۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۴
کد خبر: ۴۲۷۰۲۰

چند خبر کوتاه از سازمان تبلیغات اسلامی

برگزاری کلاس های تحکیم بنیان خانواده در بندرترکمن، ضرورت ایجاد انگیزه و فراهم آوردن زمینه رشد نیروهای خلاق، ثبت نام ۶۲ نفر در آزمون اعطای مدرک به حفاظ قرآن کریم در بوشهر، ارسال ۵۹۰ اثر به دبیرخانه همایش «لبیک یا حسین‌(ع)، مبلغین و ماموستاها پل ارتباطی مردم با سازمان هستند، از اخبار کوتاه سازمان تبلیغات اسلامی است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام جعفر کوهستانی با اعلام این خبر گفت: به منظور ارایه خدمات بهتر به خانواده های تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) طی تفاهم نامه ای با این نهاد مقرر شد ۵۰۰ نفر از دختران در شرف ازدواج تحت پوشش این نهاد از کلاس های آموزشی تحکیم بنیان خانواده با همکاری این سازمان بهره مند شود.


رییس اداره تبلیغات اسلامی بندرترکمن افزود: خانواده اگر خوب، سالم ومذهبی باشد خاستگاه رشد و تعالی فرزندان است، و اگر گرفتار ضعف اخلاق و ایمان باشد می‏تواند سر منشأ بسیاری از تباهی‏ها و کجروی‏های آنان باشد.

 

وی تصریح کرد: برگزاری چنین کلاس های آموزشی در جهت ترویج سنت حسنه ازدواج، پایین آمدن سطح توقعات و بکارگیری سبک زندگی ایرانی اسلامی در استحکام بنیان خانواده اثر گذار خواهد بود.

 

ضرورت ایجاد انگیزه و فراهم آوردن زمینه رشد نیروهای خلاق

 

حجت‌الاسلام علی دشتکی در جلسه شورای معاونان استان با اشاره به اهمیت وجایگاه سرمایه انسانی در تحقق اهداف سازمانی،گفت: آنچه باعث می‌شود که یک مجموعه در راستای رسیدن به اهداف تعیین شده گام های محکم وبلند بردارد نیروی انسانی متعهد،متخصص و مسئولین پذیر است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان بابیان اینکه بهره مندی از دانش و تواناییهای تخصصی، تکلیف مداری ووظیفه مندی، وحرکت در مسیر اهداف سازمانی از مهمترین شاخصه های نیروی انسانی کارآمد است،افزود:باید با اهمیت دادن به نیروی انسانی به‌عنوان یک اولویت اساسی ضمن برنامه ریزی در جهت افزایش دانش و کارایی وتخصص وبه روز نگه داشتن اطلاعات شغلی آنها،با ارائه آموزشهای کاربردی،تلاش شود تا از طرق مختلف زمینه های لازم برای رشد وتعالی کارکنان درجهت تحقق اهداف سازمانی فراهم آید.

 

حجت‌الاسلام علی دشتکی توجه به فعال سازی بیش ازپیش نظام پیشنهادات به‌عنوان راهی مطمئن وسازنده در جهت مشارکت کارکنان در فرایند برنامه ریزی وارتقاء کمی وکیفی برنامه ها را مورد تاکید قرارداد وگفت: باید تلاش شود کارکنان در هر رده شغلی مشارکت جدّی در نظام پیشهادات داشته باشند.

 

ثبت نام ۶۲ نفر در آزمون اعطای مدرک به حفاظ قرآن کریم در بوشهر

 

آزمون کتبی یازدهمین دوره طرح اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم همزمان با سراسر کشور ۲۴ اردیبهشت ۹۵ در نمازخانه اداره کل تبلیغات اسلامی بوشهر برگزار شد.

 

زهره ایزدبخش در حاشیه برگزاری آزمون مذکور گفت: این آزمون کتبی علاوه بر رشته حفظ کل قرآن کریم در رشته های حفظ پنج، ۱۰ و ۲۰ جزء نیز برگزار شد.

 

وی در گفتگو با صدا و سیمای مرکز بوشهر اظهار داشت: طرح اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و سازمان تبلیغات اسلامی مسئولیت اجرای آن را بر عهده دارد.

