.
حجتالاسلام سلیمی با تاکید بر اینکه اگر تخلفی در جامعه رخ دهد باید سریعا پیگیری شود، خاطرنشان کرد: امروز همه مسؤولان باید دست بر دست هم دهند و در مسیر جامعه ای سالم گام بردارند.
ترویج سبک زندگی اسلامی بهترین راهکار مقابله با دشمن
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت سبک زندگی اسلامی در کشور، گفت: سبک زندگی اسلامی سبب می شود تا جامعه ای سالم داشته باشیم و ترویج سبک زندگی اسلامی بهترین راهکار مقابله با دشمنان است.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی، زندگی قرآنی راهی در جهت ترویج خوبیها و ارزشها در جامعه دانست و بیان کرد: عمل به قرآن کریم و سبک زندگی قرآنی راهی در جهت ترویج خوبیها و ارزشها در جامعه است./842/302/ب3