حوزه علميه ميراث دار نهضت علمي امام صادق در نشر انديشه هاي اسلامي است
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجتالاسلام سميع الله مردان رييس اداره تبليغات اسلامي آران و بيدگل شب گذشته در مراسم شب شهادت امام جعفر صادق(ع) در آستان هلال ابن علي(ع) با تسليت سالروز شهادت رئيس مذهب جعفري، گفت: امام جعفر صادق (ع) پايه گذار سبک تربيت شاگردان علوم ديني است و حوزه هاي علميه ميراث دار نهضت علمي امام صادق(ع) در نشر انديشه هاي اسلامي هستند.
وي افزود: فعاليت هاي علمي و فکري امام در مدينه يک الگوي تاريخي براي تمام دانشمندان مسلمان بويژه شيعيان جهان در طول تاريخ شد، تا حوزه هاي علميه با الگوگيري از اين سبک و روش علمي و تعليمي، سيره آن امام را در اعتلاي فرهنگ ديني جامعه ادامه دهند.
حجتالاسلام مردان، دوران زندگاني امام صادق(ع) را عصر جنبش فرهنگي و فکري و برخورد فرقه هاي گوناگون دانست و گفت: امام صادق(ع) در عصر خود توانست با جهاد علمي و تربيت چهار هزار شاگرد و نشر فرهنگ ناب اسلامي، شبهات و انحرافات ايجاد شده در آن زمان را از بين ببرد.
وي افزود: ميراث عظيم فقهي، کلامي، حديثي و تفسيري بجا مانده از مکتب امام جعفر صادق(ع) و شاگردان بي شماري که در اين دوران تربيت شده اند، نشان دهنده اهميت اين دوران و رشد علمي عظيم اسلام در اين مقطع حساس تاريخي است.
عضو شوراي فرهنگ عمومي شهرستان آران و بيدگل تأکيد کرد: جايگاه رفيع و فصل بسيار درخشان تاريخ اسلام در عصر امام صادق(ع) سبب شده تا مذهب تشيع که اعتقاد به ولايت و امامت دوازده جانشين به حق پيامبر گرامي اسلام (ص ) را دارد، بهعنوان مذهب جعفري شناخته شود.
حجتالاسلام مردان افزود: درس آموزي از مکتب امام صادق (ع) محدوده زماني و مکاني ندارد و در همه تاريخ و جغرافياي انساني گسترده است، از اين رو حوزه هاي علميه بايد با الگوگيري از اين مکتب در راه گسترش علم ديني و مقابله با افکار کج انديشانه و استقامت در راه اعتلاي دين تلاش کنند./202/1307/ب1