افراد تأثیرگذار و کانونهای اندیشه، هدف دشمن در پروژه نفوذ هستند

حجت الاسلام زمزم زاده معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه کرمان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، در رابطه با لزوم شناخت دشمن، اظهار داشت: هر گوهری یک دزد و دشمنی دارد که سعی دارد آن را به دست آورد از این رو ما که به فرموده امام صادق(ع) بهترین گوهر که همان نعمت دین و ولایت است را داریم و باید بدانیم که دشمنانی داریم که دنبال این گوهر هستند.
وی بیان داشت: چگونه ممکن است چنین گوهر ارزشمندی داشته باشیم اما از دشمن و دزد این گوهر غافل بمانیم؟ چراکه غفلت برابر است با از دست دادن این گوهر بنابراین لزوم شناخت دشمن در اینجا احساس می شود پس ما اگر خودمان، مکتب، جامعه و نظاممان را بشناسیم باید دشمن خود را نیز بشناسیم در غیر این صورت نعمت و گوهری که در دستمان هست را از دست خواهیم داد.
حجت الاسلام زمزم زاده عنوان داشت: دشمن به دو گونه آشکار و نهان عمل می کند از این رو شناخت دشمن آشکار زحمت چندانی ندارد اما دشمن نهان با اظهار دوستی و محبت جلو آمده و خود را به ما نزدیک می کند پس برای شناخت آن باید به شاخصه هایی در حرکات و رفتار و گفتار آن دقت نمود تا بفهمیم اینها قصد خیر خواهی و سود رسانی به ما را ندارند بلکه به دنبال ضربه زدن و از کار انداختن ما هستند.
وی ادامه داد: نخستین شاخصه ای که باید در نظر گرفته شود؛ سابقه این افراد است چنانچه کشوری که یک عمر استعمار گری و چپاولگری داشته؛ نمی تواند یک باره دوست و دلسوز ما شود بنابراین اگر این کشور دست دوستی و مودت دراز کرد باید به دیده تردید به آن نگریست چراکه سابقه آن به ما هشدار می دهد که قابل اعتماد نیست.
معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه کرمان خاطرنشان کرد: متاسفانه الان برخی از افراد جامعه ما به اخبار بی بی سی انگلیسی گوش می دهند و معتقدند این اخبار، اخبار درستی است در حالی که ما نباید فراموش کنیم که کشور انگلستان که این خبرگزاری ها را طراحی و حمایت می کند دارای چه سابقه ای است و در دشمنی با ما چه کارها که نکرده است.
وی اضافه کرد: دومین شاخصه شناخت دشمن؛ ادبیات رفتاری و گفتاری آنها است که به ما می فهماند این افراد دوست هستند یا دشمن؛ چنانچه گفتار و رفتار آنها مطابق آیات قرآن و روایات معصومین و سیره آنان نباشد مطمئنا نمی توانند دوست ما باشند.
حجت الاسلام زمزم زاده خاطرنشان کرد: سومین شاخصه آن است که دقت کنیم طرف مقابل در ازای این ابراز محبت کردن ها چه مطالبه ای از ما دارد چرا که برخی دو لت ها در ظاهر اظهار دوستی می کنند اما در واقع به دنبال باز کردن جای پای خود در جامعه ما هستند و می خواهند در ما نفوذ یابند از این رو چنین دوستی ای ثمره اش ورود و نفوذ نامحرمان به حریم خصوصی ما است که موجب مشکلات فراوانی خواهد شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر دشمن به دنبال نفوذ جغرافیایی نیست بلکه به دنبال نفوذ از طُرق دیگر است بنا بر این آماج حملات دشمن در زمینه نفوذ به موثرین افراد در جامعه بر می گردد چرا که خواص، دانشمندان، اندیشمندان و نخبگان، جامعه را تغذیه می کنند پس باید مراقب کانون های اندیشه در جامعه باشیم.
این مقام مسوول تاکید کرد: باید مراقب دانشگاه ها و حوزه های علمیه که مهد پرورش اندیشمندان جامعه است باشیم تا دشمن به نام علم، افکار مادی و غیر دینی و غیر اسلامی خود را وارد آنها نکند هر چند متاسفانه تا حدودی شاهد این واقعه در علوم انسانی هستیم.
وی افزود: در حوزه های علمیه نیز باید مراقب باشیم تا با نام دین و تقدس و نورانیت، سکولاریسم را ترویج ندهند و زمینه نفوذ و انحراف در این بخش های مهم و ارزشمند را فراهم نکنند.
حجت الاسلام زمزم زاده یاد آور شد: برای مقابله با نفوذ دشمن باید در دانشگاه ها و حوزه های علمیه افرادی باشند که آنها را رصد کرده و امور انحرافی را شناسایی کنند و در مقابل آنها بایستند و ضمن آن با پاسخگویی قاطع و قانع کننده شبهات؛ جلوی افکار انحرافی در کتب، مجلات، سایت ها و سخنان اساتید منحرف گرفته شود از این رو وقتی سرچشمه انحراف؛ سد شود جلوگیری از نفوذ دشمن در جامعه سهل می شود.
وی بیان کرد: البته باید توجه داشته باشیم که در جامعه ما به نوعی نفوذ ظاهری از طریق ماهواره، فضاهای مجازی و اینترنت نیز وجود دارد که به راحتی نمی شود از آن جلوگیری به عمل آورد پس باید به طور مرتب از مضرات و آسیب های این فضاها برای افراد جامعه سخن بگوییم و با آموزش و فرهنگ سازی استفاده درست سعی کنیم تا از نفوذ دشمن به این شیوه جلوگیری کنیم چرا که این رسانه ها جزء رسانه های سهل الوصولی هستند که به راحتی زمینه نفوذ دشمن در میان مردم را حاصل می کنند.
معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه علمیه کرمان گفت: هوشیاری ابتدایی در زمینه نفوذ دشمن بر عهده مسؤولان است چرا که آنان هم در این زمینه وظیفه دارند و هم بسیاری از مراکز عمومی را در اختیار دارند از این رو وظیفه خطیری بر عهده آنان است چراکه امروز شاهد آن هستیم که مشکلات پیش رو به دلیل بی توجهی مسؤولان به نشر این فضاها در میان مردم است چرا که اگر از ابتدا با هشیاری در این زمینه برخورد می شد هرگز چنین راه نفوذی ایجاد نمی شد.
وی در پایان تاکید کرد: باید تمام افرادی که در میان مردم از مقبولیت برخوردارند همچون روحانیت معزز، اساتید، علما، بزرگان، ائمه جماعات و به صورت جزئی تر؛ بزرگ خانواده که خود دارای آگاهی کافی باشد، افراد را متوجه شناخت دشمن و زمینه های نفوذ آن کنند تا از خدعه دشمن ایمن باشیم./9703/302/ب1