اهمیت تبلیغات دینی برای مبارزه با تهاجم فرهنگی/ناکارآمدی در تبلیغات دینی سبب پیروزی دشمن میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام رحمتالله اروجی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، ظهر امروز در نشست خبری سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اهمیت تبلیغات در تأثیر گذاری بر جامعه هدف، گفت: یکی از موضوعاتی که در طول تاریخ تحول افرین بوده مسأله تبلیغات است، رسالت مبلغ در این راستا رساندن پیغام اصلی است و خود محتوای مرام و مکتبی است که قرار است تبلیغ کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، خاطرنشان کرد: اگر تبلیغ در زمینه مباحث اقتصادی باشد رسالت مبلغ در راستای کالای اقتصادی بوده و اگر در عرصه امور معنوی باشد رسالت آن فایده معنوی تبلیغ است، در تاریخ بشر میان جبهه حق و باطل یکی از مؤثرترین عناصر تاثیرگذار و تاریخ ساز در سرنوشت اقوام مختلف بشر مبحث تبلیغات فرهنگی بوده است.
دشمن به دنبال نابودی و یا تحریف جبهه حق است
وی تبلیغ را مهم ترین رسالت پیامبر اکرم(ص) دانست و افزود: زمانی که جبهه حق شکل میگیرد و در بسترهای مباحث اجرایی و اجتماعی جبهه باطل متوجه تحت تاثیر قرار گرفتن منافع خود با آیین توحیدی میشود مخالفت و مبارزه خود را با آیین حق آغاز کرده و وجه مشترک مخالفتهای باطل و حق آن است که در ابتدای امر تلاش به حذف موجودیت و حقانیت آیین الهی میشود.
حجت الاسلام اروجی ادامه داد: چنانچه دشمن در راستای حذف موجودیت موفق به کنترل جبهه حق نشد از بستر تبلیغات باطل وارد عمل میشود و تلاش میکند برای پوشاندن حقانیت جبهه حق و به همین دلیل امام خمینی فرمودند تبلیغات در راس امور است، در یک نظام فرهنگی به هر میزان که تعالیم فرهنگی مطلوب متعالی باشد اقتضای آن را دارد که مبلغین این فرهنگ به صورت ویژه و با نیت خالص به معرفی ظرفیتها و پیامدهای مطلوب آن فرهنگ و آیین بپردازند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، تصریح کرد: در برابر تبلیغات رسولان مخالفان نیز همواره به فعالیت میپرداختند و تلاش میکردند تا از طریق تبلیغ باطل مانع از کار رسولان باشند، رسالت مبلیغین تشکیل جبهه دفاعی در برابر جبهه تبلیغات باطل است و اگر در یک نظام فرهنگی نسبت به تبلیغات باطل اقدامی نشود طول نمیکشد که از آن نظام فرهنگی چیزی باقی نمیماند و اگر هم بماند به واسطه تبلیغات باطل صورت گرفته یا دستخوش تحریف میشود و یا اینکه در میان جامعه هدف طرفدار و مخاطب چندانی پیدا نمیکند.
دشمن تمام تلاش خود را برای نابودی انقلاب اسلامی به کار بسته است
وی با اشاره به ابعاد فرهنگی و معنوی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امروز بیش از ربع قرن از شکل گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان یک آیین حقه و یک مکتب فرهنگی متعالی میگذرد و شاهد آن هستیم که جبهه مقابل در طول دوران تاریخ معاصر با حربههای مختلف تلاش خود را در راستای ترور شخصیت نظام مقدس جمهوری اسلامی گذاشته است و تلاش کرده است موجودیت نظام مقدس اسلامی را از بین ببرد.
حجت الاسلام اروجی با اشاره به تلاش تبلیغاتی دشمن در راستای گسترش ابعاد تهاجم فرهنگی، عنوان کرد: تبلیغات منفی دشمنان امروزه در نقطه اوج خود بوده و هجمه فرهنگی به اوج رسیده است، با توجه به شرایط موجود نباید در کنار همه مفاهیمی که در سال اقتصاد مقاومتی توسط متولیان امور به عنوان دستور کار ویژه این سال به آن پرداخته میشود نسبت به تدارک بی سابقه و گسترده استکبار جهانی در عرصه تبلیغات بر علیه نظام جمهوری اسلامی غفلت نمود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: اعتیاد در حقیقت تخدیر شخصیت مادی جامعه و جوانان ما را در دستور کار دارد اما تبلیغات مسمومی که توسط پیاده نظام دشمن شکل میگیرد فکر، ذهن و اعتقاد مردم را هدف قرار داده، باید همه متولیان امور فرهنگی با همه توان و سختکوشانه در عرصه اطلاع رسانی درست و تبلیغ ارزشها به میدان آمده تا عرصه بر جبهه مقابل تنگ شود.
