حفظ حیای زن و غیرت مرد هدف اصلی امر به معروف و نهی از منکر است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان امروز در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان از شرایط موجود در برخی اصناف گلایه کرد و گفت: عده ای از زنان به عنوان ابزاری برای جذب مشتری استفاده می کنند، در حالی که از حداقل حقوق هم بی بهره اند.
وی خاطر نشان کرد: اتاق اصناف باید به صورت قانونی در مقابل این منکر بایستند و واحد های صنفی متخلف مجازات شوند.
امام جمعه اصفهان تصریح کرد: حضور بانوان بدحجاب در برخی از مراکز پزشکی و بعضی از دفاتر هواپیمایی چهره شهر را مخدوش کرده است و به عنوان یک برند غلط در حال نهادینه شدن است.
نماینده مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: قرار گرفتن یک زن نامحرم آرایش کرده در کنار آقایان در مغازه ها حرام است، از این رو هر چند برخی این رفتارها را به دلیل نیاز مالی خانم ها توجیه می کنند، اما چون عمل حرام است درآمد حاصل از آن نیز حرام خواهد بود.
آیت الله طباطبایی نژاد بر استفاده از سلیقه و هنر و استعداد بانوان در کارهای شایسته تأکید کرد و گفت: خیاطی از جمله کارهایی است که ارزش افزوده بسیاری دارد و بانوان می توانند در این رشته کمک بسیاری به اقتصاد کشور داشته باشند.
رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با تأکید بر اینکه تولید کنندگان پوشاک باید تهیه لباس های خوب، شیک و در عین حال اسلامی را مورد توجه قرار دهند، گفت: ایجاد شهرک پوشاک و طراحی لباس های مناسب و همچنین ایجاد بانک اطلاعاتی طراحان مد و لباس باید در دستور کار قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: در امر به معروف و نهی از منکر اصل بر راهنمایی و جذب انسان هاست از این رو ستاد احیا باید با قول لین و روی گشاده عمل کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: با این که قانون امر به معروف و نهی از منکر در مجلس تصویب شده است، هیچ ردیف بودجه ای برای آن تعریف نشده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری از استاندار و فرماندار به خاطر تشکیل شورای امربه معروف و نهی از منکر در استانداری و فرمانداری تشکر کرد.
در این جلسه رسول زرگر پور، استاندار اصفهان گفت: در هرجلسه باید چند مورد از مصادیق فرهنگ عفاف و حجاب مشخص و مسؤول پیگیری آن معین شود و پس از بررسی در جلسه شورای فرهنگ عمومی مطرح و به تصویب برسد.
وی تصریح کرد: در ادارات کارمندان موظف به رعایت کامل حجاب و عفاف و ارباب رجوع موظف به رعایت در حد عرف جامعه هستند که در غیر این صورت به تخلفات اداری ارجاع می شوند.
در ادامه حسن رحیمی دادستان اصفهان ضمن تبیین و تشریح قانون گسترش عفاف و حجاب گفت: توسعه فرهنگ همگانی امر به معروف و نهی از منکر، پشتیبانی و همکاری ادارات و نهادها، توجه به موازین شرعی و قانونی در اجرای قانون از جمله راه کارهای اجرایی قانون گسترش عفاف و حجاب خواهد بود.
دادستان اصفهان خاطر نشان کرد: نیروهای اجرایی از بسیج به ستاد امر به معروف و نهی از منکر معرفی می شوند و از سوی دادگستری تحت آموزش قرار گرفته و به عنوان ضابط قضایی به کارگیری می شوند.
رحیمی تدوین برنامه آموزشی مستمر ویژه ضابطین قضائی را از جمله اقدامات حمایتی از آمران به معروف و ناهیان از منکر دانست و گفت: در این دوره ها ضابطین قضایی آموزش های مورد نیاز حقوقی را می بینند و نسبت به قانون با آگاهی بیشتری اقدام می کنند.
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام احمد عبدالهی نژاد، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گزارشی از اقدامات صورت گرفته ارائه داد و گفت: در راستای پژوهش محور کردن کارها، آئین نامه شورای پژوهش و شورای آموزش تدوین شد.
حجت الاسلام عبدالهی نژاد برگزاری جلسه با دبیران امر به معروف ادارت و بازرسی از ادارات با همکاری ستاد صیانت را از دیگر اقدامات صورت گرفته دانست و گفت: جلسه با ائمه جماعات، رصد فضای مجازی و ایجاد یک گروه سایبری به منظور امر به معروف و نهی از منکر در فضای مجازی و مقابله با فعالیت گروه های معاند از دیگر اقدامات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان است./201/1305/ب1