۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۲۷۶۶۳۸
حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری:

حرم اهل بیت بیوت الله و حفظ حرمت آن واجب است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که حرم های اهل بیت(ع) بیوت الله بوده و حفظ حرمت بیوت الله بر انسان‌ها واجب است، گفت: شرک بودن زیارت قبر ائمه(ع) بدعتی بود که وهابیت برای حفظ پایه‌های ظلم و ستم خود به اسم اسلام پایه گذاری کردند.
حجت الاسلام والمسلمين سيد محمدمهدي ميرباقري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سیدمحمد مهدی میر باقری، استاد حوزه علمیه قم، بعد از ظهر امروز در برنامه سمت خدا با اشاره به سالروز تخریب قبور ائمه بقیع(ع) گفت: حرم های اهل بیت (ع) بیوت الله هستند و همانطور که حرمت کعبه واجب بوده حرمت این مکان ها هم بر مسلمانان و سایر مسلمانان واجب است.


وی شرک بودن زیارت قبور ائمه (ع) را حربه وهابیت برای جدا کردن مردم از مَحبت اهل بیت(ع) عنوان کرد و افزود: وهابیت با تخریب قبور ائمه (ع) و شرک خواندن زیارت مقبره بزرگان دین می‌خواستند در درازمدت فرهنگ اهل بیت (ع) را که فرهنگ ناب محمدی است از جامعه حذف کنند تا به این ترتیب بتوانند اسلام تحریف شده را به اسم اسلام ناب به مردم ارائه کرده و قیام های مردمی را به وسیله نبود فرهنگ اهل بیت(ع) در جامعه سرکوب کنند.


استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که تنها راه دوام طاغوت ها در جوامع انسانی نبود فرهنگ ناب و اصیل است، ادامه داد: زیارت قبور ائمه (ع) از ثواب زیارت چندین حج هم بیشتر است پس چگونه ممکن است زیارت آن‌ها شرک باشد.


حجت الاسلام میرباقری با بیان این‌که بیوت الله در اسلام یک اصطلاح محوری است و حرمت هر جا که هدایت الهی در آن راه داشته باشد واجب است، گفت: حرم اهل بیت(ع) هم مانند خانه خدا انسان را از نفس شیطانی به سوی نفس رحمانی هدایت می‌کنند بنابراین بی‌حرمتی به قبور ائمه (ع) نوعی بی احترامی و هتک حرمت به بارگاه و عرش الهی است.

 

وی با اشاره به تفسیر سوره اعلی از جزء سوم قرآن کریم گفت: سوره اعلی یکی از سوره‌های مکی و از سوره‌های مسبحه بوده که با تسبیح خداوند شروع می شود.


استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: اعلی یکی از نام های خداوند است و به این موضوع اشاره دارد که انسان قادر به شناخت مرتبه و مقام الهی نیست.

 

وی ادامه داد: در اینجا اعلی به این معنا نیست که به جز خدا یک خدای دیگر وجود دارد که مقام خداوند نسبت به او اعلی باشد بلکه منظور مبرا بودن خداوند از هر گونه نقص و عیبی است.


استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که خداوند جهان خلقت را بدون هیچ گونه نقص و عیبی و در نهایت کمال و نظم خلق کرده است، یادآور شد: از همین نظم جهان خلقت ما به تسبیح و تکبیر خداوند می‌رسیم و هر کس که سوره‌های مسبحه را هر شب قبل از خواب بخواند به مقامی می‌رسد که می‌تواند مقام معبود را درک کند و این درک مقام معبود بخشی در دنیا و بخشی دیگر در عالم آخرت و برزخ اتفاق می افتد./837/پ202/ی

ارسال نظرات