۰۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۲
کد خبر: ۳۱۹۱۰۴
نماینده ولی فقیه در استان قزوین:

اعتماد بین اساتید و طلاب سبب پیشرفت روزافزون در حوزه علمیه می‌شود

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان قزوین تقویت تقوا و ایجاد حس اعتماد بین استاد و شاگرد را یکی از ضروریات حوزه‌های علمیه دانست و گفت: خوشبختانه چنین فضایی در مدرسه علمیه صاحب‌ الزمان(عج) مرند ایجاد و موجب پیشرفت‌های علمی طلاب شده است.
حجت الاسلام والمسلمين عبدالکريم عابديني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی نماینده ولی فقیه در استان قزوین ظهر امروز در دیدار جمعی از طلاب نخبه مدرسه علمیه مرند، با اشاره به اینکه سبقت در مسائل معنوی موجب افزایش معنویت و تقوا در جامعه می‌شود و هیچ بن‌بستی در این فضا وجود ندارد، گفت: اینکه رهبری مخالف رهبری‌شان بودند، مصداق بارز تقواست و باید ایشان را همواره در همه ابعاد الگوی خود قرار دهیم.

 

وی در ادامه با بیان اینکه برکت قرآن به خاطر این است که این کتاب الهی از منشأ خدای متعال گرفته شده است، ابراز کرد: وجود برکت در هر کاری سبب می‌شود آن کار به نتیجه مطلوب برسد و باید قرآن را محور همه کارها قرار دهیم تا به مبدأ و منشأ همه برکات، متصل شویم.

 

حجت الاسلام والمسلمین عابدینی با اشاره به زمان تأسیس حوزه علمیه قم، ابراز کرد: شاید گمان نمی‌شد که روزی از آن حوزه امام خمینی (ره) برخیزد و انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند و سپس کشورهایی چون لبنان، سوریه، عراق، یمن و فلسطین با هدایت رهبری در مقابل استکبار جهانی ایستادگی کنند و به پیروزی برسند و این به برکت تقوا و اخلاص است.

 

امام جمعه قزوین بیان کرد: وجود شرح صدر در انسان قلب را از چشمه‌های حکمت مالامال می‌کند و خدا علومی را به او الهام می‌کند که در پاسخ به هیچ سؤالی در مانده نمی‌شود و سر دوراهی‌های حیرت و سرگردانی نمی‌ماند و همواره راه برایش باز است و باید تلاش کنیم چنین فضایی در حوزه‌ها به وجود بیاید.

 

ایجاد اعتماد میان اساتید و طلاب سبب موفقیت بیشتر طلاب می شود

وی تقویت تقوا و ایجاد حس اعتماد بین استاد و شاگرد را یکی از ضروریات حوزه‌های علمیه دانست و ابراز کرد: خوشبختانه چنین فضایی در مدرسه علمیه صاحب‌ الزمان(عج) مرند ایجاد و موجب پیشرفت‌های علمی طلاب شده است.

 

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام غلامرضا انامق نژاد، مدیر مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج)مرند و طلاب نخبه، گزارشی از اقدامات انجام شده در این حوزه را ارائه کرد و گفت: ارائه مقالات طلاب به همایش‌های ملی و بین‌المللی و ارائه آن‌ها در کنفرانس‌های بین‌المللی، اداره مدرسه بدون خادم و با مشارکت داوطلبانه طلاب، تقویت روحیه تبلیغ از سطوح اول و دوم، ایجاد فضایی برای بهره‌مندی اقشار مختلف جامعه از دروس حوزوی، آشنایی دانش آموزان با حوزه و بازدید آن‌ها از مدارس علمیه با محوریت رفع شبهات دینی و جذب دانش آموزان، تعطیلات کم در طول سال، تقویت روحیه اخلاص، تقوا و برادری در طلاب، ایجاد فضای درس و مباحثه پس از نماز صبح، از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در مدرسه علمیه مرند است.

 

وی در ادامه در دیدار طلاب مدرسه علمیه صاحب‌الزمان (عج) مرند که در مسجد قیام آن استان برگزار شد، با بیان اینکه قرائت قرآن فواید زیادی برای انسان به همراه دارد، افزود: اگر انسان در برابر خدای متعال خاضع و خاشع بود و رقت قلب داشت، روحش با قرآن انس می‌گیرد و وقتی انس گرفت مخاطب خدای متعال شده و حلاوت و شیرینی تلاوت را خواهد چشید.

 

توجه به قرآن کریم سبب موفقیت در زندگی می‌شود

این استاد فرهنگی تصریح کرد: اینکه به قرآن می‌گوییم قرآن کریم یا مجید و به آیات می‌گوییم آیات کریمه به این خاطر است که هر آیه قرآن، بسته‌ای از کرامات الهی است و اگر کسی با قرآن انس بگیرد، مقام و جایگاه خود را در آیات قرآن خواهد یافت.

 

وی در ادامه تأکید کرد: خدای متعال در قرآن کریم جایگاه جهاد در راه خدا را بسیار رفیع معرفی کرده و مدافعان حرم و همه کسانی که در راه خدا جهاد می‌کنند، با مطالعه قرآن به خوبی اهمیت جایگاه خود را نزد خدای متعال درک می‌کنند.

 

این کارشناس فرهنگی با توجه به اینکه قرآن مجرای ولایت خدا است، عنوان کرد: انس با قرآن، انسان را به مقام کرامت و عزت می‌رساند و برای دستیابی به این مقام باید از مرحله عبارت که مخصوص عوام است، عبور کرد.

 

این کارشناس دینی دو نوع اراده در عالم وجود دارد، به تشریح آن‌ها پرداخت و اظهار کرد: خدای متعال می‌فرماید ما اراده کرده‌ایم بر مستضعفان زمین منت نهیم و آنان را پیشوایان و وارثان زمین قرار دهیم و این اراده خدای متعال است.

 

وی به تشریح اراده شیطانی پرداخت و یادآور شد: خدای متعال می‌فرماید می‌خواهند نور خدا را با دهان‌هایشان خاموش کنند، ولی خدا کامل‌کننده نور خویش است، اگر چه کافران را ناخوش آید و این اراده شیطان است که در مقابل اراده خدا قرار گرفته و باید ببینیم سرباز کدام اراده هستیم.

 

این استاد حوزوی تأکید کرد: رهبری بر اساس اراده الهی می‌فرماید اگر اسرائیل غلطی بکند، تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کنیم، اما برخی برخلاف فرمایشات رهبری و بر اساس اراده شیطانی گفتند که ما با اسرائیل سر جنگ نداریم و باید به خوبی تفاوت این دو اراده برای مردم تشریح شود.

 

وی در پایان گفت: رهبری در خصوص مذاکرات و بر اساس اراده الهی می‌فرماید من به این مذاکرات خوش‌بین نیستم و در همان زمان و یکی از مسؤولان کشور در مقابل فرمایشات رهبری و بر اساس اراده شیطانی و دقیقاً با همان لحن فرمود که من به مذاکرات خوش ‌بین هستم و آن‌ها با قرار گرفتن در مقابل رهبری اراده شیطان را تقویت می‌کنند./955/203/ب1

ارسال نظرات