لزوم آگاهی سازی بیشتر جامعه درباره فریضه زکات
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز، در همایش تبلیغی فرهنگی زکات با عنوان زکات و اقتصاد مقاومتی که شب گذشته در اهواز برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و درود بر امام حسین(ع) رهبر آزادگان جهان و تبریک ولادت بزرگ جانباز عالم اسلام گفت: خداوند را شاکر هستیم که مدیران استان یاری رسان و مکمل یکدیگر در همه زمینه ها هستند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان این که روحانیان مبلغ، سازمان تبلیغات اسلامی و نماینده ولی فقیه در خوزستان در زمینه فریضه زکات و آگاهی بخشی به عموم جامعه فعال هستند، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم فریضه مظلوم و فراموش شده زکات را احیاء کنیم.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که مدیران استان به ویژه مسؤولان کمیته امداد امام (ره) و سازمان جهاد کشاورزی در زمینه زکات عملکرد قابل قبولی ارائه کرده اند، ابراز داشت: امیدواریم روحانیون مبلغ در سطح و در سطح شهرها و روستاهای استان در زمینه زکات فعالیت بیشتری داشته باشند.
آیت الله موسوی جزایری گفت: سال های گذشته و پیش و در اوائل پیروزی انقلاب اسلامی در روستاها آشنایی کمی با فریضه الهی زکات بود و افراد بسیار معدودی به پرداخت آن اقدام که در میان آنها نامتعارف بود و عجیب تر آن است که هیچ احساسی نسبت به خلاف شرع بودن در صورت پرداخت نداشتند.
امام جمعه اهواز در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در زمان کنونی با فعالیت خوب روحانیت دوری از اسلام ناب محمدی کاهش یافته و عدم پرداخت زکات رفع گردید که به فضل خداوند روند خوبی را شاهد هستیم و ان شاء الله در دریافت زکات جایگاه خوبی در کشور داشته باشیم.
زعیم حوزه های علمیه خوزستان با اشاره به این که کلمه «زکات» در قرآن کریم 30 مرتبه ذکر شده و خداوند به همان اندازه که بر واجبات نماز تأکید نموده به فریضه زکات اهتمام ورزیده است، تصریح کرد: این اهتمام مسؤولیت ما را در اطلاع رسانی به مردم سنگین تر می کند و نیاز است در این زمینه فعالیت بیشتری نشان دهیم.
این مقام مسؤول در ادامه پرداخت زکات را از نشانه های رستگاری مؤمنان بر شمرد و افزود: بر طبق آیه های قرآنی عدم پرداخت زکات از دلایل رفتن به جهنم است و چنین اشخاصی در ردیف مشرکان هستند.
رییس شورای فرهنگ عمومی خوزستان با بیان این که وظیفه روحانیت احیاء فرایض الهی است و اگر در این زمینه موفق نگردند همچون پزشکی خواهند بود که عاجز از معالجه مریضان است، خاطرنشان کرد: روحانیت بیماری های روحی، روانی و بی تقیدی انسان ها را به لطف خداوند درمان می کند./9456/202/ب2