۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۳۰۲۸۰۷
عضو شورای حوزه علمیه مازندران:

ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی زمینه ساز پیشرفت فرهنگی است

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای حوزه علمیه مازندران گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی زمینه ساز پیشرفت فرهنگی است که ضرورت دارد در این راستا اهتمام و تلاش ارزشمندی صورت گیرد.
امام جمعه آمل کتابخانه هاي عمومي آمل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام محمدعلی رحمانی آملی، عضو شورای حوزه علمیه مازندران امروز در دیدار با رییس و کارکنان اداره کتابخانه‌های عمومی آمل که همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی برگزار شد با بیان این که کتاب و کتابخوانی از جایگاه ارزنده و والایی برخوردار است، گفت: در تعالیم والای دینی نیز کتاب دارای مقام و مرتبه رفیعی است.


امام جمعه آمل با اشاره به این که کتاب و کتابخوانی در سطح جوامع بشری همواره به عنوان عاملی گرانقدر در تعالی و تکامل انسان ها است، بیان داشت: همه انسان ها نیاز دارند از فرهنگ کتاب و کتابخوانی بهره گیری داشته باشند که ثمرات و برکات گرانقدری در آن وجود دارد.


عضو شورای حوزه علمیه مازندران خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی زمینه ساز پیشرفت فرهنگی است که ضرورت دارد در این راستا اهتمام و تلاش ارزشمندی صورت گیرد.


حجت الاسلام رحمانی آملی با بیان این که دشمنان از طریق برنامه های مختلف به دنبال تحقق اهداف و خواسته های خود هستند، گفت: مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان نیازمند بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و استفاده درست از آن است.


وی با اشاره به این که ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی یکی از عوامل مهم در خنثی سازی هجمه های دشمنان است، بیان داشت: در کنار کتاب های اهل بیت معصومین(ع)، کتاب های علمای گرانقدری چون علامه طباطبایی، علامه حلی و دیگر بزرگان زمینه ساز افزایش بصیرت و راهنمایی انسان می شود.


امام جمعه آمل خاطرنشان کرد: کتاب بهترین یار انسان است که همواره برای فرد به یادگار می ماند که باید انس و دوستی شایسته ای با آن برقرار کنیم که اثرات ارزشمندی برای انسان دارد.


عضو شورای حوزه علمیه مازندران تصریح کرد: کتاب هایی مانند نهج البلاغه، نهج الفصاحه و صحیفه سجادیه زمینه آبادی دنیا و آخرت انسان را فراهم کرده و بهره گیری از آن دستاوردهای ارزنده ای را به ارمغان می آورد.


حجت الاسلام رحمانی آملی با بیان این که ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ضرورتی اساسی و انکارناپذیر است، گفت: کتاب خوب می تواند زمینه هدایت و سعادت انسان را فراهم کند که باید مدیران زمینه گسترش فرهنگ کتابخوانی را به درستی در جامعه فراهم کنند.


در این دیدار سید آقابزرگ حسینی، رییس اداره کتابخانه های عمومی آمل با گرامی داشت فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی و ارائه گزارش عملکرد اداره کتابخانه های عمومی آمل افزود: مساعدت در گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی به خصوص در اهدای زمین جهت ساخت کتابخانه مرکزی در مقام و جایگاه مردم آمل از خواسته های اساسی است که این درخواست را از امام جمعه محترم داریم.


وی ادامه داد: در آمل هشت کتابخانه عمومی وجود دارد که از این تعداد هفت کتابخانه دولتی و یک کتابخانه به صورت مشارکتی اداره می شود.


حسینی با اشاره به این که ساختمان کتابخانه فعلی آمل در جایگاه و مقام مردم و مراجعین نیست، افزود: ساختمان فعلی قدمت 54 ساله دارد که با توجه به افزایش جمعیت جوابگوی مراجعین نبوده که باید توجه ویژه ای به کتابخانه آمل صورت گیرد.


رییس اداره کتابخانه های عمومی آمل با تاکید بر این که شهر آمل رتبه اول مراجعین به کتابخانه های عمومی در مازندران را دارد، بیان داشت: در امر احداث و توسعه کتابخانه نیز در استان رتبه هشتم داریم که شایسته مردم آمل نیست.


حسینی خاطرنشان کرد: براساس معیار استاندارد برای شهر آمل با جمعیت سیصد هزار نفری باید بیست و چهار هزار متر فضای فیزیکی کتابخانه داشته باشیم که متاسفانه در حال حاضر به هزار و دویست متر هم نمی رسد./1314/202/ب2

ارسال نظرات