۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۶
کد خبر: ۲۹۳۸۳۵
استاد حوزه علمیه:

ملاک لیاقت خادم الحرمین بودن ایمان است/ مقایسه قضیه کربلا با مذاکره در زمان امروز سطحی‌نگری است

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام والمسلمین سیفی مازندرانی با بیان این که در این فاجعه انسانی و جانگداز حجاج کشور ما و کشورهای اسلامی به دلیل بی تدبیری، سوء مدیریت و یا سوء نیت آل سعود جان خود را از دست دادند، گفت: آل سعود باید بداند ملاک لیاقت خادم الحرمین بودن ایمان است.
حجت‌الاسلام والمسلمين علي اكبر سيفي مازندراني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبر سیفی مازندرانی، استاد سطح عالی حوزه علمیه امروز در نشست عمومی هفتمین اجلاس بین المللی جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به فاجعه انسانی در منا، گفت: آنچه که امروز واقعه روز است، مصیبت ناگواری برای مسلمین جهان بوده که این فاجعه انسانی را به محضر امام عصر(عج) و مقام معظم رهبری تسلیت عرض می کنم.

 

وی با بیان این که در این فاجعه انسانی و جانگداز حجاج کشور ما و کشورهای اسلامی به دلیل بی تدبیری، سوء مدیریت و یا سوء نیت آل سعود جان خود را از دست دادند، افزود: آل سعود باید بداند ملاک لیاقت خادم الحرمین بودن ایمان است و اگر ایمان به حقایق و باورهای دینی نباشد این خادم الحرمین بودن در منطق قرآن ارزشی نخواهد داشت.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیفی مازندرانی با اشاره به این که خادم الحرمین بودن بدون ایمان به خدا و رسول و ارزش های دینی هیچ ارزشی در منطق قرآن ندارد، خطاب به حکام آل سعود گفت: شما که حکامتان آمریکا و سران استکبار است آیا آیات قرآن را ندیده اید که نشانه ایمان این است که نباید طاغوت را بر خود مسلط گردانید؟

 

وی با بیان این که موضوع اصلی سخن ما ضرورت بصیرت برای فقها و علما در همه زمان ها و در عرصه کنونی است، خاطرنشان کرد: آیه شریفه «قل هذه سبیلی ادعو الی الله» این آیه تفسیرش این است که حضرت رسول از روی بصیرت دعوت می کنم و خود را می شناسم و بلکه آنانی که تابعین مکتب رسول هستند تا قیام قیامت مبلغان هستند آنها هم دعوت به بصیرت می کنند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیفی مازندرانی در ادامه سخنان خود با اشاره به آیه قرآنی بالا افزود: از روی بصیرت، رسول دعوت می کند و دوم اینکه پیروان من اگر دعوت به بصیرت می کنند بر روی بصیرت هستند و مفهوم آن این است که اگر کسی اهل بصیرت نباشد لیاقت تبلیغ ندارد.

 

استاد سطح عالی حوزه علمیه ادامه داد: این بصیرتی که در این آیه شریف آمده در کلام امیرمؤمنان و روایات به آن اشاره شده و حضرت علی(ع) در روایتی فرمودند: اگر کسی را پیدا کنم پیام و علم مرا دریافت کند علم خود را به آنها می دهم و آنها افراد خوش فهم و خوش عهد هستند اما امین بر علم من و امین بر ارزش های علم الهی نیستند.

 

وی ادامه داد: کسانی که بر سر سفره امام صادق(ع) نشسته اند در کشاکش سیاست حق علم خود را ادا نمی کنند و نعمت های الهی را که علم و عقل و اندیشه آنها باشد بر علیه خدا استفاده می کنند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیفی مازندرانی در ادامه سخنان به بحث دوم آیه ذکر شده اشاره کرد و گفت: بر اساس این آیه کسانی که در ظاهر خط ولایت هستند اما بصیرت ندارند و در نخستین امتحان و فتنه مردود می شوند.

 

وی با بیان این که ما در فتنه سال 88 هر دو گروه را داشتیم و در حالی که لباس روحانیت بر تن داشتند علم خود را بر علیه دین استفاده کردند، افزود: جریان دوم کسانی بودند که در جریان فتنه سکوت کردند و با نصیحت خود مردود شده اند.

 

استاد سطح عالی حوزه با بیان این که امروز مهم ترین مسأله ما به دست گرفتن کنترل است، ادامه داد: در توافق برجام آمده که به مراکز نظامی دسترسی خواهند داشت و این یعنی به دست گرفتن کنترل نظامی ایران در حالی که مخالف با آیات قرآن است که نباید کفار را بر خود مسلط کرد و در بند دیگر آمده که ایران حق ندارد تبادل سلاح داشته باشد و این یکی دیگر از ضعف های توافق برجام است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سیفی مازندرانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که سطحی نگری در دین و مقایسه قضیه کربلا با مذاکره در زمان امروز قابل قبول نیست، گفت: مبلغان باید نکات ضروری را با بصیرت به مردم انتقال دهند./950/202/ب2

ارسال نظرات