اقتصاد مقاومتی در شرایط فشار فرصت رشد و شکوفایی میدهد
حجتالاسلام عبدالله بامری، مدرس حوزه علمیه سفیران هدایت شهرستان زاهدان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی تشخیص حوزههای فشار در شرایط تحریم، تلاش برای کنترل و بیاثر کردن این تحریمها و بتوانیم در یک شرایط آرمانی تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.
وی بیان کرد: طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی به این معنا نیست که دور خود حصار بکشیم و فقط کار تدافعی انجام دهیم؛ بلکه اقتصاد مقاومتی به ملتها فرصت رشد و شکوفایی میدهد تا در شرایط فشار هم بتوانند به نقطه مطلوب برسند.
مدرس حوزه علمیه سفیران هدایت زاهدان تصریح کرد: برخی از مردم اقتصاد مقاومتی را به ریاضت اقتصادی تعبیر میکنند، در حالیکه این مورد برای زمانی است که دولت دچار کسری بودجه باشد و مجبور است تعدادی از خدمات را حذف کند، در حالی که اقتصاد مقاومتی به معنای دیگری بوده و به دنبال آن است که علیرغم تحریمها بتواند رشد داشته باشد.
وی افزود: برای رشد اقتصاد باید مسائلی را در نظر گرفت، از جمله توجه جدی و حمایت دائم از بخش کشاورزی، جلوگیری از خامفروشی نفت، اصلاح ساختار مالیاتی و همچنین اصالت دادن به تولید محوری.
حجتالاسلام بامری ادامه داد: خصوصیسازی هم از مواردی است که منجر به رشد اقتصاد میشود، اما باید مدیریت شده، منطقی و مدبرانه باشد در غیر این صورت ممکن است به یک چالش تبدیل شود.
وی با تأکید بر اینکه فضای رقابتی باید در همه زمینهها وجود داشته باشد، افزود: تقویت شرکتهای دانشبنیان و بهرهبرداری از تکنولوژیهای پیشرفته در هر بخش از دیگر محورهای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
این مدرس حوزه بیان کرد: دولت و مردم باید تلاش کنند با تدبیر در مصرف، پرهیز از مصرف بیرویه، حمایت از تولید داخلی و رفع نواقص، زمینههای رشد و شکوفایی اقتصاد کشور را فراهم کنند و تا حد امکان از وابستگی به کشورهای بیگانه خارج شویم.
حجتالاسلام بامری در پایان اظهار کرد: یکی از منابعی که منجر به اقتدار سیاسی و اقتصادی یک کشور میشود، منابع انسانی هستند؛ اگر افزایش جمعیت داشته باشیم و نیروی جوان ما رو به رشد باشد، توان اقتصادی و اقتدار سیاسی ما هم بیشتر میشود./831/302/ب3