استاد حوزه علمیه قزوین:
مبلغان پیام الهی را با زبان گویا و سلیس به گوش مردم برسانند/ رمضان ماه دست گیری از محرومان
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه استان قزوین با بیان اینکه علما و مبلغان موظفند زبان و نیاز مخاطبان را بشناسند و از کلمات قابل فهم برای درک جوانان و عموم مردم استفاده کنند، گفت: مبلغان باید پیام الهی را با زبان گویا و سلیس به گوش مردم برسانند و به شبهات آنها پاسخ دهند.

حجت الاسلام میثم درگاهی، استاد حوزه علمیه استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین درباره برکات ماه مبارک رمضان گفت: آیات و روایات بی شماری درباره برکات ماه مبارک رمضان عنوان شده است و انجام اعمال حسنه بسیار سفارش شده است.
این کارشناس دینی در ادامه افزود: رمضان ماه رحمت، برکت و مغفرت است و درهای احسان و بخشش خداوند به روی تمامی بندگان باز است و شیاطین در غل و زنجیر هستند.
رمضان ماه دست گیری از محرومان است
حجت الاسلام درگاهی با بیان اینکه رمضان ماه دست گیری از محرومان است، اظهار داشت: مؤمنان در این ماه گرسنگی و تشنگی را تحمل میکنند که در گرسنگی آن به یاد گرسنگان در دنیا باشند و از محرومان دستگیری کنند و در تشنگی به یاد تشنگی و سختی های روز قیامت باشند.
این کارشناس حوزوی روزه داری را ارتباطی محرمانه بین خداوند و انسانها دانست و تأکید کرد: خداوند به کسانی که از او اطاعت میکنند و سختی تشنگی و گرسنگی را تحمل میکنند پاداشی عظیم میدهد.
این استاد خارج اصول فقه خاطرنشان کرد: مؤمنان در این ماه به تمرین تقوا بپردازند و با هوای نفس مقابله کنند تا بتوانند مسیر رسیدن به معبود را سپری کنند.
وی با اشاره به اهمیت خواندن قرآن در این ماه، تصریح کرد: خواندن قرآن در ماه مبارک رمضان بسیار سفارش شده است که خواندن یک آیه قرآن برابر با ختم قرآن است.
مبلغان پرچم داران دین خدا هستند
حجت الاسلام درگاهی با بیان اینکه مبلغان پرچم داران دین خدا هستند، تصریح کرد: علما و مبلغان موظفند زبان و نیاز مخاطبان را بشناسند و به تفسیر قرآن و روایات بپردازند و از کلمات قابل فهم برای درک جوانان و عموم مردم استفاده کنند.
این کارشناس دینی ابراز کرد: مبلغان پیام الهی را با زبان گویا و سلیس به گوش مردم برسانند و به شبهات آنها پاسخ دهند.
وی در ادامه بیان کرد: مساجد محل اتصال معبود با مخلوق است و لازم است امام جماعت و متولیان با خوشرویی با مردم و جوانان رفتار کنند و فرقی بین افرادی که به مساجد مراجعه میکنند قائل نشوند.
استاد حوزه علمیه قزوین در پایان گفت: امام جماعت و متولیان باید برنامههای فرهنگی، علمی و ورزشی را در مساجد اجرا کنند و تنها به خواندن نماز جماعت اکتفا نکنند و با اجرای برنامههای مفید جوانان را به سوی مساجد سوق دهند/838/ت302/ح
ارسال نظرات