پیروی از دستورات دین موجب تقویت راوبط عاطفی در خانواده می شود
وی با بیان این که خانواده ها نباید با اجبار فرزندان خود را به نماز خواندن وادار کنند، افزود: بلکه رفتار والدین باید الگوی فرزندان قرار گیرد.
حجت الاسلام گیوی با تأکید بر این که باید با اقامه نماز اول وقت حلاوت و زیبایی عبادت نماز را برای فرزندان خویش نهادینه کرد، عنوان داشت: والدین باید در هنگام نماز از بهترین زیور الات، بوی خوش و بهترین لباس استفاده کنند تا فرزندان با توجه بیشتر به طرف نماز خواندن وعبادت سوق داده شوند.
وی با بیان این که نماز نقش بسزایی در استحکام بنیان خانواده و سالم سازی روابط عاطفی دارد، افزود: تبیین فرهنگ اقامه نماز از دوران کودکی موجب می شود استحکام بنیان خانواده ارتقا یابد.
این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به کم رنگ شدن رابطه ها در نهاد خانواده اظهار داشت: این امر به عنوان آسیبی جدی کیان خانواده را تهدید می کند.
وی خاطرنشان کرد: در جهت پر رنگ کردن روابط عاطفی در بنیان خانواده، افزون بر توجه والدین دستگاه های فرهنگی و مبلغان نیز مسئولیت خطیری بر دوش دارند.
کمرنگ شدن روابط عاطفی بین خانواده موجب افزایش طلاق عاطفی شده است
حجت الاسلام گیوی با اشاره به افزایش طلاق عاطفی در نهاد خانواده ها گفت: شیرین سازی روابط و مهم بودن اعضای خانواده برای همدیگر از مهم ترین راهکارهای جبران طلاق عاطفی است.
وی با بیان این که با ایجاد محبت در خانواده میتواند طلاق عاطفی را جبران کرد، افزود: نهادینه کردن فرهنگ نماز در خانواده از راه های افزایش محبت در این کانون است.
این استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: از دیگر عوامل افزایش محبت در کانون خانواده اظهار داشت: همسران در خانواده باید با خلق نیکو حتی در صدا زدن همدیگر، محبت و عشق را به فرزندان خویش آموزش دهند.
وی با تأکید بر لزوم بهره گیری دستورات دین مبین اسلام و آموزههای دینی در نهاد خانواده یادآور شد: پیروی از دستورات دین می تواند شیرینی زندگی و محبت را در کانون خانواده افزایش دهد./9459/202/ب2