۲۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳
کد خبر: ۳۱۶۷۹۶
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید صورت می گیرد؛

پذیرش 200 طلبه در مدارس علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری

خبرگزاری رسا ـ مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری با اشاره به این که در سال گذشته موفق به جذب 130 طلبه خواهر برای تحصیل در حوزه های علمیه خواهران این استان شدیم، گفت: با توجه به گسترش مدارس علمیه خواهران استان بر آن هستیم که این رقم به 200 نفر افزایش پیدا کند.
حجت الاسلام يدالله رحماني ، مدير حوزه علميه خواهران چهارمحال و بختياري و امام جمعه بلداجي

حجت الاسلام یدالله رحمانی، مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، با اشاره به زمان آغاز نام نویسی در حوزه های علمیه خواهران این استان همزمان با سراسر کشور از 25 بهمن ماه، بیان داشت: داوطلبان با مراجعه به سایت حوزه و یا مدارس علمیه شهرستان ها می توانند اقدام به نام نویسی کنند.

 

وی با اشاره به این که در استان چهارمحال و بختیاری در حال حاضر 7 مدرسه علمیه ویژه خواهران وجود دارد، گفت: در این مدارس بیش از 870 طلبه خواهر در پایه های مختلف در حال تحصیل هستند که انشالله برای سال تحصیلی جدید این رقم افزایش پیدا خواهد کرد.

 

حجت الاسلام رحمانی با بیان این که آمار طلاب خواهر این استان از آمار طلاب برادر در حال تحصیل در مدارس علمیه به مراتب بیشتر است، گفت: برای سال تحصیلی جدید موافقت اصولی دو حوزه علمیه برای شهرهای شلمزار و بازفت گرفته شده است که انشالله با آغاز سال تحصیلی طلبه خواهر می پذیرند.

 

امام جمعه بلداجی با اشاره به این که در سال گذشته موفق به جذب 130 طلبه برای تحصیل در حوزه های علمیه خواهران این استان شدیم، گفت: با توجه به گسترش مدارس علمیه خواهران استان بر آن هستیم که این رقم به 200 نفر افزایش پیدا کند.

 

این مقام مسؤول با تأکید بر این که به حمدالله وضعیت حوزه های علمیه خواهران این استان در همه زمینه ها برای آغاز سال جدید تحصیلی مطلوب است و از این نظر دغدغه نداریم، ابراز داشت: لازمه رفع کمبود روحانی در استان توجه همگانی به حوزه های علمیه است که در این میان سوق دادن جوانان بومی به سوی این مراکز دینی بسیار مؤثر خواهد بود.

 

وی با بیان این که مجوز تأسیس چند حوزه علمیه خواهران در استان را دریافت کرده ایم اما به سبب کمبود زیرساخت های مناسب، موفق به راه اندازی آن ها نشده ایم، تصریح کرد: متأسفانه در چند شهرستان مهم این استان که از نظر فرهنگی هم در فقر کامل به سر می برند، حوزه علمیه وجود ندارد و این خود عاملی برای عقب ماندگی آن مناطق شده است.

 

مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری با درخواست از ائمه جمعه و مسؤولان استانی برای فراهم آوردن زیرساخت های حوزوی در شهرستان های استان، تصریح کرد: ما آمادگی تأسیس حوزه علمیه در هر منطقه ای از استان را داریم، به شرط آن که زیرساخت های آت فراهم باشد.

 

حجت الاسلام رحمانی در پایان تبلیغ و ترویج دین و مسائل دینی را مهم ترین رسالت طلاب بیان کرد و افزود: هدف از تشکیل حوزه خواهران، گسترش دینداری در خانواده‌ها به وسیله مادری خوب بودن و شوهرداری است؛ به این منظور که افرادی تربیت کنند که بتوانند الگوی مادر و همسری نمونه در جامعه امروزی باشند./9457/302/ب1

ارسال نظرات