انسان در ماه رمضان با محدود کردن لذت های مادی حلال، به لذت های بزرگ معنوی می رسد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام سید محمد کاظم قریشی، کارشناس مسائل مذهبی، امشب در مسجد امام هادی(ع) شاهین شهر گفت: ماه مبارک رمضان یک ظاهر و یک باطن دارد، ظاهر آن ماه صیام و روزه داری است.
وی ادامه داد: در روزه داری انسان از برخی از حلال ها هم منع شده است، اسلام مخالف با لذت های حلال نیست، برخی از ادیان هستند که با لذت های دنیوی مخالفت می کنند، خوردن و آشامیدن حلال است اما از مبطلات روزه است.
کارشناس مذهبی افزود: گاهی لازم است تا لذت های مادی حلال را محدود کنیم تا بتوانیم به لذت های معنوی بیشتری دست یابیم، که لذت های معنوی در حقیقت لذت های ماندگار و پایدار هستند.
حجت الاسلام قریشی در ادامه بیان داشت: باطن ماه مبارک رمضان بخشیده شدن گناهان و مورد عفو و رحمت خداوند قرار گرفتن و استفاده از فیوضات بی پایان این ماه است که هر کس بسته به ظرفیت خود می تواند از آن ها بهره ببرد.
وی افزود: کسانی که ظرف وجودشان را در ماه های رجب و شعبان وسعت داده باشند قطعا استفاده بهتری از این ماه می برند، یکی از معانی رمضان در لغت، ریگ ها و سنگ های داغ و سوزان است که به وسیله آفتاب داغ شده باشند، اما این ظاهر قضیه است.
کارشناس مذهبی ابراز داشت: در حقیقت خداوند می خواهد در این ماه گناهان بندگان مومن خود را مانند آن سنگ های سوزان بسوزاند، رمضان یکی از نام های خداوند است از این رو سفارش شده است که از این ماه به " ماه مبارک رمضان" یاد کنید و از به کار بردن رمضان به تنهایی اجتناب کنید.
حجت الاسلام قریشی در ادامه در رابطه با فضیلت روزه گرفتن در فصل گرما گفت: در فضیلت روزه داری در فصل تابستان و گرمای هوا همین کافی است که پیامبر اکرم(ص) فرمودند: روزه گرفتن در گرما مانند جهاد است، متاسفانه برخی فصل گرما و تابستان را بهانه برای روزه خواری می کنند در حالی که ثواب و فضیلت آن بسیار زیاد است و مانند جهاد در راه خدا است و عذر موجهی برای روزه خواری نیست. /869/202/ب3