تئوري ولايت فقيه امام خمینی عامل سربلندي و عزت نظام اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران صبح امروز در ستاد ارتحال امام خمینی(ره) در ساری با اشاره به ويژگي هاي بارز امام راحل، گفت: يکي از بزرگترين ويژگي هاي حضرت امام خميني(ره) ساده زيستي ايشان بود، چيزي که کمتر در افرادي که به مقام بلند و منزلتي مي رسند، وجود داشته و دارد.
استاد حوزه علمیه مازندران تبيين نظريه ولايت فقيه از سوی امام خميني(ره) را به عنوان نقطه عطفي در فعاليتهاي ايشان دانست و گفت: نظريه ولايت فقيه در بسياري از كتابهاي فقهي به عنوان فروعات دين مطرح بود، اما امام خميني(ره) با جمعآوري و تنظيم اين مطالب نظريه ولايت فقيه را به عنوان امتداد راه امامت مطرح كرد و آن را به عنوان يك تئوري حكومتي به دنيا عرضه كرد.
حجت الاسلام صادقی اظهار داشت: امام خميني(ره) از همه ظرفيتهاي سياسي و مذهبي استفاده ميکرد تا بتواند پايههاي حکومت اسلامي را در ايران مستحکم کند تا دشمنان اسلام نتوانند ضربهاي به اين کشور وارد کنند.
وی با بيان اينکه انقلاب اسلامي ايمان و قدرت فکري امام خميني(ره) را نشان مي دهد، افزود: امام راحل داراي خصوصيات اخلاقي ويژه اي بودند و فکر ايجاد حکومت اسلامي نيز نشأت گرفته از پيروي از پيامبر اسلام(ص) و شريعت آن حضرت بود که فقه سياسي و توجه به امور و مسائل اجتماعي ملت هاي ديگر از شاخص هاي برجسته امام (ره) بود.
حجت الاسلام صادقی خاطرنشان کرد: امام خميني(ره) پس از ائمه اطهار(ع)، شخصيتي كم نظير در جهان اسلام است، به گونه اي که شخصيت امام راحل دنيا را تحت تأثير خود قرار داد و تا تاريخ زنده است ايشان نيز زنده هستند.
وي با تأکيد بر نهادينه کردن سيره عملي امام خميني(ره) در جامعه، افزود: ابعاد شخصيتي امام راحل(ره) بايد براي مردم و به ويژه جوانان و نوجوانان تبيين شود.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به وصيتنامه سياسي الهي امام خميني(ره)، يادآور شد: اين وصيتنامه براي همه و به ويژه براي مسؤولان منشور انقلاب است که بايد ديدگاه ها و انديشه هاي امام خميني(ره) در اين وصيتنامه به شکل شفاف براي نسل جوان بيان شود.
حجت الاسلام صادقی زنده نگاه داشتن اسلام و خودباوري مسلمانان در مناطق مختلف جهان را از ويژگي هاي قيام امام خميني(ره) عنوان و خاطرنشان کرد: معمار کبير انقلاب اسلامي شخصيتي مدير، مدبر، ساده زيست و شجاع بود که درس جهاد، ايثار، شهادت، عشق به خدا، معنويت و اخلاق را در جهان زنده کرد.
وی ادامه داد: شناختن ابعاد اين شخصيت بزرگ و آشنايي با افكار، انديشه ها و آرمان هاي او، آن هم با شيوه هاي علمي و تحقيقي، يكي از مهم ترين وظايفي است كه امروز بر دوش پژوهشگران و انديشمندان عصر ما است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که جامعه امروز بيش از پيش نيازمند معرفي افکار و انديشههاي متعالي امام خمینی(ره) است، گفت: نسل امروز بايد با انديشه ها و افکار امام خميني(ره) به طور شايسته آشنا شود.
وي با تأکيد بر اينکه افکار و انديشه والاي حضرت امام خميني (ره) عالمگير ميشود، افزود: افکار و انديشه آن حضرت مختص شيعيان نبوده بلکه مورد نياز تمام مردم آزاده جهان است.
حجت الاسلام صادقی نهضت حضرت امام خميني (ره) را مانند قيام کربلا ماندگار دانست و برلزوم برگزاري هرچه باشکوه آيين سالگرد ارتحال اين شخصيت جهان اسلام تأکيد کرد.
استاد حوزه علمیه مازندران اضافه کرد: افزون بر مقام علمي و معنوي امام راحل، ساده زيستي، فضل، تقوا و بزرگواري معمار بزرگ انقلاب موجب شد که آحاد مختلف و بزرگواري معمار بزرگ انقلاب موجب شد که آحاد مختلف مردم جذب شخصيت بي مانند ايشان شوند.
حجت الاسلام صادقی مکتب امام راحل را برآمده از مکتب اسلام ناب محمدي دانست و گفت: امروز تنها راه نجات ملت هاي آزادي خواه از ظلم و ستم حکام ديکتاتور ادامه مسير امام راحل است.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران خاطرنشان کرد: امروز دشمنان انقلاب و نظام اسلامي به صورت غير مستقيم انديشه هاي امام خميني(ره) را مورد تهاجم قرار دادهاند، بنابراين بايد با شناساندن سيره عملي آن حضرت در راستاي آشنايي هر چه بيشتر نسل جوان و مردم جهان با آرمانهاي اسلامي و انساني امام(ره) گام برداريم.
وی با بيان اين که امام خميني(ره) با تئوري ولايت فقيه نظريه جديد در مقابل دنيا ارائه داد و موجب سربلندي و عزت و افتخار ايران اسلامي شد، ادامه داد: اين بزرگمرد تاريخ اسلام پايه ابرقدرت شرق و غرب را به لرزه در آورد و به جهان اثبات کرد دين توان اداره جامعه را دارد و ابزار زنگ زده استعمار در تز جدايي دين از سياست را براي هميشه به زباله دان تاريخ انداخت.
حجت الاسلام صادقی امام را احياگر روحيه اعتماد به نفس در مردم دانست و خاطرنشان کرد: امام در دوران خفقان رژيم شاهنشاهي قيام کرد و بنيان نظام دو هزار و 500 ساله شاهنشاهي را که کسي جرأت نگاه چپ کردن به آن نداشت را در هم کوبيد و اعتماد به نفس را در مردم تقويت کرد./1317/202/ب2