۱۷ تير ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۳
کد خبر: ۲۷۳۱۹۰
حجت الاسلام حسینی قمی:

اعتیاد زنان خانه دار به فضای مجازی آن‌ها را از شوهرداری و تربیت فرزند باز می‌دارد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام حسینی قمی گفت: اعتیاد زنان خانه دار به فضاهای مجازی مصیبتی بزرگ‌تر از مسأله جوانان است، زیرا آن ها را از شوهرداری، تربیت فرزند و کمالات خود غافل کرده است.
حجت الاسلام حسيني قمي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی، کارشناس دینی رسانه 17 تیرماه در جمع زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) اظهار کرد: برای اینکه به شخصیت امام علی(ع) نزدیک شویم راهی جز این نداریم که برنامه ایشان را در زندگی پیاده کنیم؛ نخستین برنامه زندگی امیرمؤمنان نماز بود، ایشان چنان با حضور قلب نماز می خواندند که وقتی حین نماز تیری را از پای ایشان در آوردند متوجه نشدند، هم چنین هر روز صیح نماز خود را در مسجد اقامه می کردند.

 

وی با بیان این که نماز با حضور قلب مقبول درگاه الهی است، ابراز کرد: انسان دو رکعت نماز با حضور قلب در پرونده اش باشد، بهشتی است اما بسیاری از ما موفق به حضور قلب در نماز نمی شویم که به واسطه نافله نماز، تسبیحات، تعقیبات نماز به نوعی قابل جبران است.

 

وی تصریح کرد: نزدیک ترین حالت انسان به خداوند حالت تضرّع و چشمان گریان است، طبق فرموده امام صادق(ع) قطره ای اشک از خوف خداوند دریاهایی از آتش را خاموش می کند.

 

کارشناس دینی رسانه مطرح کرد: نخستین شبی که امیرمؤمنان علی(ع) دعای کمیل را خواندند شب جمعه بود که به طور کامل آن را در یک سجده خواندند ولی ما به این دعا کم اهمیت می دهیم متأسفانه رسانه ملی پس از اتمام تمام سریال ها، مسابقات ورزشی و سرگرمی ها دعای کمیل در واقع نیمه شب نزدیک دعای ندبه پخش می کند.

 

 

سخنران حرم مطهر رضوی درباره اقامه نماز صبح در مسجد، افزود: چند درصد مساجد شهر ما صبح ها باز است، در این تعدادی که باز هست چند درصد نماز برگزار می شود و در آنهایی که نماز صبح اقامه می شود چند نفر شرکت کننده دارد.

 

 

حجت الاسلام حسینی قمی ابراز کرد: ما حتی در سفرهای زیارتی هم به دنیا فکر می کنیم به طور مثال در مسجد النبی 400 تا 500 هزار مسلمان از سراسر عالم مشغول عبادت و راز و نیاز هستند و تنهایی صدایی که به گوش می رسد صدای مسلمانان ایرانی است که متأسفانه مشغول صحبت درباره مسائل دنیایی هستند.

 

کارشناس دینی رسانه افزود: ما مسؤول چگونگی استفاده از وقت و عمرمان هستیم و در قیامت باید نسبت به آن پاسخ گو باشیم و جای تأسف است که طبق آمار جدید جوانان ایرانی از هر 24 ساعت 9 ساعت وقت خود را در فضاهای مجازی؛ لاین، وایبر، واتس آپ و سایر سرگرمی های مشابه می گذراند.

 

اعتیاد زنان خانه دار به فضاهای مجازی

حجت الاسلام حسینی قمی ابراز کرد: اعتیاد زنان خانه دار به این فضاهای مجازی مصیبتی بزرگتر از مسأله جوانان است زیرا آن ها را از شوهرداری، تربیت فرزند و کمالات خود غافل کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: استفاده از این فضاها صرفا حرام نیست بلکه زمینه حرام را ایجاد می کند و نوعی اعتیاد محسوب می شود؛ همان گونه که در ایران کمپ هایی برای ترک اعتیاد از مواد مخدر داریم مشابه آن در کشورهای خارج برای کسانی که اعتیاد به فضاهای مجازی پیدا کرده اند، ساخته شده است.

 

حجت الاسلام حسینی قمی تأکید کرد: لازم است خانواده ها رفتار فرزندان خود را در این زمینه مدیریت کنند، دوستانه برای آن ها برنامه ریزی کنند تا ساعت خاصی را برای استفاده از این نوع سرگرمی ها اختصاص دهند./1308/پ202/ب4

ارسال نظرات