ترویج معارف قرآن کریم از اهداف عالی نظام است
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در آئین اختتامیه مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم استان البرز که در باشگاه میلاد کرج برگزار شد، ضمن بیان این نکته که یکی از اهداف عالی نظام ترویج معارف قرآن کریم است؛ گفت: حاکمیت قرآن در تمامی شئون زندگی بشریت و بالاتر از آن، هدفی است که انقلاب اسلامی دنبال می کند.
حسینی اظهار داشت: سعادت و رستگاری ما زمانی است که قرآنی در تمامی عرصه های زندگی ما حاکم باشد و برای این اتفاق بایستی شرایط و فضایی در جامعه حاکم شود که عموم جامعه نیاز خود به قرآن را درک کنند ولی امروزه متاسفانه در برخی از جوامع آنطور که باید مردم نیاز خود به قرآن را درک نمی کنند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان این نکته که، مسابقه های قرآنی فضای قرآنی به وجود می آورد و در این بستر استعدادهای قرآنی شناسایی می شوند اضافه کرد: این مسابقات خواهان این است که نشان دهد مردم ایران همانطور که به مسابقه های ورزشی توجه نشان می دهند، قدردان قهرمانان قرآنی خود نیز هستند.
وی یکی از کارکردهای اصلی این مسابقه ها را کشف استعدادهای قرآنی برشمرد و اظهار داشت: هم اکنون هزاران حافظ قرآن در کشور داریم در حالیکه زمانی بود که در ایران به اندازه انگشتان یک دست حافظ قرآن وجود نداشت.
حسینی ایجاد این فضا را مرهون رهنمودهای امام راحل (ره)، رهبر انقلاب و شهدا دانست که این نعمت را به ما ارزانی کردند که در فضای قرآنی تنفس کنیم و با اشاره به اینکه مرحله کشوری این دوره از مسابقه ها اواخر آذرماه در کرمانشاه برگزار می شود، یادآور شد: هر ساله در آئین افتتاح مسابقه های کشوری، برترین های سال گذشته به اجرای برنامه می پردازند در حالیکه امسال جای چند نفر از آن ها خالی است که با عروج شهادت گونه خود پرکشیدند. این افراد فقط به حفظ و قرائت قرآن بسنده نکردند بلکه قرآن در قلب و سکنات آن ها جاری شده بود.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: حفظ قرآن زمینه تدبر و تعقل در قرآن را فراهم می کند و قرآن کتاب زندگی ما و سرلوحه سعادت ماست و هیچ نسخه ای برای درمان دردهای بی درمان روحی ما غیر از قرآن وجود ندارد.
وی به برگزاری مرحله استانی سی و هشتمین دوره مسابقه های قرآن کریم در البرز نیز اشاره کرد و افزود: این مسابقه ها همچون المپیادی است که برگزاری می شود و در پی آن باید مدارس و موسسات قرآنی فعال شوند که در غیر اینصورت برای دور بعدی حرفی برای گفتن ندارد.
حسینی اظهار داشت: این کار فقط از یک مرکز تنها مثل اوقاف یا موسسات قرآنی برنمی آید و یک عزم جدی نیاز دارد و بایستی مسئولین استان شورای قرآنی در استان را فعال کنند تا فرهنگ و فضای قرآنی در البرز ارتقا یابد.
وی نحوه برگزاری مسابقه های قرآن کریم را که بیش از سه دهه از عمرش می گذرد نسبت به یک یا دو دهه قبل قابل مقایسه ندانست و اظهار داشت: داورانی که در این دوران پرورش یافته اند و همچنین تغییراتی که در هرکدام از رشته ها و آئین نامه ها به وجود آمده مسابقات را به یک استاندارد مطلوبی رسانده است.
وی گفت: استان البرز درضمن استعدادهای بالقوه فراوان دارد که وجود قاریان و حافظان بین المللی در این استان نشان دهنده این امر است بطوریکه ممکن است برخی از استان ها حتی قاری کشوری که رتبه ای در کشور داشته باشند وجود ندارد./1325/د101/ف2
منبع: روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه