۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۲
کد خبر: ۲۹۸۲۰۰
حجت الاسلام رفیعی:

بعد از تأیید مشروط برجام اکنون زمان وفاق و همدلی است

خبرگزاری رسا ـ کارشناس مسائل دینی گفت: هرگونه مخالفت بعد از تصویب برجام در مجلس، تایید شورای نگهبان و امضای رهبر معظم انقلاب، جلو افتادن از نظام و رهبری است و اشتباه بزرگی است.
حجت الاسلام ناصر رفيعي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، حجت الاسلام ناصر رفیعی کارشناس مسائل دینی، سه شنبه شب در مراسم عزاداری هیأت احمدی زیارت سلطان امیراحمد شهرستان کاشان با اشاره به مزین شدن امسال به نام سال همدلی و همزبانی توسط رهبر معظم انقلاب گفت: نامگذاری های سالانه معظم له تنها یک  تا دو هفته بر صفحه رسانه ملی ثبت و بعد از آن فراموش‌می شود و مسؤولان و نمایندگان در مقابل یکدیگر جبهه گیری می‌کنند.

 

وی افزود: در سالی که مزین به سال همدلی و همزبانی است با موضوع برجام با یکدیگر مخالفت می‌کنند، در حالی که برجام  را مجلس و نمایندگان مجلس تصویب کرده، شورای نگهبان تأیید کرده و رهبر معظم انقلاب نیز حدود آن را تعیین کرده است، لذا بعد از تعیین حدود برجام توسط رهبر معظم انقلاب، تظاهرات، میتینگ و تجمع علیه برجام و مسائلی از این دست هیچ توجیهی ندارد.

 

حجت الاسلام رفیعی گفت: زمانی که قانون نوشته شده و در مجلس تصویب شده، شورای نگهبان تأیید کرده و رهبر معظم انقلاب نیز آن را امضاکرده است نباید کسی به خودش اجازه بدهد با آن مخالفت کند که هرگونه مخالفت جلو افتادن از رهبری است.

 

توهین به هریک از مسؤولان نظام، توهین به نظام جمهوری اسلامی ایران است

این استاد حوزه علمیه قم توهین به شخصیت های نظام را عملی ناشایست خواند و گفت: توهین به هریک از مسؤولان نظام و سران سه قوه توهین به نظام جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی تأکیدکرد: اگر اشخاصی در رابطه با برجام نقدی دارند در روزنامه ها و سایت ها منعکس کنند اما توهین به مسؤولان نظام و قانون درست نیست و باید حریم ها رعایت شود و جلوتر از ولی فقیه حرکت نکرد.

 

اگر خدا وارد زندگی مردم شود گناه و معصیت از بین می رود

حجت الاسلام رفیعی در ادامه با اشاره به اینکه امام سجاد می فرماید نشانه مومن تقوا و خدا ترسی، صدقه در نداری، راستگویی و نترسیدن از راستگویی، صبر در مصیبت و کنترل چشم رمز نجات انسان و پنج نشانه انسان مؤمن است گفت: انسانی که تقوا دارد و از خدا می ترسد در خلوت گناه و معصیت  نمی کند.   

 

وی افزود: اگرخدا  وارد زندگی مردم شود گناه و معصیت از بین می رود و خدا نیز  همانطور که در قرآن قول داده است مؤمنین را یاری می کند و از انسان مومن دفاع می کند، لذا اگر خدا را یاری کردید خداوند نیز شما را یاری خواهدکرد.

 

حجت الاسلام رفیعی از صدقه دادن در نداری به عنوان دومین نشانه مومن نام برد و افزود: برخی تصورشان این است که صدقه دادن فقط کار ثروتمندان است در حالیکه صدقه دادن تنها پول نیست بلکه محبت به دیگران، خوش اخلاقی به مردم، لبخند نیز صدقه است.

 

وی سومین نشانه مومن را راستگویی و نترسیدن از راستگویی دانست و با اشاره به اینکه صداقت در زندگی مهم است،  گفت: انسان باید منصف باشد چون دروغ ریشه بدبختی های انسان است، لذا شروع کارها صادقانه و پایان کارها نیز صادقانه باشد چون پایه و اساس نجات انسان صداقت است.

 

حجت الاسلام رفیعی از صبر در مصیبت به عنوان چهارمین نشانه مومن نام برد و افزود: امام سجاد با وجود اینکه خیلی گریه می کرد اما در سختی ها و مشکلات صبر را پیشه کرده بود.     

 

استاد حوزه علمیه قم یاد آورشد: پنجمین نشانه انسان مومن کنترل خشم است و هر انسانی بتواند در اوج عصبانیت خشم خود را کنترل کند نشانه مومن بودن او است.

   

شناخت امام بر مبنای حدیث شناسی امام است

وی درادامه با تأکید برامام شناسی گفت:  شناخت امام بر مبنای حدیث شناسی امام است و هرکسی که امام شناس است نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و کلمات امام را می شناسد.

 

حجت الاسلام رفیعی افزود: چندین حدیث از ائمه است که گفته اند شیعیان  به دیدن یکدیگر بروند و دور یکدیگر نشسته و احادیث ما را برای یکدیگر بخوانند، لذا امام رضا(ع) می فرماید خدا رحمت کند کسی را که ما اهل بیت(ع) را زنده کند و زنده نگهداشتن اهل بیت نیز با شناخت اهل بیت(ع) است.

 

حجت الاسلام رفیعی‌گفت: بنی امیه و معاویه هم اهل بیت(ع) را کشتند و هم می خواستند آثارشان را نابود کنند،  لذا در زمان امام سجاد  وحکومت عبدالملک و بنی امیه در 70 هزار منبر به امیرمومنان ناسزا ‌گفتند و سبّ امیرمومنان کردند تا اینگونه نام شان را از بین ببرند.

 

وی با اشاره به اینکه ما خیلی از امام حسین و امام حسن حدیث کم داریم گفت: بنی امیه اول اهل بیت(ع) را کشتند و بعد آثارشان را از بین بردند و نگذاشتند احادیث آنها به دست مردم برسد اما به خواست خدا مقداری از احادیث اهل بیت باقی ماند./1307/پ201/ج

 

ارسال نظرات