۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۹
کد خبر: ۴۴۲۳۸۸
آیت الله فقیهی:

اصحاب رسانه حل مشکلات را از مسؤولان مطالبه کنند/ خبرنگار می تواند جلوی فسادها را بگیرد

عضو جامعه مدرسین با بیان این که اصحاب رسانه باید نسبت به مشکلات مطالبه گری داشته باشند، گفت: با انتشار مشکلات مسؤولان متوجه می شوند که در جامعه معضلی وجود دارد، ممکن است که مسؤولان به دلیل اشتغال به کارها متوجه مشکلات جامعه نباشد اما خبرنگاران می توانند آن ها را آگاه کنند.
آیت الله فقیهی

آیت الله محسن فقیهی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تبریک فرا رسیدن روز خبرنگار  به تبیین اهمیت فعالیت رسانه ها و خبرنگاران پرداخت و گفت: خبرنگاری شغل مهمی بوده  و دارای شرایطی است که می تواند این شغل را بسیار با ارزش قلمداد کرد و بگوییم که بهترین شغل است.

 

وی افزود: همچنین می توانیم بگوییم خبرنگاری می تواند بدترین شغل نیز باشد، اگر خبرنگار صداقت لازم را داشته باشد می تواند مملکت را اصلاح کند، اگر خبرنگاران با دلسوزی کامل مشکلات در سطح کشور را بررسی کرده و راه حل را از اهل خبره و اطلاعات کافی دارند سؤال کنند می توان مشکلات را حل کرد.

 

استاد درس خارج حوزه علمیه قم با بیان این که در موضوعاتی همانند حجاب،  فقر و اقتصاد باید واکاوی صورت گیرد و راه حل های آن پیدا شود، اظهار داشت: مشکلات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی باید مورد تأکید و بررسی اصحاب رسانه باشد.

 

وی ادامه داد: خبرنگاران باید مشکلات را واکاوی و جمع بندی کرده و برای جامعه بیان کنند، وقتی جامعه از معضلات و مشکلات آگاه شود به مسؤولان فشار می آید و آن ها مجبور می شوند به افکار عمومی پاسخگو باشند.

 

آیت الله فقیهی با بیان این که اصحاب رسانه باید نسبت به مشکلات مطالبه گری داشته باشند، ابراز داشت: با انتشار مشکلات مسؤولان متوجه می شوند که در جامعه معضلی وجود دارد، ممکن است که مسؤولان به دلیل اشتغال به کارها متوجه مشکلات جامعه نباشد اما خبرنگاران می توانند آن ها را آگاه کنند.

 

وی عنوان کرد: خبرنگار می تواند مشکلات را مطرح و راه حل ها را بیان کند، مشکلات کشور به وسیله خبرنگاران صادق دلسوز قابل حل است و سبب اصلاح مملکت می شود، در گذشت زمان مسؤولان ناچار هستند که نسبت به مشکلات اقدام کنند که نشان از اهمیت کار خبرنگاری دارد.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: خبرنگار می تواند در جامعه اثرگذار باشد، با خلاف ها مبارزه کند و جلوی فسادها را بگیرد، اگر خبرنگاری فسادی را مشاهده می کند باید پیگیر باشد که چرا چنین چیزی رخ داده است.

 

وی با تأکید بر ضرورت فعالیت برخی رسانه ها برای پرداختن به اخبار حوزه های علمیه، به ارزیابی وضعیت امروز اخبار حوزوی پرداخت و اضافه کرد: خبرنگار باید واقعیت ها را منعکس کند که این مسأله متوقف بر سؤال کردن از افراد صالح است، یکی از افرادی که در بعد فرهنگی می توانند به رسانه ها کمک کنند روحانیت و حوزه های علمیه هستند.

 

آیت الله فقیهی با بیان این که حوزه های علمیه درد دین دارند و بر مسائل دینی مردم تکیه می کنند، گفت: بزرگان، مراجع و علما مشکلات فرهنگی را مطرح می کنند و رسانه ها باید در پی به دست آوردن راه حل باشند.

 

وی افزود: الحمدلله امروزه رسانه ها با قدرت کافی و آزادی تمام می توانند این کارها را پیگیری کنند، در زمان گذشته فضای مجازی و امکانات به صورت امروز نبود و در حال حاضر در کمترین زمان می شود مطالبی را به کل دنیا مخابره کرد، این مسأله در صورتی که استفاده درست شود سبب خوشحالی است؛ خبرنگاران باید امانت دار بوده و اگر با کسی صحبت می کنند به صورت کامل باید انعکاس دهند که همه به رسانه صادق اعتماد می کنند.

 

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تقدیر از فعالیت های خبرگزاری رسا اظهار داشت: بنده تا کنون از خبرگزاری رسا خلافی ندیدم و الحمدلله تمام کارها مثبت و خوب بوده است، ان شاءالله که در آینده نیز همینگونه خواهد بود./1323/ت302/ج1

ارسال نظرات