فرهنگ از اقتصاد مهمتر است
حجت الاسلام اروجی خاطرنشان کرد: مقوله فرهنگ و اعتقادات به مراتب از مقوله اقتصاد و معیشت اهمیت بیشتری دارد و تا جایی پیش میرود که رهبر معظم انقلاب فرهنگ را همچون هوایی که مردم تنفس میکنند دانستهاند، تبلیغات مسمومی که در فرهنگ دینی با آن مواجه هستیم در حقیقت ریزگردهای مزاحم تنفس جامعه اسلامی است که با غلظتهای مختلف هوای پاک و رایحه تعالی بخش فرهنگ دینی ما را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی با اشاره به ابعاد مختلف تهاجم فرهنگی و تبلیغات ضد فرهنگی دشمن، ابراز کرد: بر همین اساس جوانان ما در معرض این ریزگردهای مزاحم در راه آسیب هستند و جای آن دارد که متولیان امور اجرایی با رصد دقیق و شناسایی مراکز شکلگیری و حرکت دهی به این ریزگردهای آلوده فرهنگی رسالت خودشان را در راستای توقف این امور مسموم به انجام برسانند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان ضمن تأکید بر لزوم تلاش گسترده مبلغین دینی و فعالین فرهنگی، تصریح کرد: مبلغان و همه دلسوزان اسلام ناب با معرفی جامع محاسن و خوبیهای مکتب حقی اهل بیت علاوه بر تلاش در جهت جذب فطرتهای پاک جوانان به تبیین دقیق و پاسخگویی به حربههای تبلیغی و شبهههای اعتقادی، فرهنگی و سیاسی جبهه مقابل بپردازند، امروز موضوع تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دستور کار شماره یک دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
ناکارآمدی تبلیغات ما سبب موفقیت دشمن میشود
حجت الاسلام اروجی با بیان اینکه تبلیغات بسیار اهمیت دارد و نتیجه تبلیغات ما ناکارآمدی دشمن است، اظهار کرد: فعالیتهای تبلیغی ما اگر ناکارآمد و ضعیف باشد، تبلیغات جبهه باطل سبب مخدوش شدن حقانیت جبهه حق میشود به گونهای که طرفداران جبهه حق علیه جبهه خود اقدام میکنند و دشمن دیگر نیازی به نیرو ندارد و آن زمان دیگر نیاز به دشمنان خارجی نیست .
وی با اشاره به اهداف و رسالت سازمان تبلیغات، بنیان تبلیغات دینی را مردمی ذکر کرد و گفت: رسالت اصلی این سازمان سیاستگذاری، برنامه ریزی، هدایت و سازمان دهی تبلیغات دینی مردمی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به تأسیس سازان تبلیغات اسلامی در سال 60 توسط فرمان مستقیم امام خمینی، تصریح کرد: از ابتدای انقلاب اسلامی سعی بر این بوده تا امر دین دولتی نشود و تلاش در راستای مردمی ماندن تبلیغات دینی باقی بماند.
حجت الاسلام اروجی خاطرنشان کرد: نخستین جامعه هدف سازمان تبلیغات اسلامی شبکه گسترده تبلیغ دین است و کلیه کسانی که در جامعه تبلیغ دینی تلاش میکنند در این جامعه هدف قرار دارند، دومین جامعه هدف جامعه قرآنی همچون موسسات قرآنی، شخصیتهای قرآنی و خانههای قرآنی است.
10مدرسه صدرا در استان اصفهان فعالیت میکنند
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه در سطح استان اصفهان 351 تشکل قرآنی به طور مستقیم با سازمان تبلیغات در ارتباط هستند، اظهار کرد: سومین گروه جامعه هدف تشکل دینی اعم از هیئتهای مذهبی هتسند که بیش از 5 هزار هیئت ثبت شده در استان اصفهان زیر نظر سازمان تبلیغات مشغول به فعالیت بوده و در مجموعه جامعه تشکلهای دینی علاوه بر هیئتها، جامعه مداحان نیز زیر نظر سازمان قرار میگیرند.
وی با اشاره به لزوم تربیت کارشناسان و متخصصان در زمینه تبلیغ دینی و مبارزه با تبلیغات دشمن، عناون کرد: سومین جامعه هدف ما تربیت متخصص در رشته علوم و معارف اسلامی که در این راستا سازمان تبلیغات اسلامی اقدام به تأسیس 140 مدرسه صدرا کرده است که در استان اصفهان 10 مدرسه در 5 شهرستان فعالیت دارند، خروجی این دبیرستانها نیز اغلب در رشتههای معارف اسلامی در دانشگاههای تراز نخست کشور رتبه میآورند.
وی درباره جامعه بانوان فرهیخته گفت: این جامعه تشکلی است که به صورت انتخابی از میان بانوان دارای سوابق فرهنگی و صاحب نظر در امور اجتماعی هستند، شکل گرفته و همه این بانوان دارای تحصلات عالیه بوده و اعضای این جمعیت 50 نفر بوده، این جمعیت هر ماه به صورت تخصصی نشستهای متوالی دارند و پیگیر مسائل فرهنگی زن در جامعه در دستور کارشان قرار دارد./1304/201/ب3