۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۹
کد خبر: ۲۷۶۳۱۰

برگزاری همایش تجلیل از مبلّغان و ائمه جماعات در اهواز

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان گفت: همایش تقدیر از مبلّغان و ائمه جماعت شهرستان اهواز، کارون و باوی در اهواز برگزار می‌شود.
حجت الاسلام عباس رستمي نيا ، معاونت فرهنگي، پژوهشي و آموزشي اداره کل تبليغات اسلامي خوزستان،

حجت‌الاسلام عباس‌علی رستمی‌نیا، معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، ابراز داشت: همایش تقدیر از مبلّغان و ائمه جماعت مساجد شهرستان اهواز، کارون و باوی سوم خردادماه سال جاری ساعت 9 صبح در اهواز برگزار می شود.

 

وی با بیان این که این مراسم با هدف تقدیر از فعالیتها و تلاش‌های تبلیغاتی این مبلغان و روحانیان در ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد، افزود: در این مراسم 500 برادر و خواهر مبلّغ تقدیر می‌شود.

 

معاون فرهنگی، پژوهشی و آموزشی اداره‌ کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان خاطرنشان کرد: این آیین با حضور حجت الاسلام عبدالله حاج صادقی، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران و در مجموعه فرهنگی، ورزشی ملی حفاری ایران به نشانی زیتون، ملی راه برگزار خواهد شد.

 

حجت الاسلام رستمینیا یادآور شد: در ماه مبارک رمضان دو هزار و 500 برادر و خواهر مبلّغ به انجام برنامههای تبلیغی و تبیین مسائل دینی در مناطق شهری و روستایی استان فعالیت داشتند./9453/ت303/ب4

ارسال نظرات