۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰
کد خبر: ۴۲۳۵۶۰
عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مطرح کرد؛

لزوم انتقال پیام رهیافتگان به اسلام در راستای معرفت افزایی

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: رسالت ما انتقال پیام مردان و زنان رهیافته به اسلام به نژادها و فرهنگ های مختلف در راستای معرفت افزایی و بصیرت بخشی است.
دین اسلام

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تربت حیدریه، همایش مروارید حجاب شب گذشته به همت بسیج دانشجویی شهید اژدری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و با هدف اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب، با حضور تعدادی از مسوولان در سالن ابن سینا برگزار شد. 

 

در آغاز این مراسم هاشم حشمتی، مدیر فرهنگی این دانشگاه با بیان این که اهداف جمهوری اسلامی ایران، رسالت جهانی  داشته و دارای پیام برای تمام نسل های بشری است، تصریح کرد:  بی شک انقلاب اسلامی ایران ایدئولوژی و اندیشه جدیدی را وارد نظام بین الملل کرد و موجب شد تا جمهوری اسلامی به عنوان نظام الهام بخش برای تمامی دنیا مورد پذیرش قرار بگیرد. 

 

ایران اسلامی؛  الگوی برتر جهان اسلام در حوزه اجتماعی، فرهنگی


مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان این که خوشبختانه توانستیم تا در جریان انقلاب اسلامی در حیطه های اجتماعی و فرهنگی الگو های نابی را به جهان بشری عرضه کنیم، خاطر نشان کرد: امروز بسیاری از کشور ها به جمهوری اسلامی به عنوان الگوی برتر چشم دوخته اند، همچنین سازمان ها و نهاد های داخلی از جمله  دانشگاه علوم پزشکی برنامه ها و فعالیت هایی را در این زمینه تدارک دیده اند و به نظر می رسد جایگاه خوبی بدست آمده است. 


وی با بیان این که یکی از تاثیر گذارترین اقدامات و عملکرد ها استفاده از تجارب و اندیشه های سایر ادیان و ورود آنها به تشیع است، تاکید کرد: خوشبختانه در جریان برگزاری این همایش، پیشنهادات و نظرات گزیده ای طرح شده اند. ایشان در پایان از عوامل برگزاری این همایش تقدیر و تشکر به عمل آورد. 


لزوم انتقال پیام رهیافتگان به اسلام در راستای معرفت افزایی/ حفظ متانت زینب کبری پندی برای زنان جوامع اسلامی است 


در ادامه مراسم حجت الاسلام محمد رضا جواهری، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، با بیان این که سخن و بیان نژاد ها و فرهنگ های مختلف از حجاب، هدایتگر برخی گروه ها و احزاب بوده و  اظهار کرد: رسالت ما در این عرصه انتقال پیام مردان و زنان رهیافته به اسلام به نژاد ها و فرهنگ های مختلف در راستای معرفت افزایی و بصیرت بخشی است. 


وی با اشاره به اهمیت و ارزش وقار و حفظ متانت زنان عفیف خاطر نشان کرد: هنگامی که حضرت زینب کبری(س) در کاخ عبید الله بین زیاد در کوفه حضور پیدا می کند، با وقار، متانت و حجاب در شرایطی که الزام به حضور بوده است، برخورد می کند. الگوی زنان مسلمان نیز فاطمه الزهرا(س) هستند، ایشان معصوم نبود اما در مکتبی تربیت شد که ظالمان و ستمگران را با اقتدار رسوا می کرد، بدون شک وقتی انسان این چنین در جامعه حضور پیدا می کند، اثر گذاری کلام بر مخاطب دو چندان خواهد شد. 


عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این که بر اساس گفته امام رضا(ع) انسان باید در برابر نعمت خداوند سپاسگزار و قدردان باشد، تاکید کرد: بدون شک سخنان راه یافتگان به اسلام همه روشنگر و راهگشا بوده و همه از اهمیت عزت و سودمندی آن سخن می گویند. همچنین خانم بنتا از آزادی به شیعیان و بانوان شیعه سخن گفتند و آزادی را از نگاه الگو های غربی بررسی کردند که شاید همین ارامش امروز کانون خانواده مدیون اصول اخلاقی انقلاب اسلامی است. 


دین اسلام پاسخ تمام سوالاتم را داد/ خانواده ام مخالف اسلام آوردنم بودند


خانم هلاکایتی و همسرشان از مهمانان ویژه همایش مروارید حجاب بودند که اصالت شان از میانمار است و هم اکنون در شهر مقدس قم ساکن هستند، خانم هلاکایتی با بیان این که دین قبلی من مسیحی و از مذهب کاتولیک بوده، گفت: برخی مسائل از دوران کودکی در ذهنم سوال بود که چرا باید اینگونه زندگی کنم، ما روالی داشتیم که بر مبنای آن هر یکشنبه کاتولیک های مسیحی گرد هم جمع می شدند و در کلیسا مراسمی به نام عشای ربانی برپا می شد که پیش از برگزاری باید نزد کشیش می رفتیم و به گناهان طول هفته خودمان اعتراف می کردیم. کشیش نیز سوره ای از انجیل می خواند و می گفت گناهان شما بخشیده شده است. 


خانم هلاکایتی با بیان این که آن ها اعتقاداتی داشتند که از همان کودکی برایم سوال بود، تصریح کرد: اعتقاد داشتند که بچه که متولد می شود گناهکار محسوب شده و باید روی صورت او آب بپشاند، پس از کسب دیپلم و پیش از ورود به دانشگاه دوستانم به من مرکزی را نشان دادند که زبان فارسی یاد می دهد، آنجا اساتید من مسلمان بودند و ناراحتی های روزمره من در این کلاس مرتفع می شد. با کمک دوستانم و اساتیدم در مدت کوتاه به زبان فارسی مسلط شدم و کتاب های دینی خواندم تا آرام آرام گرایش هایی از اسلام در وجود من شکل گرفت. پس از مدتی بر این عقیده افتادم که کتاب انجیل برای من کافی نیست و کتاب آسمانی قرآن بسیاری از چیز ها را برای من تبیین کرده بود.


وی با بیان این که ریشه های حجاب و عفاف از زمان مسیحیت در من شکل گرفته بود، خاطر نشان کرد: در هنگام برگزاری مراسم در کلیسا روی سر هایمان چیزی می انداختیم و در مسیحیت نیز رگه هایی از حجاب هر چند به صورت کمرنگ وجود دارد و در عشای ربانی اگر پوشش به درستی نباشد، کشیش تذکر می دهد پوشش را درست کنیم. 


خانم هلاکایتی با بیان این که یک برادر و خواهر داشتم و مادرم راضی به این حرکت من در گرایش به اسلام ناب محمدی(ص) نبود، یادآور شد: اختلافات زیادی نیز نسبت به شیعه شدنم نداشتند، برادرم اواخر ناراحتی شدیدی را از خود بروز می داد که دیگر پیش من نیا و می گفت تو روح و روان مرا سیاه کردی، اما من درباره شیعه تحقیق کرده بودم، کتاب خوانده بودم و مسیر زندگیم مشخص بود. 


این راهیافته به اسلام با بیان این که دیدم آنچه کتاب خدا گفته است، از همه کامل تر و جامع تر است، تاکید کرد: دیدم چیز هایی که قرآن با استدلال و منطق آموخته است، منطقی و پذیرفته شده بوده و توانستم تا  جواب سوالاتم را بیابم. سید مصطفی رضوی، همسر خانم هلاکایتی نیز از کشور میانمار بوه و از ابتدا گرایش به اسلام داشته است. 


