جشنواره شعر آیینی سرای مهر در شیراز برگزار میشود
![1](/Original/1395/02/11/IMG16454814.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، مسئول نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز بعدازظهر امروز ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: نخستین جشنواره ملی شعر سرای مهر برای تبیین و معرفی زیباییهای زندگی امیرالمؤمنین علی(ع) و حضرت زهرا(س) در شیراز برگزار میشود.
حجتالاسلام حمیدرضا مقامی افزود: این جشنواره چهاردهم و پانزدهم اردیبهشتماه در خانه پدری شعر ایران، شیراز، برگزار میشود تا عیار فرزانگی و علاقه شیرازیان به شعر اهلبیت را به اثبات برساند.
دبیر علمی جشنواره نیز در همین زمینه ابراز داشت: فراخوان جشنواره در ارتباط مستقیم با شاعران بود که ادبیات آیینی را دنبال میکنند و از این رو تنها کسانی که در این جشنواره شرکت کردند و نامهای آشنای ادبیات آیینی بودند در جشنواره شرکت کردند چون موضوع آن عمومی نبود و کسانی حضور یافتند که مطالعات جدیتر و تسلط نسبی در مورد مقوله زندگی حضرت زهرا(س) و ائمه اطهار(ع) داشتند.
محمدامین جعفری افزود: این جشنواره محملی برای رقابت بزرگان ادبیات آیینی است و برای بهتر برگزار شدن این رقابت، آثار کدگذاری شد تا داوران بدون شناخت راجع به صاحب اثر در مورد آن قضاوت کنند.
وی ادامه داد: 18 شاعر برگزیده به نشانه سالهای عمر حضرت زهرا(س) توسط داوران انتخاب شدند و بهغیراز شاعران برگزیده 18گانه، 6 شاعر نامآشنای آیینی نیز دعوت ما را پذیرفتند که در دو شب برگزاری در کنار شاعران برگزیده شعرخوانی کنند.
دبیر علمی جشنواره سرای مهر تصریح کرد: در مجموع 24 شاعر شعرخوانی خواهند کرد و کتاب جشنواره آماده انتشار است اما بنا داریم دارای شابک شود و بهگونهای انتشار یابد که تمام مردم بتوانند از آن استفاده کنند.
جعفری متذکر شد: در این جشنواره 148 شاعر که اشعارشان مورد پذیرش قرار گرفت با 372 اثر حضور مییابند و شعرهایی که پذیرششده تنها در مورد سرای مهر (خانه حضرت زهرا و امیرالمؤمنین (ع)) و سبک زندگی آن بزرگواران است.
وی بیان کرد: این جشنواره ابتکار موسسه سرای مهر است که برای زوجهایی که بضاعت ندارند در سال اول زندگی خانهای فراهم میکند و برگزاری جشنواره بهنوعی در راستای فعالیتهای این موسسه خیریه نیز هست.
دبیر جشنواره شعر آیینی سرای مهر یادآور شد: جشنواره و همایش در مورد شخصیت حضرت زهرا(س) متعدد برگزار شده اما وجه تمایز این جشنواره آن است که برخلاف شبشعرها، همایشها و سوگوارههای دیگر تنها در مورد حادثه شهادت و بحث فدک و ... نیست بلکه به خانه آن حضرت وارد شده تا زندگی سرشار از زیبایی و مهر آن بزرگواران را به نسل جوان معرفی کند.
وی ادامه داد: از شاعران آیینی محمد سهرابی، مصطفی صابر خراسانی، سید حمیدرضا برقعی، احمد علوی، احمد بابایی و مهدی رحیمی در شمار برگزیدگان هستند و احد دهبزرگی، ایوب پرندآور، هاشم کرونی، عبدالرضا لطفالهی و خود بنده در هیات داوران کار داوری آثار را بر عهده داشتیم.922/101/ب3