۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۵
کد خبر: ۴۴۳۴۹۵
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد:

آیت الله قرهی در زندگی خود به ورع عینیت بخشید

استاد حوزه علمیه قم با تجلیل از شخصیت آیت الله قرهی گفت: ایشان شخصیتی بود که در زندگی خود به ورع عینیت بخشید و بسیار خدا ترس بود، باورها و معرفت انسان است که او را این گونه آماده سفر آخرت می کند.
حجت الاسلام نظري منفرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد استاد حوزه علمیه قم عصر امروز در مراسم بزرگداشت نخستین سالگرد ارتحال آیت الله عبدالعلی قرهی که در دفتر رهبر معظم انقلاب در قم برگزار شد، با اشاره به چرایی صحبت از مرگ در خطبه های امام علی(ع) گفت: کمتر خطبه ای از حضرت وجود دارد که صحبتی از پایان کار انسان در دنیا نشده باشد.

 

وی افزود: یکی از حکمت های یادآوری مرگ مسأله این است که ولو انسان جان دوست بوده و مرگ برایش تلخ است اما یک تحول و دگرگونی در انسان به وجود می آید، دسته ای نیز هستند که حیات و ممات برایشان یکسان است.

 

استاد حوزه علمیه قم با بیان این که انسان ها می دانند که رفتنی هستند، اظهار داشت: معمولا دیدگاه مردم نسبت به مرگ نگاهی منفی است یعنی تصور می کنند انسان پس از مرگ از بین می رود و زندگی تمام می شود.

 

وی ادامه داد: اگر انسان مرگ را آغاز یک زندگی جدید بداند اوضاع زندگی او فرق می کند، اگر انسان خود را متصل به دنیا کند در زمان جدایی غصه بیشتری می خورد و برایش سخت تر خواهد بود، از این رو نباید وابسته به دنیا شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد با بیان این که اگر انسان مرگ را آغاز زندگی دیگر بداند جهت گیری او در زندگی عوض می شود، ابراز داشت: در فرمایشات ائمه طاهرین(ع) آمده است که انسان باید زیاد یاد مرگ باشد چون انسان را می سازد.

 

وی عنوان کرد: با این جهت گیری انسان سعی می کند که لغزش ها را جبران کرده و به آن پایان دهد، انسان باید به گونه ای در دنیا زندگی کند که با کوله باری از طاعت و سبک باری از معاصی به دیار باقی سفر کند.

 

استاد حوزه علمیه قم با تجلیل از شخصیت آیت الله قرهی خاطرنشان کرد: ایشان شخصیتی بود که در زندگی خود به ورع عینیت بخشید و بسیار خدا ترس بود، باورها و معرفت انسان است که او را این گونه آماده سفر آخرت می کند./1323/پ202/ج1

ارسال نظرات