۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۲
کد خبر: ۲۸۰۱۵۱
آیت الله قرهی در گفت وگو با رسا:

دستگاه قضا بدون اعتنا به هجمه ها به جرم دانه درشت ها رسیدگی کند

خبرگزاری رسا ـ متولی مدرسه علمیه امام مهدی(ع) با بیان این که پذیرش حکم قاضی لازم و ضروری است، گفت: انتظار داریم دستگاه قضا بدون اعتنا به هجمه ها رسیدگی به جرم و تخلف مفسدان اقتصادی و متخلفان را ادامه دهد.
آيت الله قرهي

آیت الله روح الله قرهی متولی مدرسه علمیه امام مهدی(عج) تهران در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با بیان این که دستگاه قضا یکی از ارکان مهم نظام اسلامی است، گفت: شجاعت یکی از ویژگی های قاضی است و در این رابطه امیرمومنان(ع) بهترین مردم را داورترین آنها به حق دانسته و محبوب ترین مردم نزد خداوند راستگوترین آنها است.

 

وی افزود: اگر حاکم شرع حکمی را به قسط  و عدل صادر کند دیگران باید آن را بپذیرند، امام صادق(ع) می فرمایند؛ هرگاه یک قاضی براساس حکم ما قضاوتی را انجام دهد و هرکدام از طرفین اگر حکم او را نپذیرند در حقیقت حکم خداوند را خوار شمرده است و سخن ما را رد کرده و هرکه سخن ما را رد کند سخن خداوند را رد کرده و در نهایت این کار در حد شرک به خداوند متعال است.

 

برخی با عملکرد خود به نظام لطمه وارد می کنند
آیت الله قرهی با اشاره به قاطعیت دستگاه قضا در حکم پرونده مهدی هاشمی، تاکید کرد: اگر حکم صادر شده علیه اشخاصی که به دانه درشت معروف هستند  توسط برخی اشخاص پذیرفته نشود در حقیقت او عدالت دینی را زیر سوال برده است، افرادی که  «فیلم‌وداع» را در این زمینه می سازند به این موضوع دامن می زنند، در روایت داریم اگر قضاوتی زیر سوال برده شود این عمل در حد شرک به خداوند متعال است.

 

این استاد سطوح عالی حوزه علمیه افزود: آن افرادی که خود را دوستدار نظام و امام راحل(ره) می دانند با عملکرد نادرست خود به نظام لطمه وارد می کنند، ادعای برخی که می گویند این حکم سیاسی است به ضرر نظام خواهد بود.

 

 دستگاه قضا به هجمه ها اعتنا نکند

متولی مدرسه علمیه امام مهدی(عج) با بیان این که دستگاه قضا به هیچ عنوان نباید در برابر متخلفین کوتاه بیاید، تصریح کرد: متاسفانه برخی از مسؤولان اقداماتی انجام می دهند که منجر به بدبینی مردم نسبت به نظام می شود و در این راستا اگر یک قاضی به درستی حکم صادر کند بنابر فرموده پیامبراکرم(ص) در روز قیامت در جایگاه بسیار رفیعی قرار خواهد گرفت، همان دادگرانی که در برابر همه افراد نگاه یکسانی داشته و به عدالت رفتار می کنند به این توفیق دست خواهند یافت.

 
وی در پابان سخنان خود خاطرنشان کرد: دستگاه قضا نباید نسبت به هجمه ها اعتنا کند، قضات نگران تهدید دیگران نباشند و اگر برای خدا حکمی صادر کنند خداوند متعال به آنان یاری می رساند، دستگاه قضا با قدرت به کار خود ادامه دهد. /811/ت302/ج

 

ارسال نظرات