فعالیت هدفمند  غرب در تزلزل ریشه های حجاب و عفاف کشور نتیجه داده است/ دانشگاه ها و نخبگان بصیر به علوم انسانی بیش تر بپردازند


ابراهیم یار عثمان همسر بنتا، در ابتدا با بیان این که در قرآن این پیام آمده است که زنان حجاب خود را رعایت کنند زیرا که کسی که با حجاب و عفیف باشد، مورد آزار و اذیت قرار نمی گیرد، گفت: بر اساس فرمایش امام علی(ع) پوشیده و محفوظ داشتن زن موجب دوام زیبایی بوده و بر اساس فرمایش امام صادق(ع) حجاب زن برای طراوت و زیبایی اش مفید تر است. حجاب تحمیلی، تقلیدی، مصلحتی، تعقلی و تعبدی از انواع حجاب هستند که همه فرهنگ حجاب و عفاف را در جامعه اسلامی نشر می دهند. 


همسر بنتا با بیان این که وقتی در سال 87 به ایران آمدیم، خانم ها حجاب را بسیار کامل رعایت می کردند و امروز این شاخصه کمرنگ تر شده است، تاکید کرد: امروز در بخشی از کشور حجاب به کلی از بین رفته است، در حال حاضر کشور نیجریه 200 میلیون جمعیت دارد که در سابق بیش ترین جمعیت آن را اهل تسنن تشکیل می دادند و امروز مذهب تشیع در نیجریه و لبنان گسترش دارد.  بعد از انقلاب اسلامی نیز از سال 1979 میلادی به بعد،  تشیع در تمام جهان و نه تنها نیجریه گسترش پیدا می کند. 


وی با بیان این که خانم هایی که در فضای جامعه به نظام اسلامی می خواهند خدمت کنند، باید حجاب را رعایت کنند، تصریح کرد: بی عفتی و بد حجابی باعث تحریک دیگران و اختلالاتی می شود، هر دولتی نیز تمایل دارد تا مردمانش حجاب را رعایت کنند و آن را زیر پا نگذارند تا فرهنگ اسلامی فرهنگ غالب آن باشد، اگر زن از روی اجبار حجاب بپوشد، هر فرصتی که پیدا کند حجاب را از بین می برد. بدون شک باید در صیانت از عفاف و حجاب از حضرت زینب و حضرت فاطمه الزهرا(س) الگو بگیریم زیرا که در گرمای طاقت فرسا و سختی شرایط کربلا حجاب را رها نکردند و اگر بتوانیم حجاب را خراب کنیم، اسلام از میان می رود و غرب برنامه ریزی هایی را در این زمینه در رسانه ها و ماهواره ها انجام داده است، متاسفانه چنین فضاسازی سبب شده تا با شبکه هایی چون من و تو، آمار عفونت های جنسی بالا برود وخشونت به وجود بیاید. 


ابراهیم یار عثمان با بیان این که یکی از آثار منفی بد حجابی و بی عفتی، افت تحصیلی است، یادآور شد: حجاب زن ذهن مرد را مشغول می کند و باید  در فضای دانشگاه های علوم پزشکی، در زمینه علوم انسانی نیز وقت بگذارند و در زمینه حجاب و عفاف قدری بیش از گذشته فعالیت کنند تا به رضایت خداوند متعال برسند. 


همسر بنتا با بیان این که با خواندن کتاب آنگاه شیعه شدم و چندین کتاب دیگر نگاهم نسبت به شیعه و دین تغییر کرد، اضافه کرد: با خواندن منابع معتبر تشیع رغبتم به این دین الهی بیش تر شد، چندین ماه پیش یک کشتار جمعی در نیجریه به وجود آمد و وهابیت برای کشتن شیعیان خوشحال شدند؛ ما می دانیم که وهابیت، یهودیت و صهیونیسم با تشیع سر ستیز دارند و بیش ترین جنگ ها نیز در کشور های شیعه نشین بوده است.  