 

کارشناس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی بوشهر تصریح کرد: ثبت نام این طرح همه ساله از ابتدای اسفند تا نیمه فروردین انجام و آزمون کتبی آن در اردیبهشت برگزار می‌شود.

 

ایزدبخش در ادامه سخنان خود ادامه داد: کسانی که موفق شوند نمره قبولی را در آزمون به دست آورند جواز ورود به آزمون شفاهی در شهریور ماه را کسب می‌کنند.

 

وی اضافه کرد: در آزمون کتبی امروز ۶۲ نفر ثبت نام کرده بودند که تعداد ۲۰ نفر مرد و ۴۲ نفر از بانوان حافظ قرآنی از سراسر استان به صورت متمرکز در یک حوزه امتحانی در بوشهر به رقابت پرداختند.

 

کارشناس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی بوشهر در خاتمه سخنان خود گفت: نتیجه این آزمون تیر ماه آتی اعلام و آزمون شفاهی آن نیز شهریور ماه برگزار خواهد شد.

 

ارسال ۵۹۰ اثر به دبیرخانه همایش «لبیک یا حسین‌(ع)

 

حجت‌الاسلام مسعود صفی‌یاری در مراسم اختتامیه همایش «لبیک یا حسین‌(ع)» زنجان، اظهار کرد: استان زنجان ویژگی‌های بسیار قابل تأملی دارد، اما برجسته‌ترین این ویژگی‌ها، پایتخت شور و شعور حسینی بودن این استان است.

 

وی با اشاره به اینکه لقب پایتخت شور و شعور حسینی مدال پرافتخار برای مردم زنجان است و همین امر انتظار از مردم زنجان را بیشتر می‌کند، تصریح کرد: این لقب و اعتقادات دینی مردم موجب می‌شود که امورات مختلف مردم استان از جمله سبک زندگی، تعاملات مردم زنجان تحت تأثیر قرار گرفته و تلاش کنند که زندگی خود را بر اساس همین لقب تطبیق دهند.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی نیز بر اساس مأموریت‌های خود اقداماتی را در این زمینه انجام می‌دهد، اضافه کرد: این اقدامات در عرصه‌های مختلف مدیریتی، پژوهشی، آموزشی و... فعالیت‌های تبلیغات اسلامی انجام و اجرایی می‌شود.

 

صفی‌یاری با اشاره به اینکه برای استفاده از ظرفیت‌های استان در این بخش از ماه محرم سال گذشته برنامه‌ریزی برای برگزاری اجرای همایش «لبیک یا حسین‌(ع)»، انجام و فراخوان آن منتشر شد، افزود: خوشبختانه استقبال خوبی در این عرصه انجام شد و آثار رسیده از مناطق مختلف کشور حتی خارج از کشور نیز به دبیرخانه همایش ارسال شد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه فراخوان اعلام شده با هدف نگاه عمقی و معرفتی به واژه «لبیک یا حسین‌(ع)» برگزار شد، گفت: در برگزاری این همایش به ۱۲ موضوع و محوری با موضوع امام حسین‌(ع) توجه شده و مورد تأکید قرار گرفت.

 

وی با اشاره به برخی از محورهای همایش «لبیک یا حسین‌(ع)»، بیان کرد: لبیک یا حسین‌(ع) عرفان و حماسه، لبیک یا حسین‌(ع) از ادعا تا عمل، لبیک یا حسین‌(ع) مقابله با تفکرات تکفیری از جمله محورهای این همایش بود.

 

صفی‌یاری با بیان اینکه طبق فراخوان اعلام شده از استان‌های مختلف نیز استقبال از برگزاری این همایش مطلوب بود، تصریح کرد: در همین زمینه ۵۹۰ اثر از ۱۹ استان به زنجان و دبیرخانه همایش ارسال شد.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: با انتشار فراخوان آثار مربوط به همایش از استان‌های زنجان، تهران، اصفهان، گیلان، خراسان شمالی و خراسان رضوی، همدان، بوشهر، قم، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، خوزستان، پاکستان، کهگیلویه و بویراحمد، اذربایجان غربی، کردستان، کرمان، قزوین به دبیرخانه ارسال شد.

