۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۲
کد خبر: ۲۶۱۵۳۷
مدرس حوزه و دانشگاه:

برای رفع مشکلات خانواده ها نیازمند حرکتی جهادی در جامعه هستیم

خبرگزاری رسا ـ مدرس حوزه و دانشگاه کرمان گفت: گسست عاطفی موجود در خانواده امروز، به دلیل بی توجهی به مسائلی است که قداست خانواده را حفظ می کند، گفت: برای رفع معضلات خانوادگی در جامعه نیازمند حرکت جهادی و حساب شده ای هستیم که آسیب ها را به خوبی شناسایی نموده و مورد بررسی قرار دهد.
نهاد خانواده

خانم اسماعیل زاده، دکترای مدرسی معارف اسلامی و مدرس حوزه و دانشگاه، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، خاطرنشان کرد: خانواده نهادی است که متشکل از زوجین و فرزندانشان است و در واقع پایه اولیه جامعه را تشکیل می دهد.

 

وی با بیان اهمیت نهاد خانواده در جامعه اظهار داشت: اگر از منظر درون دینی به مسأله خانواده بنگریم احادیث و روایاتی بسیاری راجع به مسأله اهمیت و تقدیس خانواده، ازدواج، روابط زوجین و تربیت فرزند خواهیم دید که مهم‌ترین آن، حدیثی است که می فرماید: هیچ بنایی در اسلام محبوب‌تر از تزویج و تشکیل خانواده نیست.

 

اسماعیل زاده تصریح کرد: با توجه به اهمیت فراوان نهاد خانواده باید دقت کنیم که برای تشکیل این نهاد، آمادگی ها و آموزش هایی لازم است که قداست خانواده را حفظ کند، اما متأسفانه گاهی مورد بی توجهی قرار گرفته و این نهاد گرانقدر را  دستخوش چالش و آسیب  می کند.

 

وی در ادامه افزود: گسست عاطفی موجود در خانواده امروز، به دلیل بی توجهی به مسائلی است که قداست خانواده را حفظ می‌کند.

 

این مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه بیان داشت: متأسفانه امروزه ازدواج های نسنجیده، نادرست، سطحی و بدون شناخت کافی که معیار اصلیشان ظاهرگرای و تجمل پرستی است معضل عظیمی در خانواده ها ایجاد نموده و پایه های زندگی را سست کرده است.

 

وی در بیان راه حل چنین مشکلاتی ابراز داشت: برای رفع معضلات خانوادگی در جامعه نیازمند حرکت جهادی و حساب شده ای هستیم که آسیب ها را به خوبی شناسایی نموده و مورد بررسی قراردهد و سپس تدابیری کلیدی و مناسب اندیشیده و ارائه گردد.

 

اسماعیل زاده در ادامه افزود: از آنجا که بهترین و کاربردی ترین آموزه ها در دین اسلام است، احیای سبک زندگی اسلامی میتواند بسیاری از مشکلات را حل کند، از این رو این کار نیازمند پژوهشی دقیق و قوی می باشد که این مسائل را از دین استخراج نموده و مورد استفاده قرار دهیم.

 

وی در ادامه گفت: جهت حل مشکلات بنیادی در خانواده باید تمامی سازمانها و نهادهایی که داعیه آموزش دارند و یا به نوعی در امور اجرایی و فرهنگی کشور مشغول هستند به گونه ای منسجم برنامه ریزی و فرهنگ سازی نموده و راهکارهای کاربردی ارائه نمایند تا به صورتی جداگانه اقشار مختلف جامعه را آموزش دهند.

 

وی در پایان با توجه به اهمیت فرزند آوری در خانواده تأکید کرد: وجود فرزندان در خانواده نه تنها موجب استحکام خانواده است، بلکه در انسجام جامعه‌ای قدرتمند نیز دارای تأثیر است./9703/ت302/ح

ارسال نظرات