هدف وهابیت از بین بردن اتحاد اسلامی است
حجت الاسلام حسین بهرامی معاون آموزش سفیران هدایت قزوین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، پیرامون اخلاق پسندیده و نمونه پیامبر(ص) گفت: پیامبر اکرم(ص) مردی خوش سیما و همیشه متبسم بودند و هرکسی نخستین بار محضر ایشان را درک میکرد مجذوب اخلاق حسنه آن حضرت میشد به گونهای که طبق شواهد تاریخی با همان برخورد نخست شیفته و مرید آن حضرت میشدند و این مسأله میسر نبود مگر بخاطر رفتار ایشان که در قرآن کریم هم از ایشان با خلق عظیم یاد شده است.
وی در ادامه افزود: پیامبر اکرم(ص) همیشه با مردم از در مهربانی سخن میگفت و هیچ وقت به دیگران پرخاش نمیکرد و به خاطر همین مسأله بود که در زمان کوتاهی تعداد کثیری از مردم به ایشان ایمان آوردند.
تعامل پیامبر با مخالفان
این کارشناس امور دینی با اشاره به رفتار پیامبر(ص) با مخالفان اظهار کرد: ایشان حتی با افراد غیر مسلمان نیز برخوردهای ملایم و رأفت آمیزی داشتند و این کاملا در سیره آن حضرت نمایان است.
وی در ادامه افزود: پیامبر(ص) هرگز شخصی را به خاطر اینکه مسلمان نبود از خود دور نمیکرد و برای از بین بردنش زمینه سازی نمیکرد، میتوان صحت این ادعا را در تاریخ پس از جنگ بدر جستجو کرد، آنجایی که پیامبر(ص) به هر اسیری که مسلمانی را با سواد میکرد آزادی را هدیه میداد.
وهابیت دینی دست ساخته و خشن است
حجت الاسلام بهرامی با بیان شیوه های تبلیغی پیامبر(ص) ابراز کرد: سیره پیامبر(ص) اینگونه بود که حتی الامکان سعی میکرد فعالیتی را پیش رو داشته باشد که به ترویج دین اسلام کمک کند همانطور که در تاریخ میبینیم اکثر جنگ های بین مشرکان و سپاه اسلام تحمیلی بود و حالت تدافعی داشت چرا که انگیزه ابتدایی پیامبر(ص) چیزی غیر از ریختن خون بود.
این استاد حوزه علمیه با مقایسه رفتار غیر انسانی وهابیت با آموزه های دین اسلام تصریح کرد: وهابیت که دینی دست ساخته و خشن است با بالا بردن پرچم اسلام از حربه خشونت استفاده کرده و قصد خدشه وارد کردن بر چهره معصوم پیامبر(ص) را دارند.
وی در ادامه افزود: وهابیها هزاران انسان بی گناه را به خاک و خون میکشند و هیچ گونه توجیه منطقی، عقلی و شرعی برای دفاع از خود ندارند و هدفشان از هم پاشیدگی و رخنه در اتحاد مسلمانان است.
وحدت گرایی هدف اصلی پیامبر اکرم
حجت الاسلام بهرامی با توجه به فعالیت وحدت گرایی پیامبر اکرم (ص) گفت: پیامبر(ص) برای وحدت جامعه اسلامی هرگز دست به شمشیر نبرد بلکه برادری و محبت و دوستی را بین قبایل حاکم کرد تا جایی که مهاجرین از مکه به مدینه مهاجرت کردند و عقد برادری برای اتحاد و انسجام اسلامی به میان آمد و سبب شد خیلی از قبایل دست از اختلافات درونی خود برداشته و سعی در پیشرفت حکومت نوپای اسلام کنند.
این استاد حوزه علمیه در پایان اظهار داشت: قبایل اوس و خزرج که در مدینه حدود 120 سال در حال جنگ با یکدیگر بودند به هم پیمانانی غیر قابل شکست تبدیل شدند و این جز با شیوه اتحاد گرایی پیامبر(ص) میسر نبود حال آنکه میبینیم تمامی هدف و تلاش وهابیت از بین بردن همین اتحاد است، امت اسلامی با هوشیاری کامل و تولید برادری و برابری دوباره باید این تفکر را از درون متلاشی کنند تا اسلام روز به روز بر عزتش افزوده گردد./849/ت302/ب4