حفظ دستاوردهای نظام وظیفه همگان است/ بازدید از مراکز نظامی لطمه ای بزرگ به امنیت کشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سید محمد تقی غضنفری، امام جمعه شهرستان بن، صبح امروز در نشست شورای اداری این شهرستان، با اشاره به ماه مبارک رمضان، این ماه را ماه برکت، رحمت و غفران الهی دانست و افزود: ابتدای این ماه با برکت خداوند متعال آغاز می شود و با رحمت بی کران الهی ادامه می یابد و با بخشش و غفران الهی به پایان می رسد.
وی با تأکید بر استفاده از فرصت های نورانی این ماه خدا تصریح کرد: بکوشیم در این ماه الهی نفس خود را پاک گردانیم و به سمت قرآن که بهترین سبک زندگی اسلامی است حرکت کنیم و با انس پیدا کردن با این چراغ هدایت، زندگی های خود را در برابر مشکلات بیمه سازیم.
حجت الاسلام غضنفری همچنین با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران با کشورهای 1+5، حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را وظیفه همه آحاد مردم دانست و گفت: تصویب طرح الزام دولت بر حفظ دستاورد ها و حقوق هسته ای ملت ایران از سوی مجلس شورای اسلامی در راستای حمایت صحیح از مذاکرات هسته ای است تا تیم مذاکره کننده ما دست پر به میدان برود.
امام جمعه بن، دخالت مستکبران جهانی در انرژی هسته ای سایر کشورها را دخالتی بی مورد و بیجا دانست و افزود: مسکتبران جهانی نگران تولید بمب هسته ای در سایر کشورها هستند، در صورتی که خودشان با بمباران هسته ای هیروشیما و ناکازاکی بسیاری از مردمان را هدف قرار داده تا جایی که آثار آن در نسل های آینده این کشورها نیز قابل مشاهده است.
این مقام مسؤول با تأکید بر این که عزت و استقلال دو شعار اصلی انقلاب اسلامی است که باید در همه برهه های انقلاب اسلامی حفظ شود، تصریح کرد: پیشرفت انرژی هسته ای ما مدیون خون های ریخته شده زیادی است که به سادگی نمی توان از آن ها گذشت.
این مدرس حوزه علمیه با بیان این که ما در مقابل نسل های آینده کشور مسؤول هستیم و اگر از حقوق هسته ای به خوبی صیانت نکنیم، مورد بازخواست آن ها قرار خواهیم گرفت، اظهار داشت: در آینده با اتمام سوخت های فسیلی، سوخت هسته ای جایگزین خواهد شد و ما اگر نتوانیم دستاوردهای هسته ای خود را حفظ کنیم، مورد بازخواست نسل های آینده قرار خواهیم گرفت.
حجت الاسلام غضنفری بازدید از مراکز نظامی را لطمه ای بزرگ به امنیت کشور دانست و گفت: هر کشوری اسراری برای خود دارد که اگر فاش شود دشمن امان نخواهد داد؛ بنابراین نباید اجازه بدهیم دشمن قسم خورده ایران به راحتی به مراکز نظامی ما دست پیدا کند.
امام جمعه بن خاطرنشان کرد: بازدید از مراکز نظامی ایران نه تنها امنیت کشور را از بین می برد بلکه تحقیر جامعه را نیز دربر خواهد داشت و این با اهداف انقلاب اسلامی که حفظ عزت و استقلال است منافات دارد.
این مقام مسؤول دست یابی به پیشرفت های هسته ای را عامل مصاحبه با دانشمندان هسته ای خواند و گفت: این مصاحبه نیست بلکه باز جویی برای سنجیدن پیشرفت های ما است.
وی، علت به شهادت رسیدن نخبگان هسته ای این مرز و بوم در چند سال گذشته را شناسایی شدن آن ها دانست و گفت: اگر اجازه مصاحبه با دانشمندان هسته ای را بدهیم، به یقین باز هم دانشمندان ما شناسایی شده و اتفاقات اخیر تکرار می شود.
حجت الاسلام غضنفری، وظیفه مردم، نمایندگان مردم و مسؤولان را حفظ و حراست از دستاورد های انقلاب اسلامی دانست و افزود: در هر شرایطی نباید اجازه بدهیم استقلال و عزت کشور زیر سؤال رفته و زیاده خواهی های غرب مانع پیشرفت ما شود./9457/پ202/ب4