تحقق اقتصاد مقاومتی مشروط به فرهنگ سازی صحیح و اسلامی است
حجت الاسلام حسین فضیلتی نیا معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی(ع) عنبرآباد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، به تبیین نقش روحانیت در اقتصاد مقاومتی پرداخت و اظهار کرد: با توجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم و دغدغه رهبر معظم انقلاب در این باب باید مسؤولان امر نسبت به اجرای احسن اقتصاد مقاومتی، همت خویش را دوچندان کنند؛ چرا که رشد و شکوفایی هر کشوری منوط به داشتن برنامه اقتصادی مناسب و تنظیم ترازوی بازار کسب و کار آن کشور است.
وی بیان کرد: اقتصاد مقاومتی یک فرم از اقتصاد پویا است که با توجه به درون زا بودن و خودکفا بودنش، امکان اجازه در شرایط سخت و فشار اقتصادی را به ملت می دهد تا با کمترین امکانات موجود ایده آل ترین فرصت اقتصادی را فراهم آورند.
حجت الاسلام فضیلتی نیا تصریح کرد: در این بین، نقش روحانیت متعهد و انقلابی در تبین این مهم نقشی خطیر و ارزشمند به شمار می آید تا در تحقیق، تبلیغ و مطالبه گری در مورد اقتصاد مقاومتی تلاش خویش را بکار گیرند.
معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی(ع) عنبرآباد خاطرنشان کرد: روحانيت در باب اقتصاد مقاومتی همچون اوایل انقلاب هم بايد مطالبه گر باشند و هم به مطالبات پاسخ دهند و این در پرتو شناخت و تبیین این فرم از اقتصاد در جامعه تا نهادینه شدن آن است.
وی یادآور شد: از آنجایی که اقتصاد مقاومتي جايگاه و خاستگاه قرآنی و روایی دارد نقش روحانیت در تبیین این روش که ستوده قرآن و اهل بیت(ع) است مهم جلوه می کند و باید در اجرای این خاستگاه تمام تلاش را بکار برد و این جزءی از تبلیغ دین بشمار می آید.
این مسؤول در بخش دیگری از سخنانش افزود: اگر این حرف که همه ما بایستی اقتصاد مقاومتی را عملا در زندگی پیاده کنیم به منصه ظهور برسد مشکلات اقتصادی تا حد زیادی کاهش می یابد و این مشروط به فرهنگ سازی صحیح و اسلامی است.
حجت الاسلام فضیلتی نیا ادامه داد: اقدام و عمل که امام خامنه ای مد ظله العالی در بیانات خویش در نامگذاری سال جدید از آن استفاده کردند، یک وظیفه همگانی در عرصه اقتصادی است، زیرا هرگاه مردم و مسؤولان با یکدیگر همکاری داشته اند به نتایج مطلوبی دست یافته ایم.
معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی(ع) عنبرآباد ابراز کرد: با توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی، روحانیان در تبلیغ هایی که انجام می دهند باید توجه مردم را به تولید داخل، حمایت و مصرف آن که ایجاد فرصت برای سرمایه گذاری داخلی را فراهم می سازد، معطوف دارند.
استاد حوزه عنبرآباد با اشاره به اینکه توصیه و تاکید بر اجرای اقتصاد مقاومتی باید از طریق روحانیان به گوش همه رسانده شود، اضافه کرد: باید از منافع و اهمیت این کار گفته شود و این امر تکرار شود تا به عمق این مسأله مهم به خوبی پی برده شود و از آنجایی که روحانیت مورد وثوق جامعه است و این اعتماد نقش اساسی در فرهنگ سازی دارد؛ از این رو روحانیت می تواند با نقش فکری خود کمک شایانی را در این عرصه داشته باشد.
حجت الاسلام فضیلتی نیا در پایان گفت: این در حالی است که مسؤولان امر نیز باید ظرفیت تبلیغ و تبیین این مهم را برای روحانيت ایجاد کنند تا این قشر تاثیرگذار در راستاي اقتصاد مقاومتي نقش خویش را در آشکار ساختن شاخصه های اقتصاد مقاومتی به درستی ایفا کنند.
گفتنی است، رهبر انقلاب در پیام نوروزی خطاب به ملت ایران، سال 1395 را سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نامگذاری کردند و فرمودند هنر ما باید این باشد که از فرصتها استفاده کنیم و تهدیدها را هم تبدیل به فرصت کنیم سال 95 پیش روی ما است در این سال هم مانند همیشه، فرصتها و تهدیدهایی وجود دارد، همه باید تلاش کنند تا بتوانیم از فرصتهای این سال به معنای حقیقی کلمه استفاده کنیم و کشور از اول تا آخرِ این سال تفاوتهای محسوسی پیدا کند./9709/302/ب1