روحانیت در زمینه اقتصاد مقاومتی، وظیفه فرهنگ سازی و تبیین محتوای دینی را بر عهده دارد
حجت الاسلام عبدالحسین غبیشاوی امام جمعه ماهشهر، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به اینکه استان خوزستان در زمینه های گوناگون به ویژه محصولات کشاورزی و غذایی از ظرفیت های بالایی برخوردار است، ابراز داشت: در این عرصه باید اهتمام ویژه ای وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه طرح 550 هزار هکتاری رهبر معظم انقلاب اسلامی از طرح های مؤثر تحقق اقتصاد مقاومتی در استان خوزستان است، عنوان کرد: با مدیریت خوب، کانال کشی و ایجاد شبکه آبریایی برای طرح 550 هزار هکتاری از این طریق می توان به مسأله تأمین امنیت غذایی کشور جامه عمل پوشاند.
این مقام مسؤول با اشاره به اینکه دولت یازدهم با شعار تدبیر به میدان آمده و باید نسبت به فرصت های قابل استفاده همچون طرح 550 هزار هکتاری و استعدادهای استان خوزستان توجه کند، اظهار داشت: از اراضی مستعد استان خوزستان و جوانان بیکار عشایر و روستاها استفاده بهینه برده شود.
رییس شورای فرهنگ عمومی ماهشهر با اشاره به نقش جوانان لر و عرب در پیشبرد و تحقق اقتصاد مقاومتی، افزود: این جوانان بالطبع یکی از فرصت ها و امتیازات استان خوزستان به شمار می آیند، این جوانان غیور و پرتلاش کافی است تا زمینه اقتصادی و زیرساخت های لازم برای آنها فراهم شود.
حجت الاسلام غبیشاوی با بیان اینکه در استان خوزستان فرصت های وجود داشته که از کمترین امکانات بهینه و بالاترین بهره را برده اند، خاطرنشان کرد: رسانه و صدا و سیما این نمونه ها را به عنوان الگو معرفی کنند.
امام جمعه ماهشهر با تأکید براینکه فرصت های شغلی همچون پرورش ماهی، کشاورزی، پرورش طیور و کشاورزی گلخانه ای ارتباط مستقیمی با تحقق اقتصاد مقاومتی دارند، بیان داشت: سیستم بانکی باید همکاری بیشتر شود و تسهیلات را بدون پیچ و خم های بانکی در اختیار متقاضیان قرار دهد تا شاهد رونق بیشتری در زمینه اقتصاد مقاومتی باشیم.
وی به تبیین نقش روحانیت و حوزه های علمیه در زمینه اقتصاد مقاومتی پرداخت و بیان داشت: دین مبین اسلام در همه زمینه ها از نظر دستورالعمل و محتوا مملو است؛ در زمینه اقتصاد مقاومتی وظیفه ارشاد، فرهنگ سازی و تبیین محتوایی منابع دینی در زمینه اقتصاد همچون سبک زندگی اسلامی را برعهده دارند./9453/302/ب3