۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۲۸۶۵۱۳
استاد حوزه و دانشگاه:

طلاب با بینش و انگیزه قاطع در مسیر ترویج دین الهی گام بردارند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه با بیان این‌که طلاب باید با بینش و انگیزه قاطع در مسیر ترویج دین الهی گام بردارند، گفت: افراد باید ثابت قدم باشند و زمانی که وارد حوزه می‌شوند بینش و انگیزه خوبی داشته باشند تا به یک نتیجه قاطع برسند.
طلاب
حجت الاسلام سلمان ترکمن، استاد حوزه علمیه قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره اهداف طلاب حوزه علمیه گفت: طلابی که وارد حوزه علمیه می‌شوند باید مطالب دینی را پیگیری کنند و اساتید نقش مهمی در موفقیت طلاب دارند.
 
وی با اشاره به اینکه ورود طلاب به حوزه‌های علمیه رشد معنوی آنها را افزایش می‌دهد و در زمینه‌های  علمی و معنوی پیشرفت می‌کنند، عنوان داشت: علوم حوزه و دانشگاه تفاوت‌هایی دارد، دانشجویان در دانشگاه به دنبال یادگیری علوم و فنون هستند اما در حوزه طلاب به دنبال تعلیم و تزکیه هستند و تنها به یادگیری علوم اکتفا نمی‌کنند و همچنین طلاب می‌خواهند عالمانی باتقوا شوند چون مردم انتظاراتی را از عالمان جامعه دارند.
 
این استاد حوزه و دانشگاه ترک محرمات را نخستین مرحله برای رسیدن به هدف حوزه دانست و افزود: باید در درجه نخست ترک محرمات انجام شود و در ادامه با تاسی از امام زمان(عج) که خود عالم دینی هستند توسل جویند و باید بدانند زمانی که طلبه وارد حوزه می‌شود باید هدف الهی داشته باشد و جنبه‌های مادی تاثیری در آن‌ها نگذارد.
 
این کارشناس حوزوی در ادامه اظهار داشت: طلبه‌ها باید شناخت، معرفت و معنویت را در خود بالا ببرند، و چون به عنوان سربازان امام زمان(عج) وارد حوزه می‌شوند باید زمینه تقوا در آن‌ها ایجاد شود؛ اساتید نقش کمک کننده ای در روشن کردن راه طلاب برعهده دارند و طلبه‌ها باید خدا را ناظر و شاهد کارها و رفتارهای خود بدانند.
 
وی با بیان اینکه اگر طلاب تنها به دستورات خدا توجه و به آن عمل کنند به اهداف نهایی خود می‌رسند، ابراز داشت: افراد باید ثابت قدم باشند و زمانی که وارد حوزه می‌شوند بینش و انگیزه خوبی داشته باشند تا به یک نتیجه قاطع برسند و اگر بینش و انگیزه در طلبه وجود نداشته باشد به هدف نهایی خود نمی رسد.
 
حجت الاسلام ترکمن با اشاره به روایات به بیان اهمیت عالم در اسلام اشاره کرد و عنوان کرد: عالم به منزله چراغ است و از خود نور می‌دهد و حوزه باید پرورشگاه چراغ‌ها باشد و این چراغ ها باید پرفروغ باشند تا اگر مردم بینش و نگاه معنوی داشتند از چراغ‌ها استفاده مفید کنند و جامعه معنوی‌تر بشود.
 
این استاد حوزه و دانشگاه در پایان خواستار روابط دوستانه بین اساتید و طلبه‌ها شد و اضافه کرد: رابطه استاد و شاگردی همانند رابطه پدر و فرزندی است که این رابطه در گذشته پررنگ‌تر بوده است و امروز هم این رابطه وجود دارد، اما متأسفانه کمی کمرنگ‌تر شده است. /838/302/ب2
ارسال نظرات