۱۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۶
کد خبر: ۲۷۱۴۸۵
استاد حوزه علمیه بابل:

تخریب کیان خانواده مهم ترین هدف شبکه های ماهواره ای است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه بابل با اشاره به خطرات شبکه های ماهواره ای مهم ترین اثر آن ها را تخریب کیان خانواده بیان کرد و گفت: غول رسانه ای دنیا برنامه ای را با هدف از بین بردن حیا و خانواده در ایران در پیش گرفته است و باید مراقب کیان خانواده بود.
حجت الاسلام تقي پور، استاد حوزه علميه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام حسین تقی پور، مسؤول حوزه علمیه سفیران هدایت امام حسین(ع) شب گذشته در جمع مبلغان و فعالان فرهنگی بخش گتاب با اشاره به خطرات شبکه های ماهواره ای مهم ترین اثر آن ها را تخریب کیان خانواده بیان کرد و گفت: غول رسانه ای دنیا برنامه ای را با هدف از بین بردن حیا و خانواده در ایران در پیش گرفته است و باید مراقب کیان خانواده بود.

 

وی با اشاره به سخنان یکی از چهره های مشهور حوزه رسانه ای صهیونیست ها در خصوص فروپاشی خانواده ها و نابودی جایگاه مقدس مادر، افزود: مدیریت خانواده در ایران با مادر است و سعی دارند تا با یک برنامه ریزی دقیق تا سال 2020 واژه ی مادر و حیا را در ایران بدون مفهوم سازند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه به کارکرد برخی از شبکه های ماهواره ای و سریال ها و فیلم های مشهور پخش شده در آنها اشاره و خاطرنشان کرد: متأسفانه بر اساس آمار به دست آمده 77 درصد از افراد بیینده سریال ویکتوریا در شبکه فارسی وان بانوان ایرانی بودند که در این سریال، خیانت در خانواده نهادینه قلمداد می شود.

 

وی در ادامه به آسیب های اجتماعی، فردی و روانی شبکه های ماهواره پرداخت و تصریح کرد: ترویج فساد در جامعه، افزایش خشونت در جامعه، بد حجابی و پوشش بد، تضعیف فرهنگ ملی، به خطر انداختن امنیت ملی و تشویش اذهان عمومی با پخش اخبارهای دروغین و برجسته سازی مشکلات از جمله نتایج دیدن شبکه های ماهواره ای است.

 

حجت الاسلام تقی پور به تحقیقی در خصوص رابطه بین افزایش بزه و جرم با دیدن شبکه های ماهواره ای پرداخت و اذعان کرد: از هم پاشی کانون خانواده و افزایش طلاق، افزایش نرخ جرم و بزه ،سست کردن روابط اجتماعی، تولید آرمان های دروغین، تبلیغ فرقه های پوچ و نابود کردن سنت های اصیل جامعه از دیگر اثرات شبکه های ماهواره ای در جامعه است.

 

وی افزود: در ایام فتنه ی 88 برخی از شبکه های ماهواره ای با پخش شایعات عملاً مسیر فتنه انگیزی را در پیش گرفتند و به عنوان بلندگوی رسمی ضد انقلاب برای سرنگونی نظام اسلامی و سقوط کشور فعالیت می نمودند.

 

امام جمعه گتاب بابل، سخیف کردن سلایق هنری مردم و بی انگیزه کردن تولیدگران برنامه داخلی را از دیگر علل شکل گیری شبکه های ماهواره ای به خصوص در حوزه فیلم و سریال دانست و اظهار داشت: تضعیف هنجارهای رسمی جامعه و تغییر ذائقه مخاطبان و فاصله گرفتن مردم از بازیگران توانمند داخلی  و تضعیف ایمان و ترویج کفر از دیگر علل فعالیت شبکه های ماهواره ای است.

 

وی به آسیب های روانی شبکه های ماهواره ای اشاره کرد و گفت: تنبل کردن افراد، آموختن ایده های پوچ، ایجاد روابط نا سالم، تنوع طلبی جنسی و کالایی، هیجان  و امید کاذب و تحویل دادن آرمان های دروغین به مخاطبان از دیگر اثرات شبکه های ماهواره ای است./1313/پ202/ب1

ارسال نظرات