به خاطر آزادی معقول اسلام به آن روی آوردم/ آرامش و پایداری ایران مدیون انقلاب اسلامی آن است/ شکل گیری پایه های آرامش کشور با حجاب و عفاف


در ادامه مراسم، خانم بنتا، راهیافته به اسلام، با بیان این که همه خویشاوندان من وهابی بودند که گرایش به تشیع پیدا کردند، گفت: در کشور نیجریه 62 درصد مسلمان هستیم اما چون به مکتب الهی ورود نکردیم به احکام الهی توجه نمی کردیم. زن های نیجریه خصوصا کسانی که از خانواده وهابیت هستند، در ذلت و خواری بودند و من به خاطر آزادی که در اسلام وجود داشت، به کشور عراق مهاجرت کردم. خانواده ام اصلا اسم شیعه را دوست نداشتند بشنوند اما من در 13 سالگی حافظ کل قرآن شدم. 


وی با بیان این که به من طوری القا شده بود که تا 22 سال از اهل بیت هیچ اطلاعی نداشتم، ابراز کرد: آن ها تفکرات خود را به این شکل تزریق می کنند که زن پست ترین خلق انسان است و اینطور نشان می دادند که حیوان می تواند برای شما سرمایه و محصول بدهد اما زن تنها رزق می خورد. هنگامی که با اسلام آشنا شدم به آزادی که در آن وجود دارد پی بردم  و من برای شیعه از کشورم خارج شدم تا به حقیقت دست پیدا کنم و در ایران پس از چند سال زندگی  عظمت خداوند متعال  برایم روشن تر شده است. 


خانم بنتا با بیان این که اولین چیزی که در ایران به آن دست پیدا کردم آرامش بود، گفت: من 10 تا 12 کشور اروپایی چون انگلیس و اروپا سفر کردم و پیشرفت های مادی زیادی را شاهد بودم اما آرامش در کار نبوده و این آرامش و پایداری را در ایران مدیون انقلاب اسلامی هستیم، بدون شک رمز موفقیت ایران و این آرامش زن های با حجاب و عفیف هستند و بدون شک آن سرزمینی که آرامش دارد حاصل همین اجرای احکام الهی است. 

 

همچنین در پایان مراسم مصطفی صیقلیان، مسوول بسیج دانشجویی شهید اژدری از نرم افزار مروارید حجاب، رونمایی کرد. این نرم افزار سه ماه پیش بنا به دغدغه شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بنا به اهتمام آنها نسبت به عفاف و حجاب کلید خورد و  با یک تیم 20 نفره از فعالان فرهنگی دانشگاه به سرپرستی سید علی میر انوری و سر کار خانم حسینی و با ایده پردازی امیر اسماعیلی پیش رفت و  به چهار بخش تقسیم می شود که چکیده ای از احادیث و احکام حجاب است. این نرم افزار از هفته آینده در کافه بازار عرضه خواهد شد و قابلیت بروز رسانی دارد. 


 همچنین پخش نماهنگی از حامد زمانی، ارائه دلنوشته درباره ارزش عفاف و حجاب از حمید دهقانی و مانی حسینیان، دانشجویان ترم دو هوشبری، رونمایی از نرم افزار مروارید حجاب از سوی مصطفی صیقلیان، مسوول بسیج دانشجویی شهید اژدری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، تقدیر از خانم هلاکایتیو همسرشان از میانمار و خانم بنتا و همسرشان ابراهیم از نیجریه و پخش کلیپ از دیگر برنامه های این مراسم بود. 


گفتنی است؛ حجت الاسلام محمد رضا جواهری، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛ هاشم حشمتی، مدیر فرهنگی دانشگاه؛ دکتر عابدی، رییس حراست دانشگاه، سرهنگ یعقوبی، مسوول بسیج دانشجویی تربت حیدریه، مصطفی صیقلیان، مسوول بسیج دانشجویی شهید اژدری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، اصحاب رسانه و تنی دیگر از مسوولان حاضران در این مراسم بودند./201/864/ب1

ارسال نظرات