۲۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۳
کد خبر: ۳۲۱۸۹۷
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران:

بهره گیری از ابزارهای نوین، اثرگذاری تبلیغ دین را بیشتر می کند

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که یک مبلغ و خطیب باید مردم را با مصالح دینی و دنیوی آگاه کند، گفت: اگر در تبلیغ دین از شیوه های به روز استفاده کنیم اثرگذاری آن را در بخش های مختلف جامعه مشاهده خواهیم کرد.
معاون تبليغ حوزه علميه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در نشست پایان سال مبلغان مرکز استان با بیان این که عملکرد روحانیت در عرصه های مختلف نظام اسلامی مایه مباهات است، افزود: روحانیت آگاه و اصیل شیعی در مقاطع مختلف با صلابت و اقتدار در عرصه های مهم انقلاب حاضر و از اسلام ناب و انقلاب دفاع کرد.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران، عزت و اقتدار امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی را مرهون حضور در صحنه روحانیت در عرصه های مختلف دانست و گفت: دشمنان اسلام و انقلاب در مقاطع مختلف تلاش کردند با حربه های مختلفی مانع حضور پررنگ روحانیت در صحنه شوند.

 

وی با بیان این که روحانیت امروز نیز در سنگر دفاع از انقلاب و ولایت در حال خدمت است، تصریح کرد: مهم ترین رسالت امروز روحانیت بصیرت و آگاهی بخشی به جامعه به‌ویژه جوانان گرامی است.

 

حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که تبلیغ اسلام ناب محمدی از زیباترین و متعالی ترین ‏مأموریت هایی است که روحانیان برعهده دارند، گفت: ‏روحانیان باید با آموزش روش های تبلیغی و آشنایی با مهارت های آن در تبلیغ معارف دینی ‏کوشا باشند.

 

وی با بیان این که در تاریخ روحانیت جایگاه ممتازی در حراست و حفاظت از ارزش های دینی داشته است، گفت: باید جایگاه بی بدیل روحانیت و استمرار ویژگی های تاریخی علما حفظ شود.

 

استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که روحانیت شیعه در ترویج فرهنگ قرآن، اهل بیت(ع)، ارزش های دینی و انسانی با همه توان در صحنه بوده است، ادامه داد: امروز نیز روحانیت باید مهارت های دینی خود را در حوزه اندیشه و تفکر افزایش دهد تا در مقابله با دشمن پیروز میدان باشد.

 

حجت الاسلام صادقی مبلغان را پرچمداران ترویج احکام الهی دانست و با بیان این که اگر حضور مستمر مبلغان دینی در این عرصه خطیر نباشد دشمنان به اهداف شوم خود دست خواهد یافت، گفت: جنگ امروز ما با دشمن بر روی عقیده و فرهنگ است که بسیار خطرناک تر از جنگ تن به تن است.

 

وی با بیان این که شرط لازم برای تبلیغ موفق در جهان امروز شناخت و بکارگیری ابزارهای جدید اقناع و ترغیب است، گفت: مبلغی که بی شناخت این ابزارها برای تبلیغ اقدام کند همچون جنگاوری است که با حریف تا دندان مسلح، بی هیچ سلاحی به نبرد بر می خیزد.

 

معاون حوزه علمیه مازندران، تفقه در دین و انتقال مفاهیم، آموزه ها و ارزش ها ی دینی به دیگران را از وظایف مهم یک مبلغ دین دانست و افزود: قرآن از مسلمانان می خواهد تا گروهی از آنان که شایستگی و توانایی لازم را دارند دین و احکام آن را بشناسند و سپس یافته های خود را به دیگران ابلاغ کرده و آنان را انذار کنند تا آنان از مخالفت با فرمان های خداوند بپرهیزند.

 

وی با بیان این که یک مبلغ و خطیب باید مردم را با مصالح دینی و دنیوی آگاه کند، ادامه داد: اگر در تبلیغ دین از شیوه های به روز استفاده کنیم اثرگذاری آن را در بخش های مختلف جامعه مشاهده خواهیم کرد.

 

حجت الاسلام صادقی با بیان این که کم‌ترین وظیفه حوزه عملیاتی مبلغان دینی هدایت‌گری و ابلاغ رسالت است، ادامه داد: مبلغان دینی نقش اصلی را در تبیین معارف دینی ایفا می‌کنند.

 

معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که علمای اسلام، در زمان های مختلف، همیشه خلاقیت و نوآوری را در عرصه فهم دینی دارا بودند، تصریح کرد: بزرگان دینی در هر دوره و عصری با توجه به اقتضائات زمان، از متن دین و روایات اهل بیت(ع) در جهت رساندن پیام الهی بهره گرفتند که آثار آن امروز کاملاً مشهود است.

 

وی، قرآن کریم و سیرۀ اهل بیت(ع)، سنت و عقل، را مبانی فهم دقیق دین معرفی کرد و با بیان این که مبلغان دینی باید برای رساندن پیام الهی به مردم از این منابع بهره گیرند، خاطرنشان کرد: بهره گیری از آیات و روایات و متون اصلی دینی به اقتضای زمان، ملاک اصلی است که باید آمیخته با نوآوری باشد./950/202/ب1

ارسال نظرات