۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۱
کد خبر: ۴۲۷۳۲۷
امام جمعه شبستر:

 وابستگی به درآمدهای نفتی مشکل بزرگ اقتصاد کشور است 

حجت الاسلام محمدزاده با بیان این‌که استقلال اقتصادی جامعه در گرو افزایش تولید ملی و ترویج فرهنگ صحیح مصرف در جامعه است، گفت: وابستگی به درآمدهای نفتی مشکل بزرگ اقتصاد کشور است.
حجت الاسلام محمدزاده، امام جمعه شبستر

حجت الاسلام علی محمدزاده، امام جمعه شبستر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر توجه و عملیاتی کردن مبانی اقتصاد مقاومتی در کشور، اظهار داشت: استقلال اقتصادی جامعه در گرو افزایش تولید ملی و ترویج فرهنگ صحیح مصرف در جامعه است.


وی با بیان این‌که دشمنان در جریان مذاکرات هسته‌ای نسبت به اثرگذاری تحریم‌های اقتصادی خود امیدوار شدند، خاطرنشان کرد: یکی از طرح‌های مهم دشمن برای براندازی نظام اسلامی گسترش تحریم‌های اقتصادی و ایجاد نارضایتی‌های عمومی در داخل علیه نظام و در نتیجه راه‌اندازی آشوب‌های خیابانی و فتنه در کشور است.


حجت الاسلام محمدزاده با اشاره به ضعف زیرساخت‌های اقتصادی کشور تصریح کرد: وابستگی اقتصاد به درآمدهای نفتی مشکل بزرگ اقتصادی کشور است، همان گونه که رهبر انقلاب اسلامی و امام راحل بارها تأکید داشته‌اند، ناچار هستیم اقتصاد کشور را از تک محصولی خارج کرده و اقتصاد مقاومتی را عملی کنیم.


وی با تأکید بر این‌که اقتصاد ایران نیازمند پویایی و نوآوری و البته ارتقای توان مقاومت دارد، گفت: اقتصاد مقاومتی روابط دیپلماتیک را منع نمی کند، به عبارت دیگر نباید این‌گونه وانمود شود که اقتصاد مقاومتی به معنای بستن مرزها و قطع روابط با دیگر ممالک است و یا این‌که راه حل تمام مشکلات اقتصادی در چشم دوختن به آن سوی مرزها است.


امام جمعه شبستر ادامه داد: زمانی می توانیم مشکلات خود را حل کنیم که از منابع زیربنایی و نیروی انسانی کشور استفاده بهینه کنیم، اقتصاد مقاومتی باید به عنوان گفتمان پیشرفت علم و پیشرفت عمومی کشور تقویت شود، تحکیم و استحکام گفتمان انقلاب اسلامی به اقتصاد مقاومتی وابسته است و این با اقتصاد ریاضتی غرب تفاوت دارد.


حجت الاسلام محمدزاده تصریح کرد: کشورهایی که دچار مشکلات اقتصادی می شوند با ریاضت اقتصادی اهداف خود را پیش می برند و منابع خود را مدیریت می کنند، اما اقتصاد مقاومتی به این معناست که اقتصاد کشور در برابر دشمن آسیب پذیر نباشد و نیازی به دنیا نداشته باشیم. 


وی مدیریت منابع، ارتقای کیفی تولید داخل، بهره‌مندی صحیح از نیروی انسانی کارآمد و متخصص، سازماندهی و ساماندهی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ارتباط حقیقی و عملی صنعت و دانشگاه و همچنین اصلاح الگوی مصرف را از جمله مسائل مهم در اصلاح اقتصاد کشور عنوان کرد./935/302/ب2

 

ارسال نظرات