موکبی متفاوت با فعالیت مبلغان عرصه کودک و نوجوان
یحیی علویفرد، مبلغ دینی و شاعر حوزوی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به تبیین طرح برپایی غرفههایی ویژه کودک و نوجوان در مسیر پیادهروی اربعین امسال پرداخت و اظهار داشت: این طرح به همت مرکز تربیت مربی کودک و نوجوان برگزار شد که در آن تعدادی از مربیان متخصص در زمینه کودک و نوجوان برای مستقر شدن در موکبهای موجود در مسیر نجف به کربلا اعزام شدند.
وی افزود: هر یک از طلاب اعزامی به یکی از زبانهای رایج دنیا از جمله انگلیسی، عربی، فرانسوی تسلط داشتند و با توجه به نیاز مخاطبان و مراجعه کنندگان به غرفهها، برنامههایی را اجرا میکردند، اما اکثر افراد مراجعه کننده، ایرانی، عراقی، لبنانی و بحرینی بودند؛ به گفته ساکنان منطقه و بازدیدکنندگان، این طرح کاری نو و جدید بود و استقبال خوبی از این طرح صورت گرفت.
علویفرد به اهداف طرح برپایی غرفههایی ویژه کودک و نوجوان در پیادهروی اربعین امسال اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه در ایام اربعین موکبهایی در مسیر نجف به کربلا برای پذیرایی و خدمترسانی به زائران برپا میشود، اما غرفههایی که برای کودکان وجود نداشت و این طرح نادیده گرفتهشده بود و ضمن اینکه کودکان بخش قابل توجهی از این زائران را تشکیل میدهند، امسال این طرح برگزار شد که هنوز جای کار دارد.
وی با اشاره به تعداد مبلغان اعزام شده در این طرح گفت: تعداد مربیان و طلاب اعزامی حدود 20 نفر بودند که با توجه به استقبال زائران نمیتوانستند پاسخگویی این تعداد مراجعه کننده باشند؛ این مبلغان در موکبهای مختلف بین مسیر نجف به کربلا، باب البغداد، کربلا، باب القبله مستقر بودند.
این مبلغ دینی به استقبال زائران از این طرح و غرفه تأکید کرد و یادآور شد: زائران و مراجعه کنندگان، این طرح را کار بزرگی میدانستند و میگفتند در مقایسه با سایر کارهای فرهنگی که در این مسیر صورت میگیرد، برتری دارد و برای افراد جالب بود که شما ایرانیها چقدر خوب در زمینه کودک و نوجوان به صورت حرفهای عمل میکنید.
علویفرد درباره برخی از فعالیتهای که در این طرح انجام میشد، اشاره کرد و اظهار داشت: برگزاری مسابقه نقاشی، شعرخوانی، اهدای جوایز از جمله برنامههای این طرح به شمار میرفت./822/ت302/ف