روحانیان اقامه كننده نماز در مدارس را از ضعیفترین قشرهای جامعه هستند
به گزارش خبرگزاری رسا از فارس به نقل از روابط عمومی ستاد اقامه نماز فارس، حجتالاسلام علی سقاچی، قائم مقام این ستاد در شورای اقامه نماز آموزش و پرورش فارس با بیان اینكه بعضی از مكررات، تكرار آن نیز شیرین است، گفت: ما بارها روضه نماز را خواندهایم.
وی با اشاره به اهمیت اقامه نماز جماعت در مدارس گفت: اگر مدیر و معاونین یك مدرسه بخواهند نماز خوب برگزار شود، هر نوع تلاشی انجام میدهند تا این کار انجام شود.
قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس افزود: باید درد دین داشت و در عرصه دین، دغدغهمند بود اما متأسفانه ریشه بسیاری از مشكلات در جامعه نداشتن درد دین است.
حجتالاسلام سقاچی با تأكید بر اینكه در مدارس هم باید درد دین وجود داشته باشد، ادامه داد: باید مدیر موفق در عرصه اقامه نماز با مدیری كه نماز خواندن یا نخواندن دانشآموزان برای او علی السویه است تفاوت كنند و از مدیر نمونه تجلیل شایانی شود.
وی با اشاره به اینكه درست است كار برای خداست اما گاهی باید برای خدا داد زد، اظهار کرد: اذان بالای مناره ارزش دارد، نه اذانی كه زیر لحاف گفته شود، تشویقی كه فقط در پرونده ثبت شود ارزش چندانی ندارد، بلكه باید این مدیران را به همگان معرفی كرد تا فضای رقابت به وجود بیاید.
حجتالاسلام سقاچی روحانیان اقامه كننده نماز در مدارس را از ضعیفترین قشرهای جامعه برشمرد و گفت: متأسفانه اصلا توجهی به معیشت این افراد نمیشود و هزینهای كه به طور نامرتب پرداخت میشود، حتی جهت ایاب و ذهاب بسیاری از ایشان مناسب كفایت نمیكند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز فارس در ادامه خواستار استمرار جلسات تخصصی نماز برای معلمین دروس پایه همچون سال گذشته شد و افزود: این طرح بسیار موفق بوده و امسال هم توقع داریم ادامه یابد.
وی در قسمت دیگری از سخنان خود به نمازخانههای خیرساز نیز اشاره كرد و گفت: خیرین به ساخت نمازخانه برای مدارس علاقهمند هستند؛ در چندین سال قبل با حضور حجتالاسلام والمسلمین قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز كشور هزینه ۱۱۰ نمازخانه از خیرین تامین شد و به حساب نوسازی مدارس واریز شد، اما بیشتر از نصف آنها تبدیل به كلاس شد و این كار علاوه بر اینكه از لحاظ شرعی مجاز نیست، موجب دلسردی و ناراحتی خیرین را فراهم آورده است./۹۱۹/102/ب3