تجمل گرایی و آثار مخرب روحی و اقتصادی آن
حجت الاسلام رحیم محمدی ایلامی نماینده طلاب و فضلای استان ایلام در مجمع نمایندگان حوزه علمیه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان اینکه تجمل گرایی برای یک انسان مؤمن یک امر نکوهیده است، ابراز کرد: این عمل در حکومت علوی که به مسئولان یک جامعه تاکید می کند خود را به عنوان نماد و الگو همتراز ضعیف ترین قشر جامعه قرار بدهند، بسیار سرزنش شده است.
وی ادامه داد: اگر مسئولان رفتاری تجمل گرا داشته باشند مردم هم عشق و علاقه به دنیا پیدا می کنند و چون از طریق راه مشروع نمی شود به سرمایه های کلان دست پیدا کرد دست به هر کاری می زنند.
حجت الاسلام محمدی ایلامی با بیان اینکه تجمل گرایی آثار روحی و اقتصادی مخربی را در پی دارد ابراز کرد: این سبک زندگی مردم را از رسیدن و توجه به معنویت باز می دارد.
وی ادامه داد: اگر در جامعه ای توجه به معنویت از بین برود چنین جامعه ای جامعه خوشبخت نخواهد بود بنابراین افرادی که می خواهند مسئولیتی را در یک جامعه بگیرند در ابتدا باید خود را خالی از حب دنیا کنند.
تجمل گرایی و تخریب روحیه مردم و مسئولان
حجت الاسلام محمدی ایلامی با اشاه به اینکه تجمل گرایی روحیه مردم و حتی خود مسئول را خراب می کند، تصریح کرد: تجمل گرایی و دنیاطلبی با معنویت و تقوا جمع نمی شود بنابراین کسی که حب دنیا در او وجود دارد به آرامش اصلی دست نمی یابد.
وی اضافه کرد: یک مسئول باید در رده کاری خود همانند امام علی(ع) رفتار کند و بیشتر به فکر زیر دستان و مردم جامعه باشد تا به فکر خود؛ اگر بیشتر به فکر خودش باشد دلیل براین است که شایستگی این پست را ندارد.
حجت الاسلام محمدی ایلامی در پایان گفت: باید جذابیت مسئولیتهایی که در نظام بر عهده افراد می گذارند کم رنگ تر شود و نظارتی بر عملکرد آنها وجود داشته باشد تا چنین خطاهای در جامعه رخ ندهد و قلب مردم و مقام معظم رهبری را جریحه دار نکنند./875/ت302/ی
خبرنگار: علی شمس