زندگی خوب با کریم بودن شکل می گیرد/ کرامت صفتی الهی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام اصغر عسگری، کارشناس مسائل دینی امشب در سرپرستی بانک ملی ایران در دیدار با کارمندان این بانک با اشاره به کلمه کریم بودن، گفت: یکی از صفات امام حسن(ع) کریم بودن است که مردم این کریم بودن را در خود باید داشته باشند.
وی افزود: خداوند به پیامبر(ص) فرموده تا زمانی که شما در روی زمین قرار دارید، کسی را عذاب نمی کنم و تنها جایی آن ها را محاکمه می کنم که در آن روز حسرت بخورند که چرا به حرف شما گوش ندادند.
حجت الاسلام عسگری با بیان این که خداوند، خالق تمام موجودات روی زمین است، اظهار داشت: یکی از راه های تربیت انسان ها این است که پیامبر و اهل بیت را در زندگی های خود الگو قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: انسان ها با توجه به این که مستقیما زندگی اهل بیت0ع) را مشاهده نمی کنند باید زندگی اهل بیت(ع) را مطالعه و صفات آن ها را بشناسند و در زندگی خود، آن ها را عملی کنند.
کارشناس مسائل دینی با اشاره به این که کلمه کریم در قرآن زیاد استعمال شده است، ابراز داشت: معلم و مربی انسان در روی زمین خدا بوده و زمانی می توانیم به حرف معلم واقعی خودمان گوش فرا دهیم که قرآن را بخوانیم و عمل کنیم.
وی تأکید کرد: همه انسان ها در روی زمین برای این که خوب زندگی کنند باید به مدرسه رفته و به حرف های معلم خود، گوش دهند و به آن ها عمل کنند، در صورتی که مردم بدانند خالق ما خدا بوده و علاوه بر این که معلم است، مربی و پرورش دهنده ما انسان ها هم شمرده می شود.
حجت الاسلام عسگری با توجه به این که مربی به کسی می گویند که استعدادهایی را از بیرون به انسان ها یاد بدهد، یادآور شد: تربیت همان سرمایه درونی انسان ها بوده که در قرآن بیان شده اولین کسی که مربی تمام موجودات روی زمین است، به پیامبر نامیده شده است.
وی با اشاره به این که درس دین داری را باید از اهل بیت(ع) یاد بگیریم، افزود: سخن پیامبر اکرم از روی کریمانه بوده تا بشر به این سخن عمل کنند.
کارشناس مسائل دینی بیان داشت: همه عوامل تربیتی در قرآن کریم به عنوان کریم نام برده شده که این نشان می دهد انسان ها باید در رفتار و کردار خود با دیگران از روی کریمانه کاری را انجام دهند.
وی یادآور شد: اگر انسانی در خانه خود لقمه ی حرامی را بیاورد چنین کسی لیاقت کریم بودن را ندارد زیرا کریم به کسی می گویند که حداقل واجبات را انجام و محرمات را ترک کند.
امام جمعه قدیم جیرفت با بیان این که خداوند رزق و روزی خود را از روی کریمانه به انسان می بخشد، خاطرنشان کرد: اگر کسی در جایی کاری را انجام می دهد، در کمک رساندن به دیگران، خدمت خود را از روی بخشش و کریم بودن انجام دهد.
وی در پایان گفت: زندگی بزرگوارانه زمانی برای انسان شکل می گیرد که انسان در کارهایش با مردم از روی کریمانه بودن برخورد کند./9707/202/ب2