بي نيازي از بیگانگان سفارش اسلام است
حجت الاسلام سيد حسين پورموسوي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري رسا در کاشان، با اشاره به اين که در جامعه همه بايد به دنبال کار و تلاش باشند، گفت: امام صادق(ع) به شخصي که دستانش فلج بود سفارش کرد که بار را روي سر خود بگذارد و حرکت کند تا محتاج کسي نشود.
وي افزود: اسلام به بي نيازي از ديگران سفارش مي کند و اقتصاد مقاومتي به معناي ايستادن روي پاي خود است تا در زمان تحريم بتوانيم در مقابل تحريم ها بايستيم.
حجت الاسلام پورموسوي با تأکيد بر اينکه براي دستيابي به اقتصادي پويا بايد سعی و تلاش کرد، گفت: تشريفات کذايي آفتي براي اقتصاد مقاومتي است.
اين کارشناس مذهبي صدا و سيما با بيان اينکه انسان بايد قانع باشد، گفت: سوء تدبير در جامعه نيز با اقتصاد مقاومتي در تضاد است، از اين رو بايد در هر امري از افراط دوري کرد.
وي با تأکيد بر اينکه پيامبر اسلام(ص) مي فرمايد من از فقر امت خود نمي ترسم، بلکه از بي تدبيري امتم مي ترسم، گفت: در جامعه امروزي برخي که مقدمات زندگي خود را هم ندارند، ديش ماهواره و ابزار تجملاتي خريداري مي کنند که اين امر نشان از بي تدبيري آنها است.
به گفته وي، در دخل و خرج زندگي بايد دقت شود تا با مديريتي صحيح بتوانيم زندگي سالم و به دور از کاستي ها داشته باشيم.
حجت الاسلام پورموسوي با تأکيد بر کاهش تشريفات و توقعات در زندگي و ازدواج، گفت: اسلام با زندگي سالم و پويا مخالف نيست، اما با افراط و تشريفات کذايي مخالف است.
اين کارشناس مذهبي صدا و سيما با اشاره به اينکه بسياري از وسايل زندگي خانواده ها که خريداري شده است، مورد استفاده قرار نمي گيرد، گفت: با تدبير در امر خريد و مصرف مي توان اقتصاد خانواده و جامعه را بهبود بخشيد.
اين استاد دانشگاه با بيان اينکه پيامبر اسلام(ص) دست کارگري را بوسيد، افزود: اين رفتار پيامبر(ص) نشان از اهميت کار و تلاش است./302/1307/ب1