۱۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۶
کد خبر: ۲۹۳۷۵۵
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قزوین:

روز 13 آبان فرصتی برای تداوم مبارزه با استکبار جهانی است

خبرگزاری رسا ـ‌ رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، گفت: ما در طول زمان مناسبت 13 آبان را به حضور دانش آموزان محدود کرده‌ایم و این امر با عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی هم خوانی ندارد، ‌بنابراین ما باید از تمام توان بویژه در ماه محرم در جهت تبیین اهمیت و وظیفه مردم در این روز استفاده کنیم.
حجت الاسلام علي قابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین،‌ حجت‌الاسلام علی قابل،‌ رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین،‌ صبح امروز در همایش طلایه داران تبلیغ که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، پس از تسلیت به مناسبت حادثه منا و ایام محرم گفت:‌ مردم افرادی که در کسوت روحانیت هستند را تمام عمر با این نشان که ذکر گوی خاندان اهل بیت هستند می‌شناسند ،‌اما تبلور این امر در ماه محرم با بیان احکام الهی و امر به معروف و نهی از منکر است.

 

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به علت برجستگی ایام محرم، عنوان کرد: علت برجستگی ایام محرم در این است که امام حسین(ع) در این ایام با تمام قامت مقابل تمام کفر و یزید که اعلام کرده بود اصل وحی دروغ است ایستاد تا اصل اسلام را استحکام بخشد.

 

وی در ادامه افزود:‌ به خاطر اهمیت کار امام حسین(ع) است که امامان(ع) به برپایی مراسم عزاداری سیدالشهدا(ع) توصیه می‌کردند، امام صادق(ع) نیز در خانه خود این مراسم را برگزار می‌کرد.

 

حجت‌الاسلام قابل سپس به روز ملی استکبار جهانی اشاره کرد و بیان داشت: ‌مناسبت‌های انقلاب اسلامی شناسنامه انقلاب هستند و هر یک پیام خاص خود را دارند،‌13 آبان نیز که سه مناسبت تبعید امام خمینی(ره)،‌ کشتار دانش‌آموزان در دانشگاه تهران و تسخیر لانه جاسوسی در آن وجود دارد و به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نامیده شده دارای پیام خاص خود است.

 

وی ابراز داشت:‌ ما در طول زمان مناسبت 13 آبان را به حضور دانش آموزان محدود کرده‌ایم و این امر با عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی هم خوانی ندارد،‌بنابراین ما باید از تمام توان بویژه در ماه محرم  در جهت تبیین اهمیت و وظیفه مردم  در این روز استفاده کنیم.

 

این مسؤول ادامه داد: لازم است این نکته برای مردم تبیین شود که روز ملی مبارزه با استکبار جهانی متعلق به قشر خاصی نیست و بنابراین باید اقشار مختلف در این روز برای تداوم مبارزه با استکبار جهانی در صحنه حضور یابند و ‌فریاد مبارزه با استکبار سر دهند.

 

حجت‌الاسلام قابل در پایان گفت:‌ ما باید در مناسبت‌ها و روضه‌ها برای رفع گرفتاری مسلمانان دعا کنیم، ‌یکی از نمونه‌های گرفتاری مسلمانان نیز کشتار مردم در منا، ‌مشکل مردم لیبی و یمن است و مواردی مانند این که آمریکا بمباران بیمارستانی در افغانستان را امری عادی دانسته اما بابت کشته شدن سربازان خود در لبنان از ایران درخواست غرامت کرده است./955/202/ب2

ارسال نظرات