۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۶
کد خبر: ۲۹۵۳۰۴
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان هشدار داد؛

مراقبت مبلغان و روحانیت از ایجاد شبهات در مراسم سوگواری امام حسین

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: برخی ها ممکن است به دنبال ایجاد شبهات در مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) و سوء استفاده از شور حسینی باشند که بایستی مبلغان، روحانیت و مسؤولان هیأت ها به این مسأله توجه کنند.
حجت الاسلام عباس رستمي نيا ، معاونت فرهنگي، پژوهشي و آموزشي اداره کل تبليغات اسلامي خوزستان،

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام عباس رستمی نیا معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان، شامگاه چهارشنبه(22 مهرماه) در همایش سفیران نهضت حسینی که در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی اهواز برگزار شد، با تسلیت ماه محرم الحرام و جانباختن تعدادی از زائران بیت الله الحرام در منا ابراز داشت: امیدواریم که خداوند توفیق خدمت در راه اهل بیت(ع) را همواره افزایش دهد.

 

وی از ماه محرم سال جاری به سبب فاجعه منا همراه با ویژگی های خاصی یاد کرد و اظهار داشت: در حج امسال شاهد وقایع تلخی بودیم که امت اسلامی را جریحه دار و دل دوستان و محبین اهل بیت(ع) را غمگین کرد.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که دشمن به دنبال سوء استفاده از اتفاقات رخ داده در اثر حادثه منا است، ادامه داد: دشمن به دنبال ایجاد تفرقه میان فرقه ها و اقشار گوناگون امت مسلمان است.

 

حجت الاسلام رستمی نیا تصریح کرد: برخی ها ممکن است به دنبال ایجاد شبهات در مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) و سوء استفاده از شور حسینی باشند که بایستی مبلغان، روحانیت و مسؤولان هیأت ها به این مسأله توجه کنند.

 

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان با بیان این که در صورت مشاهده هر گونه شبهه افکنی به مبلغ و روحانی هیأت اطلاع داده شده تا فتنه در نطفه خفه شود، ابراز داشت: دشمن مدت ها از طریق رسانه ها و فضای مجازی به دنبال دلسرد کردن مردم از مجالس حسینی(ع) است.

 

وی ادامه داد: لزوم برگزاری مراسم عزا پس از گذشت سالیان دراز، ضرورت پخت و پز نذورات برای مراسم های محرم برخی از شبهات علیه سوگواری امام حسین(ع) هستند.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که در سال جاری از جنبه سیاسی و اجتماعی به انتخابات نزدیک می شویم و ممکن است فضا و فرصتی برای استفاده برخی ها در مراسم های سوگواری امام حسین(ع) فراهم شود، افزود: حضور افراد نامزد انتخابات پیشرو در هیأت ها و مراسم سوگواری امام حسین(ع) پر‌شورتر می شود اما نبایستی این مجالس به مکانی برای استفاده سیاسی تبدیل شود.

 

حجت الاسلام رستمی نیا ادامه داد: شرکت در انتخابات وظیفه، حضور واجب و ترغیب دیگران برای این مسأله ضروری است./9453/2-2/ب3

ارسال نظرات