مستکبران به دنبال عدالت ستیزی و اسلام ستیزی هستند/ در انتخابات پیش رو از حواشی پرهیز شود
![انتخابات](/Original/1394/06/10/IMAGE635767058179202999.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، حجت الاسلام مسلم کماسی نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان سنقر، ظهر امروز با حضور در جمع طلاب و روحانیان حوزه علمیه سنقر با برشماری ویژگی های طلاب نمونه و برجسته اظهار داشت: طلاب باید اهل مطالعه و علم باشند، طلاب نمونه باید از لحاظ اخلاقی و رفتاری نیز سرآمد باشند.
وی توجه به نماز را بسیار مهم دانست و تأکید کرد: برپایی نماز اول وقت و جماعت، اهتمام به نماز شب، تهجد و شب زنده داری در طلاب موجب می شود تبلیغ دین بهتر و مفیدتر صورت گیرد و سخنان روحانیانی که به این امور تعهد دارند نافذتر و عمیق تر می شود.
حجت الاسلام کماسی یادآور شد: مطالعه تاریخ و داستان های قرآنی بسیار با اهمیت است زیرا موجب عبرت گیری و افزایش توجه به اعمال و مشاهده عاقبت زندگی افراد با گرایشات مختلف می شود.
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان سنقر عنوان داشت: مستکبران به دنبال ترویج اسلام ستیزی، دین ستیزی، تقدس زدایی و عدالت ستیزی در جهان هستند زیرا با گرایش افراد به سمت اسلام، آگاهی ها نسبت به اعمال شوم و ننگین مستکبران افزایش می یابد و جهانیان به طینت پلید آن ها پی می برند.
وی ابراز داشت: فساد در میان حکام و عدم آگاهی افراد جامعه دو عاملی هستند که موجب کنار رفتن افراد شایسته و خوب می شود، مردم در جامعه باید آگاهی و شناخت کافی از مسؤولان داشته و افراد شایسته را انتخاب کنند.
حجت الاسلام کماسی بیان داشت: دشمنان از راه های مختلف سعی در نفوذ در امور کشور دارند، نباید اجازه داد اقدامات دشمنان مؤثر واقع شود، نفوذ امروزه به اشکال مختلفی صورت می گیرد و افراد بسیاری تحت تأثیر ظاهرسازی ها و مظلوم نمایی های گرگ های مستکبر جهان قرار می گیرند غافل از اینکه خو و خصلت گرگ هیچ گاه تغییر نکرده و خوی درندگی آن ها پایان ناپذیر است.
نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان سنقر ادامه داد: باید نسبت به مسائل روز دنیا و کشور آگاهی خود را افزایش داد، بصیرت افزایی موجب آگاهی و ژرف اندیشی افراد می شود تا جایی که به احدی اجازه دخالت و نفوذ در امور کشور را نخواهند داد.
وی در پایان گفت: انتخابات مهم و تأثیرگذاری را در پیش رو داریم، نباید اجازه داد تفرقه به صحنه های سیاسی مهم کشور ورود پیدا کند، باید با بینش و بصیرت قوی افراد شایسته را برگزید و از حواشی دوری کرد./857/202/ب3