۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
کد خبر: ۲۶۹۱۷۱
رییس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان استان قزوین:

مهم‌ترین وظیفه مبلغان در امر تبلیغ مخاطب شناسی و نیاز شناسی است

خبرگزاری رسا ـ رییس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان استان قزوین با بیان این‌که مخاطب شناسی و نیاز شناسی مهم‌ترین وظیفه مبلغان است، تصریح کرد: نیازهای افراد با یکدیگر متفاوت است، علما و مبلغان موظف‌اند زبان و نیاز مخاطبان را بشناسند و از کلمات قابل فهم استفاده کنند.
مبلغان

حجت الاسلام علی قابل، رییس دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره برکات ماه مبارک رمضان گفت: آیات و روایات بی شماری درباره برکات ماه مبارک رمضان داریم که در آنها به تقوا که همان(خودنگه‌داری در برابر هوای نفس است) سفارش شده است.

 

این کارشناس دینی افزود: رمضان ماه رحمت، برکت و مغفرت است و درهای لطف و بخشش خداوند به روی بندگان باز است و باید مؤمنان از این فرصت استفاده کنند.

 

رمضان ماه نودوستی و کمک به محرومان است

حجت الاسلام قابل با بیان این‌که رمضان ماه نودوستی و کمک به محرومان است، اظهار داشت: مؤمنان در این ماه گرسنگی و تشنگی را تحمل می‌کنند که در گرسنگی آن به یاد گرسنگان در دنیا باشند و از محرومان دستگیری کنند و در تشنگی به یاد تشنگی در قیامت باشند.

 

کارشناس حوزه استان قزوین روزه داری را رازی بین خداوند و انسان‌ها دانست و تأکید کرد: اجر و پاداش روزه دار را هیچ کس جز خدا نمی‌تواند بدهد و خداوند برای بندگانی که در خفا روزه نگه می‌دارند پاداش عظیمی در نظر گرفته است.

 

حجت الاسلام قابل خاطرنشان کرد: نخوردن و نیاشامیدن تمرین تقوا، مقابله با هوای نفسانی و ترک گناه است و انجام این اعمال برکات معنوی روزه است که انسان را به خدا نزدیک‌تر می‌کند.

 

وی با اشاره به حدیثی از امام صادق(ع)، تصریح کرد: روزه سپر آتش جهنم است و روزه گرفتن عامل قرب الهی و تقوا است و هر مؤمنی برای رسیدن به سعادت موظف به انجام این فریضه دینی است.

 

مخاطب شناسی و نیاز شناسی مهم‌ترین وظیفه مبلغان است

حجت الاسلام قابل با بیان این‌که مخاطب‌‌شناسی و نیازشناسی مهم‌ترین وظیفه مبلغان است، تصریح کرد: نیازهای افراد با یکدیگر متفاوت است، علما و مبلغان موظف هستند زبان و نیاز مخاطبان را بشناسند و از کلمات قابل فهم استفاده کنند.  

 

این کارشناس دینی ابراز کرد: مبلغان موظفند به مناطق محروم سفر کنند و پیام الهی را با زبان گویا و سلیس به گوش مردم برسانند و پاسخ‌گوی تمام نیازهای آنها باشند.

 

وی در ادامه بیان کرد: مساجد محل بندگی مؤمنان هستند و لازم است امام جماعت و متولیان با خوش‌رویی با مردم و جوانان رفتار کنند و فرقی بین فقیر و غنی نباشد تا زمینه حضور همه افراد در مساجد فراهم شود.

 

استاد حوزه علمیه در پایان گفت: صاحبان و متولیان باید برنامه‌‌های فرهنگی، علمی و ورزشی را در مساجد اجرا کنند و تنها به خواندن نماز جماعت اکتفا نکنند و با اجرای برنامه‌های مفید جوانان را جذب مساجد کنند./838/ت303/ح

ارسال نظرات