استفاده از تفاسیر معتبر قرآنی راهی برای در امان ماندن از انحرافات است
حجت الاسلام حسن غزالی، مسؤول واحد قرآن و تهذیب مرکز مدیریت حوزه علمیه استان اصفهان، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، در رابطه با اهمیت آشنایی با تلاوت و تفسیر قرآن کریم، گفت: یکی از برنامه هایی که در واحد تهذیب حوزه علمیه اصفهان با جدیت دنبال می شود برنامه ریزی برای افزایش توان طلاب منبری در تلاوت قرآن به سبک های حرفه ای است.
وی ادامه داد: طلاب و روحانیان ما باید در زمینه تلاوت قرآن و صوت و لحن زیبا تلاش کنند تا زیبایی منبرشان دوچندان شود و همین امر سبب جذب مخاطبان بیشتری می شود، با توجه به کمبود برنامه های تفسیر قرآن کریم در حوزه علمیه اصفهان، در حال حاضر از برنامه های مهم در دست اقدام برنامه های سلسله مباحث و کرسی های تفسیر قرآن کریم است.
مسؤول واحد قرآن و تهذیب حوزه علمیه اصفهان، در پاسخ به نحوه مقابله با تفاسیر متعدد و بعضا انحرافی از قرآن کریم در سطح جامعه و تبلیغات کاذب و هجمه شبکه های ماهواره ای در این زمینه، گفت: انس ما با قرآن و تفاسیر خوب و معتبر سبب می شود که ما هر حرفی را نپذیریم و به منابع معتبر و موثق تکیه کنیم.
حجت الاسلام غزالی تصریح کرد: بر اساس روایات برای تفسیر قرآن کریم نیاز به علوم خاصی داریم، بالاترین و باارزش ترین سرمایه مسلمانان قرآن کریم است، از این رو بیشترین هجمه ها نیز به قرآن وارد می شود، اگر قرآن را از ما بگیرند در حقیقت مبنای دین را از ما گرفتند.
وی بیان داشت: باید سعی کنیم که هم خودمان و هم فرزندانمان را با قرآن و مفاهیم و تفاسیر آن آشنا کنیم و از تفاسیر معتبر شیعی استفاده کنیم و به روایات اهل بیت(ع) در زمینه تفاسیر واقف باشیم تا دچار انحراف نشویم.
مسؤول واحد قرآن و تهذیب حوزه علمیه اصفهان، در رابطه با منابع تفسیری و مبنای ارزشیابی در مسابقات تفسیر قرآن کریم حوزه علمیه، توضیح داد: برای مقاطع پیشرفته از تفسیر المیزان علامه طباطبایی و برای سطوح مقدماتی و طلاب خواهر از تفسیر نمونه استفاده می کنیم که تفسیر دو سوره را بر اساس منبعی که مشخص شده مطالعه می کنند و به صورت کتبی مورد ارزشیابی قرار می گیرند./869/303/ب1