۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۹
کد خبر: ۳۱۲۲۴۶
مدیر حوزه های علمیه خوزستان:

مدرسه امام خمینی اهواز، الگو و سرمشقی برای حوزه های کشور است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه خوزستان با اشاره به نقش آیت الله موسوی جزایری در تأسیس حوزه های استان و استفاده طلاب داخل و خارج کشور از محضر درس وی، گفت: مدرسه امام (ره) اهواز با سطح متمایز خود الگو و سرمشقی برای حوزه های کشور است.
حجت الاسلام مسعود بهرام پور، مدير حوزه علميه خوزستان

حجت الاسلام مسعود بهرام پور مدیر حوزه های علمیه خوزستان، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به تلاش های آیت الله موسوی جزایری در احیای حوزه های علمیه خوزستان پس از انقلاب اسلامی، گفت: همزمان با ساخت حوزه علمیه اهواز، حوزه های آیات بهبهانی و کرمی و انصاری نیز مستقر بودند.

 

مدیر حوزه های علمیه خوزستان با بیان این که به دلیل فضا و ستم رژیم شاهی این حوزه ها با وجود تعداد اندکی طلبه در سطوح پایین شبه متروک شده بودند، خاطرنشان کرد: پس از تأسیس حوزه علمیه امام به دست آیت الله جزایری آرام آرام گسترش حوزه ها در سطح شهر اهواز و استان روبه فزونی نهاده و در حال حاضر در بیش از 40 شهر حوزه وجود دارد.

 

این مقام مسؤول با بیان این که آیت الله جزایری حوزه های متعددی را در استان خوزستان تأسیس کردند، افزود: بیشتر از 10 حوزه در سطح شهر اهواز و کل استان به همت ایشان و یزرنظر مستقیم ایشان ایجاد شده و در حال حاضر 5 هزار طلبه برادر در کل حوزه های استان به تحصیل اشتغال داشته که حداقل نصف آنها در مدارس متعلق به ایشان در حال تحصیل هستند.

 

وی با بیان این که حوزه های علمیه خواهران خوزستان به همت آیت الله موسوی جزایری با سبک جدید و زیر نظر مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور تأسیس شده اند، اظهارداشت: پیش از آن در استان 2 حوزه دیگر وجود داشته و در حال حاضر بیش از 24 مدرسه علمیه خواهران و 5 مدرسه زیرنظر مستقیم ایشان به فعالیت می پردازند.

 

حجت الاسلام بهرام پور با اشاره به این که حمایت ها و پشتیبانی های آیت الله موسوی جزایری در اداره و تأمین هزینه ماهیانه این مدارس به همت ایشان صورت می گیرد، ادامه داد: حدود 70% هزینه های متعلق به این مدارس به وسیله شخص ایشان تأمین و مابقی از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور پرداخت می شود.

 

مدیر حوزه های علمیه خوزستان با بیان این که از زمان آغاز به کار مدرسه علمیه امام در اهواز سطح آن متفاوت با بقیه حوزه ها بوده و آیت الله موسوی جزایری به عنوان اولین مدرس در آنجا به تدریس اشتغال داشتند، گفت: آیات اراکی و حکیم نیز مدت زمانی را در این مدرسه به تدریس پرداخته اند.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که سطح علمی مدرسه امام متفاوت با بقیه حوزه های استان و جزء چند مدرسه علمیه مطرح کشور است، اظهار داشت: این مدرسه در بسیاری از موضوعات و برنامه ها الگو و سرمشق برای حوزه ها در سطح کشور است.

 

وی با بیان این که دوره های تخصصی فقه و اصول از مدرسه امام به حوزه های دیگر راه یافته است، ابراز داشت: دروس مقدمات، اجتهاد و سطح 4 حوزه برقرار و آیت الله موسوی جزایری فقه و اصول به طلبه ها را تدریس می کنند و 250 طلبه از محضر ایشان استفاده می کنند.

 

حجت الاسلام بهرام پور با اشاره به این که افزون بر طلاب استان، طلبه های خارج از استان از مدرسه مجازی ایشان بهره می برند، افزود: بیش از 160 طلبه در سطح کشور و خارج آن به عنوان طلبه ایشان به صورت مجازی و با استفاده از مدرسه مجازی از تدریس وی  بهره می برند./9456/302/ب3

ارسال نظرات