 

وی با اشاره به اینکه آثار مختلفی در رشته‌های مختلف مقاله، روزنامه دیواری، آثار خوشنویسی، داستان و داستانک و... ارسال شد، افزود: شورای هیأت‌ مذهبی، کانون مداحان، هیأت داعیان کمیل، حوزه هنری، مؤسسه قرآنی کلمه‌النور از جمله دستگاه‌هایی بودند که در برگزاری این همایش همکاری کردند.

 

مبلغان و ماموستاها پل ارتباطی مردم با سازمان هستند

 

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه در جلسه شورای مدیران استان که در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: سفر مقام معظم رهبری در سال ۸۸ به استان کردستان همگامی مردم با ولایت فقیه را ثابت کرد و مردم باید از دستاوردهای این سفر پرخیر و برکت که در طول چند سال اخیر انجام شده اطلاع یابند.


وی با اشاره به اینکه استان کردستان از سوی معظم‌له استان فرهنگ خطاب شده است، افزود: ادارات فرهنگی استان باید در راستای ارتقای فعالیت‌های فرهنگی بیشتر تلاش کنند و استفاده از ظرفیت‌های هنری و فرهنگی استان باید در این راستا بکار گرفته شود.


وی بیان کرد: استان کردستان علیرغم داشتن ۲۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق از امن‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود و جای خرسندی است که در این استان مردم هنوز اصالت خود را حفظ کرده‌اند و پوشش کردی اصیل خود را بر پوشش غربی برتر می‌دانند.


مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآوری پروژه‌های عمرانی انجام شده در طول چند سال اخیر توسط سازمان تبلیغات اسلامی در استان به مردم را مورد تاکید قرار داد و گفت: ایام شعبانیه به‌ویژه نیمه شعبان فرصت استثنایی و مناسبی برای یادآوری این دستاوردها توسط روحانیون و ماموستاها است و می‌توان ترکیبی از خیرات و برکات سفر رهبری و همچنین رحمت واسعه شب برات در این ایام ایجاد کنیم.


حجت‌الاسلام آزادیخواه با اشاره به اینکه مبلغین فقه جعفری و شافعی می‌توانند در سطح روستاها نیز فعالیت‌های گسترده‌ای از جمله فعالیت‌های قرآنی انجام دهند، گفت: با استقرار مبلغین و ماموستاها در روستاها می‌توان سازمان تبلیغات اسلامی کوچکی در سطح روستاهای استان ایجاد کنیم.


وی برگزاری گفتمان‌های دینی، آموزش سبک زندگی به خانواده‌ها،بازدید از خانواده‌ها حافظ قرآن به‌ویژه خانواده دو نابینای حافظ قرآن کریم در سروآباد را از اقداماتی برشمرد که به همت روسای ادارات تابعه در سطح شهر و روستاهای استان قابل اجرا است.


وی همچنین با تبریک مناسبت‌های اخیر از جمله روز پاسدار و روز جانباز یادآور شد: همه ما به این باور رسیدیم که پاسداران همواره حامی و مدافع آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده و هستند و ما به‌عنوان ارزش باید به آنها نگاه کنیم چرا که سپاه ما باید از انقلاب دفاع کند و وظیفه پاسدار امروزه پاسداری از اسلام است و اسلام به مدافع نیاز دارد.


معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این جلسه گزارشی از فعالیت‌های انجام شده توسط این اداره‌کل در سال گذشته را ارائه داد و گفت: برنامه‌های فرهنگی این اداره‌کل باید تعاملی برگزار و پیش برود و نباید اجازه داد این برنامه‌ها متوقف شود.


حجت‌الاسلام علی رستمی خاطرنشان کرد: سال گذشته برنامه‌های فرهنگی، قرآنی و مذهبی گسترده‌ای در سطح استان برگزار شد و امیدواریم امسال نیز شاهد گسترش بیشتر اینگونه فعالیت‌ها چه در مناطق شهری و چه روستایی استان کردستان باشیم.


در ادامه این جلسه معاون اداری مالی، کارشناس مسئول پشتیبانی، ذیحسابی و روسای ادارات تابعه نیز در خصوص فعالیت‌های سال گذشته و برنامه‌های امسال توضیحاتی ارائه کردند./1325/ن604/ی

 

منبع: روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی

ارسال نظرات