مظلومیت اهل بیت پس از رحلت نبی مکرم اسلام
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام والمسلمین علی نظری منفرد، استاد حوزه علیمه قم، امروز در آغاز برنامه های عزاداری وفات پیامبر اکرم(ص) و سبط اکبرشان در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: با وفات شهادت گونه پیامبر اکرم(ص) نه تنها اسلام بلکه جهان یتیم شد، بزرگترین مصیبت و اندوه مسلمانان از دست دادن رسول خدا است، پیامبری که رحمت للعامین و دلسوز امتش بود.
وی تصریح کرد: با فقدان رسول خدا چیزی از بشر گرفته شد که با رفتن دیگران گرفته نمی شد آن وحی و نبوت است؛ رابطه بشر با خدا از طریق وحی بود که با رحلت نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) وحی منقطع شد.
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد ابراز کرد: متأسفانه با رفتن پیغمبر(ص) اهل بیت رسول خدا مظلوم واقع شدند، سفارشات موثر نیفتاد و توصیه ها مورد توجه قرار نگرفت.
وی تصریح کرد: رحلت پیامبر عظیم الشأن اسلام و رفتن ایشان امری دفعی نیود که فرصت وصیت نپیدا نکرده باشند، رسول خدا از قبل خبر رحلت خود را داده بودند، پیامبراکرم (ص) دوهفته بیمار بودند که با آن حال به مسجد می آمدند و درمیان مردم حضور می یافتند.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: حضرت محمد(ص) یک ماه قبل از وفات خویش خبر فوت خود را داده بودند و قبل از فوت ایشان برخی از چگونگی غسل و کفن کردنشان می پرسیدند که حضرت محمد(ص) در پاسخ به آن ها چنین فرمودند: اهل و نزدیک ترین وابستگانم مرا غسل می دهند که بنابر روایتی امام علی(ع) این کار را انجام دادند، اهل من مرا کفن می کنند، اهل من با ملائکه و اهل من مرا درون قبر می گذارند.
سخنران حرم مطهر رضوی ادامه داد: این سوالات از پیامبر اکرم(ص) شد ولی کسی درباره تعیین خلیفه، جانشین و امام پس از حضرت سؤالی نپرسید زیرا 70 روز قبل از وفات خود در غدیر خم همه چیز را در این خصوص شفاف برای مردم تبیین کرده بودند.
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد خاطرنشان کرد: رسول الله در غدیرخم حضرت علی(ع) را به مردم معرفی کردند و دستور دادند به علی(ع) به عنوان امیرمؤمنان بودن سلام کنند، همچنین دستور بیعت همه را با امیرمؤمنان(ع) در غدیر دادند، این مسائل مطرح شده بود و مردم دیگر نیازی به پرسش ندیدند.
وی با بیان این که نبی مکرم اسلام در چنین روزی مصادف با 28 صفر چشم از جهان برداشتند، اظهار کرد: پیامبر دم مرگ امیرمؤمنان(ع) را فراخواندند و رو اندازی روی خود و امیرمؤمنان(ع) انداختند و لحظاتی بعد حضرت علی(ع) و از آن روانداز بیرون آمده و فرمودند انالله و انا الیه راجعون یعنی لجظات پایانی عمر رسول خدا نجوای ایشان با حضرت علی(ع) بود.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: وقتی مردم درباره آن نجوا از ایشان پرسیدند، حضرت علی(ع) پاسخ داد پیغمبر(ص) هزار باب علم به من آموختند علمی که تعلیمی و مدرسه ای نبود، چنین فردی شایستگی مقام امامت و جانشینی را دارند که سر مبارک پیامبر(ص) روی سینه ایشان بود و جان دادند.
حجت الاسلام والمسلمین نظری منفرد مطرح کرد: رسول خدا در جمع اهل بیت حضرت علی(ع) فرمودند: می دانم پس از من شما مظلوم واقع می شوید و مورد ظلم قرار می گیرید و هم جنین اظهار کردند حسن(ع) و حسین(ع) شباب و سیدجوانان جوانان بهشتی هستند./1308/202/ب2