۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳
کد خبر: ۴۴۳۱۱۴
در گفت وگو با رسا مطرح شد؛

توضیحات حجت الاسلام مصباحی مقدم درباره دستور رهبری برای تشکیل شورای فقهی بانک مرکزی

عضو مجمع تشخیص مصلحت با اشاره به مطلبی تحت عنوان دستور رهبر معظم انقلاب برای تشکیل شورای فقهی در بانک مرکزی که در فضای مجازی از وی نقل شده است، این مساله را تایید و در عین حال تصریح کرد که بنده اینستاگرام ندارم.
مصباحی مقدم

حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به مطلبی تحت عنوان دستور رهبر معظم انقلاب برای تشکیل شورای فقهی در بانک مرکزی که در فضای مجازی از وی نقل شده است، گفت: باید خبری را که در فضای مجازی پخش شده اصلاح کنم که بنده اینستاگرام ندارم.

 

وی افزود: بسیاری از خبرگزاری ها این گونه ذکر کردند که مصباحی در فضای مجازی و صفحه متعلق به خودش فلان حرف را زده است، بنده هیچ صفحه ای در ایسنتاگرام ندارم، دوستانی این کار را کرده اند و نوعی تعلق خاطر دارند ولی ربطی به بنده نداشته و هیچ گونه نظارت و مدیریتی به آن ندارم.

 

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت با بیان این که اصل نقل درست است اما صفحه متعلق به بنده نیست، اظهار داشت: منشأ مسأله این است که دو هفته قبل  در شورای فقهی بانک مرکزی قائم مقام محترم بانک مرکزی آقای دکتر کمیجانی نامه ای را از رو قرائت کردند که از سوی مقام معظم رهبری در پاسخ به نامه معاون اول رییس جمهور نوشته شده بود.

 

وی ادامه داد: در آن نامه دو جمله دارد، ظاهرا تقاضای معاون اول رییس جمهور از حضرت آقا این بوده که نسبت به طرحی که در مجلس در دستور کار است به مجلس تذکری دهند که رهبر معظم انقلاب فرمودند من در کار مجلس دخالت نمی کنم که جمله اول بود.

 

حجت الاسلام مصباحی مقدم با اشاره به جمله دوم رهبر انقلاب در پاسخ به نامه معاون اول رییس جمهور ابراز داشت: ایشان فرمودند که شورای فقهی باید به عنوان یک رکن در بانک مرکزی برای نظارت بر عملکرد شرعی ایجاد شود.

 

وی عنوان کرد: این دستور حضرت آقا منتهی شد به این که بانک مرکزی در لایحه ای که در حال تهیه پیش نویس آن است چند ماده برای ایجاد شورای فقهی در بانک مرکزی اضافه کند، البته مسؤولان محترم بانک مرکزی تحت عنوان شورای مشورتی فقهی در نظر گرفته اند که گمان نمی کنم خواسته رهبر معظم انقلاب را تأمین کند چون رکن بودن شورای فقهی مدنظر ایشان بوده است.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: رکن به معنای این است که یک جایگاه قانونی قوی و معتبر داشته باشد و مصوبات آن باید لحاظ شده و اجرایی شود، این سخن رهبر انقلاب به دنبال طرحی است که در دوره گذشته تهیه کرده بودیم و در دستور کار بود که البته به نتیجه نرسید.

 

وی اضافه کرد: در آن طرح ما شورای فقهی را به عنوان یک رکن برای بانک مرکزی در نظر گرفته بودیم، این طرح را قبل از عید خدمت حضرت آقا داده شده که این کار را آقای دکتر لاریجانی انجام داد، پس از عید خدمت ایشان برای دیدار عید رسیدم و از ایشان سؤال کردم که طرح را ملاحظه فرمودید که پاسخ مثبت دادند و به دو پاورقی که ما درباره حل مسأله جریمه تأخیر در آن نظر داده بودیم و به نوعی تحسین فرمودند؛ رهبر انقلاب پای مسأله شورای فقهی را محکم و آن را ابلاغ کردند./1323/ت302/ج

ارسال نظرات