مدیریت تغذیه مهمترین رکن در سلامت خانواده و اجتماع است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم شریف، شامگاه امروز در رواق حضرت خدیجه(س) حرم حضرت معصومه(س) با بیان اینکه سلامت جسم و روان در گرو زیاد خوردن نیست بلکه سلامت جسم بهوسیله کم خوردن و تغذیه صحیح تأمین میشود، گفت: متأسفانه امروزه بهاینعلت که ماهواره در میان خانواده جای خود را بازکرده نهتنها در زمینه پوشش و حجاب سبب آسیب به خانوادهها شده بلکه در زمینه عذاخوردن و آداب تغذیه نیز با تبلیغات خود زمینه افزایش بیماری را در جامعه فراهم کرده است.
وی افزود: متأسفانه بیشتر غذاهایی که در ماهواره معرفی میشود شاید ظاهر زیبایی داشته باشد ولی در درازمدت انسان را به انواع مشکلات گوارشی و بیماریهای کبدی و کلیوی دچار میکند.
سخنران حرم حضرت معصومه(س) با تأکید بر اینکه سلامتی در کم خوردن و مفید خوردن است، تصریح کرد: در خانه حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) غذاهای رنگارنگ به دلیل ساده زیستی پیدا نمیشد ولی این خانواده آسمانی فرزندان سالمی را تحویل جامعه دادند زیرا تغذیه آنها بر محور کم خوردن و مفید بودن مدیریت میشد.
خانم شریف تصریح کرد: عمدهترین بخش دستورات دین درباره سبک زندگی اسلامی است که تغذیه را نیز شامل میشود و پیامبر(ص) همواره به مسلمانان توصیه میکردند که از خوردن طعمهای مختلف باهم خودداری کنند و همچنین پیامبر(ص) بهوضوح آداب غذا خوردن و حتی چگونگی نوشیدن آب را به مسلمان توضیح میدادند به همین دلیل اگر جامعه زمان پیامبر(ص) را بررسی کنید میبیند به دلیل عمل به دستورات دین درباره تغذیه کمتر مسلمانان بیمار میشدند درحالیکه قبل از ظهور اسلام به دلیل پیروی کردن مردم از توصیههای نادرست یهودیان مریضی به شکل شایعی در میان مردم وجود داشت.
وی بابیان اینکه متأسفانه امروزه به دلیل تغذیه نادرست مردم مجبور به تحمل رنج و درد و پرداخت هزینههای زیاد به پزشکان هستند، یادآور شد: اگر مردم تغذیه خود را درست کنند کمتر مریض شده و کمتر نیاز به پزشک و هزینههای گزاف دارند و تحقق این موضوع زمانی ممکن است که بانوان بهعنوان مادران خانه طبع اعضای خانواده و طبع انواع غذاها و مواد را بشناسند که شناختن اینگونه موارد از طریق کتابهای طب اسلامی و سنتی در مدتزمانی بسیار کوتاه و بهراحتی ممکن است./968/پ203/ی